2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Doncsi megtáltosodott ma! Annyit evett egészen reggel óta, hogy ebéd után már azon gondolkoztam, hogy mikor hányja szét az agyát...:S Szerencsére nem lett gubanc, csak végül kihagyta az uzsis gyümit. ;)
És ma először az ebédet - borsós tokány(voltak benne apró szalcsidarabok is) krumplipürével - teljesen egyedül ette meg...még a tányért sem kellett fogni, mellé sem ment semmi, mind a szájában landolt és nem bohóckodott egy pillanatra sem. És bal kézzel eszik.....:O Szerintetek ez még változhat? Mondjuk, engem annyira nem zavar, tud jobb kézzel is enni, de 90 % a bal kezecske....
Én nem értem azt az embert, gondolom más lakásokban is vannak gyerekek, akik fáznak. De neki tuti nincs gyereke, gondolom ezt minden évben végigcsináljátok.
Viki! Voltam ma Fannival a dokinál és említettem a vasat, közölte, hogy attól csak feketébb lehet neki a kakija, de akkor adjak neki Normaflort mellé. Amíg beteg addig nem szabad neki vasat adni, mert az táplálja a kórokozókat. Valószínűleg az is hozta ki neki a megfázást. (gondolom én)
Sziasztok!
Bettus talán szerencsétek van és nem kapja el Luca.
Mi már vagy 4 hete fűtünk.Főleg éjjel meg fürdéskor :S
Sziasztok. :)
Nagyon hideg van nálunk a lakásban és kint is.:( Hü.e szembeszomszéd (ő a lépcsőházizé...:O) nem akarja még megkérni a fűtést a távhőtől, már tiszta ideg vagyok! :( A gyerek 3 napja ölben alszik csak, mert lefagy szegénykém....pedig már a bélelt hálózsákot is elővettük, takaró is van, jó meleg, pizsije is, vastag hosszúujjú kombidressz alá - egyszóval minden! De ő csak "anyamelegben" tud elaludni...úgy hozzámbújik hogy csuda! Ha jól elalukált, akkor tudom letenni és jól betakargatom.
És ma regel is 0 fok volt. A mellettünk lévő faluban -1.:( És nincs fűtés...:(((((((
Sziasztok!
Megjöttünk, jól sikerült a hétvége, Luca mind a két éjszakát gyönyörűen végigaludta. Legalább 5 fokkal volt hidegebb a házban, mint itthon a lakásban, nem tudom, hogy ez közrejátszott-e vagy pedig az, hogy velem aludt (2 összetolt ágyon), mivel nem vittünk utazóágyat.
Az egyik gyerkőc (16 hónapos kislány) beteg volt, remélem Luca nem kapta/kapja el. :-(
Látom, hétvége van. :-)
Viki, Hajni köszi! :-)
Fél óra múlva indulunk.
Érezzétek jól magatokat!!
Szerintem mind nagyon jóóóóóóóóóóó....
Luca most aludt el 5 perce, én addig csomagolok az útra, aztán megyek bevásárolni.
Melyik tetszik annyira?
Luca?
Néztem a képeiteket, annyira gyönyörű Luca az egyiken-az nagyon tetszik. :) Mondjuk a többi is. Az is nagyon jó, ahol mindhárman ottvagytok.:)
Ma elutazunk barátokkal (10-en+3 gyerkőc), és csak vasárnap este leszek.
Mindenkinek szép hétvégét!
Vigyázzatok egymára! :-)
Sziasztok többi anyuka!
Minden jót nektek, és jelentkezz mihelyst tudsz!
Puszi!
Sziasztok!!!
Ági minden jót nektek ha tudsz jelentkezz!!!
Sziasztok lányok!
Mostmár elköszönök! Már a sírás kerülget, mert a szivemhez nőtetek a gyerekekkel együtt.
De hamarosan jelentkezem.
PUSZI! PUSZI!PUSZI!
Jaj,nekünk is kéne már hívni a srácot,mióta megszületett Nóri készülünk menni:-O
Jó reggelt!
Hello!
Ó nálunk ma sem kellett az ebéd Milánnak. Feleslegesen főzök. A parajos gnocchit, amit még a múltkor csináltam és imádta kivettem a fagyóból csináltam hozzá joghurtos szószt. Na azt leszopogatta róla és a többit kiköpte. 3 db után feladtam és bontottam egy imádott sonka-tésztát üvegest, amiből 2 egész kiskanállal evett. Úgyhogy ő csak szopizott délben, mert a pólómat meg tépte le. :)
Jó estét mindenkinek! Ági! Nagyon örülök ennek a remek hírnek! Én azt sem tudnám hova kapjak de annyira jó hogy együtt lesz a család!
Bettus! Szép vagy, fiatal vagy, remek családod van a tündéri kislányoddal a pároddal s a mindig segítőkész anyuddal (őket tudom, sorry ha kimaradt valaki) hidd el minden okés lesz. Tudom hüleség ezt írni, hisz ezer meg ezer dolog változik de még időben el van kapva a probléma s lehet gyógyszerrel kezelni. Te egy erős s ügyes nő vagy. Higgy nekünk!
Más: boldogok akiknek eszik a gyermekük, az enyém nem nagyon hajlandó. Bár nem lehet ma 1 szavam sem mert a gyümölcslevesemből (életem első gyümilevese :DDD) tegnap ebédnél repetát kért ma pedig nyögvenyelősebben de lement 1 tálkányi (régi szokásos kajcsi adag). Ma jól tele is ette magát: délelőtt 2 virsli + 1 krémtúró, ebéd 1 tálkányi leves, uzsi 230 gramm krémtúró erre a vacsi tápszert megitta s azonmód ki is hányta mert annyira mohó volt.... Nehogy azt gondolja valaki hogy csak krémtúrót vagyok hajlandó adni a gyermekemnek de azt eszi meg illetve gyümiellenesek lettünk illetve ma a levessel kapott egy csomó gyümit. Majd próbálkozunk...
Most lépek mert lassan ébredni fog a drágám, apa is hiányol :DDD.... Jó éjt, szép álmokat!