2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
na nekem is gyorsan lezavarta a doki, de már hozzászoktam. jövő héten megyünk 4d-re majd akkor mozizhatok...
az azért gáz, ha még csak a monitort se fordította feléd. Miért nem szóltál neki?
nincs és igen :)
és mázlista vagy, engem 2 perc alatt letudtak, szinte semmit nem láttam a babából :( csináltak egy fotót, azt annyi.
Meg mondta a nő, hogy nem 100%, de úgy látszik, valami van a lába között :)Azért örültem volna, ha egy picit megnézhetem, de még a monitort se fordította felém, utólag tudtam megnézni...
én is délelőtt voltam a dokinál, minden rendben, uh szerint pont annyi idős, amennyinek kell lennie.59 mm a crl, 2 cm a buksija és a tarkóredő 1,6mm. Holnap vizelet, meg vérvétel éhgyomorra.Legközelebb 4 hét múlva kell menni AFP-re.Egyfolytában ficánkolt, járt a keze, lába, a doki mondta si, hogy jó kis élénk baba. Én meg szépen megköszöntem, mert Zita is kétemberes gyerek. Csak akkor ülök le mellett, ha alszik...
Alvás: én amíg kényelmesnek érzem a hason alvást, addig úgy alszok. háton sose szerettem, nem mondom, hogy nem alszok úgy, de többnyire hason és oldalt. Ahogy nő a poci egyre kényelmetlenebb minden pozitúra. amikor már oldalt is kényelmetlen akkor bevágok egy kispárnát a térdeim közé és úgy jó. Emlékszem Zitával az utolsó hetekben már mindenhogy sz@r volt, és vagy egy tucat kispárnával aludtam, mert mindenhol ki voltam támasztva...de jó lenne már ott tartani...vagy még se, még egy kicsit ki akarom élvezni, hogy valamennyit tudok aludni.Ha megszületik Prüntyike, akkor úgyis még jobban leredukálódik az alvás óráim száma
Orsi, listával kapcsolatban nekem küldj egy privit, hogy utolsó mensi szerint mikor, hol és kinél fogsz szülni.(és hanyadik baba)
szerintem se. Nálunk sem alszanak az ágyban, hanem a lépcsőházban - ettől nem érintkezek velük se többet, se kevesebbet :) Nyilván így, hogy kölyökkoromtól fogva kutyával nőttem fel, nem rohanok mániákusan kezet mosni minden egyes simogatás után, és van, amikor a napágyon alszom és egy nedves orr érintésére ébredek (mit is várhatnék egy combközépig érő, 30 kilós kutyától:). Az ápolónő szerint az elmúlt 29 évben volt elég időm túlesni ezeken, de biztos, ami biztos, megcsináltatom őket...
A listára Marinevánál lehet feliratkozni, én is írok neki privit :)
Helló mindenkinek! Főképpen üdvözlöm az újakat.
Én azt hallottam hogy háton aludni nem túl jó, mert... valami rossz vérkeringés, vagy ilyesmi miatt, azt nem tudom hanyadik héttől árt. De mind azon kapom magam hogy úgy ébredek, akkor tudatosan oldalra fordulok. Az érdekes hogy terhesség előtt oldaltfekvős voltam.
RH, csak akkor gond ha az anyuka negativ, nem értem miért, de ez tuti, mert mikor a véremből kiderítették hogy pozitiv vagyok, mondták hogy jó, mert ezzel sem lesz gondom.
Nekünk is van 2 kutyánk, de az udvaron...szerintem nem lehet gond...??????
Szia!
Gratulálok az eredményhez:) Bárcsak már én is túl lennék rajta!
Sziasztok!
Túlvagyok az ultrahangon, minden rendben, a nyaki redő 1,1 mm, a baba ép és egészséges és 5 centis :) Úgyhogy megnyugodhatok :)))
Igaz, a nődoki, amikor megtudta, hogy két kutyám is van, rögtön ajánlotta a TORCH vizsgálatot - én azt hittem, csak a macskák veszélyesek :((( Jó nyilván nem eszem a kutyákkal egy tálból, de gyakorlatilag a születésem óta van kutyám, és hát nem laboratóriumi körülmények közt tartom őket :( Szóval jól rámijesztettek:(
Vicus, ha jól emlékszem, neked is volt ilyen, és te utána is néztél ennek, hogy is volt az??? :))) Már nem emlékszem :)
Én csak hason aludtam eddig, mostanában én is elfordulok álmomban, de elalváshoz még mindig ez a legkényelmesebb póz...
Egyébként meg ünneplek, most rendeltem egy pizzát, tele sonkával és gombával, már alig várom :)))
Sziasztok
Remélem akkor nem lesz semmi gond velünk sem, mert már olyanokat olvastam a neten, hogy szellemileg sérült lehet, vagy hasonlók. Aztán itt be is fejeztem, nem fogom magam fölöslegesen felhúzni, majd meglátjuk, mit mond a doki.
Szia!
Én se veszek be semmit,max. homeopátiás bogyót az allergiámra.
Nálunk nincs mérleg, majd apunál hétvégén megnézem mennyi az annyi:) De a múlt héten még szinte semmi plusz nem volt rajtam.
Sziasztok, én semmire nem veszek be gyógyszert, tűrök. Múltkor az epémnél fájt nagyon, doki nézte a gyógyszereket is nekem, de mondtam neki, hogy hagyja. Éppen elég nekem, hogy a fogantatás idején gyógyszert kellett szedjek. Max homeopátiás szerekkel kísérletezem. Ajánlom nektek a Homeopátia babáknak és mamáknak első füzetét, ami kifejezetten a várandós kismamáknak készült!
Ma rámerészkedtem a mérlegre, eddig 1 kiló plusznál járok, azt hittem, lesz az kettő is, de azt tapasztalom, hogy nagyon jó az emésztésem.
Szia!
Szerencsére mióta terhes vagyok nekem nem fájt a fejem, pedig előtte nagyon sokat fájt:( Úgy tudom, hogy a panadol mehet, de tényleg csak akkor, ha nagyon muszáj! Jobbulást kívánok!
Jó reggelt!
Tegnap és ma is egésznap nagyon rosszul voltam migrénes fejfájásom van, tegnap és ma is egy-egy szem panadol extra tabletátt vettem be remélem azt lehet terheség alatt szedni és nem lesz semmi baja a picúrnak úgye???Ti mit szedtek fejfájás ellen????
Sziasztok
Szasza is meg en is pajzsmirigyproblemasok vagyunk.Nekem nem mukodik egyaltalan most..elsorvadt teljesen..emiatt szajon at szedem a tiroxin hormont minden nap.Egesz eletem vegeig.Minden honapban vervetel...analizisek, ezt terhesen.Ha nem vagy terhes akkor csak 6 honaponkent.Na mindegy..a lenyeg, hogy nem kell megijedni...mar van egy majdnem 2 eves fiam es most itt vagyok ujra:-)
Sziasztok,
köszi a megnyugtató választ. Próbálok pozitívan állni a dologhoz, aztán remélem pénteken többet fogok tudni.
Szerencsére hányingerem már egy hete nincs, úgyhogy remélem most már a kellemes, émelygésmentes babavárás fog következni. :)
Sziasztok!
Evid, én pajzsmirigy beteg vagyok, ne aggódj, nem lesz semmi baja a babának. Azért van ilyen korán ez a vizsgálat, hogy kiderüljön, ha baj van. Ha eddig nem volt pajzsmirigy bajod, akkor lehet, hogy csak a terhesség hozta ki, és utána visszaáll a normál kerékvágásba minden. Max. gyógyszert kapsz,. ami a babára ártalmatlan, de neked segít, nehogy baj legyen.
Nekem az elmúlt hét volt kicsit kellemetlenebb...
De tényleg komolyabb rosszulétek és rókucik messzire elkerültek
:-DDD
tul.képpen nekem is volt rosszabb, amikor tényleg nem bírtam ki sem kelni az ágyból, de én is úgy vagyok, ahogy te, az elmúlt napok majdnem felhőtlenek voltak.