2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
hm, az is jól hangzik! neked is jó étvágyat!
Gyerekkorában színész volt, aztán énekelt 1-2 számot. Igen, kövér volt és lefogyott.:)
Jó étvágyat!
Én rizses húst eszem savanyúval:)
igen, már nézem. De ki volt ez? valami színész, vagy ki? mert arról mindig lemaradok, csak azt hallom állandóan, hogy kövér volt és lefogyott.
Megjött a pizzám, jóóó sok gomba van rajta. :-)
Én tegnap úgy szenvedtem alatta, mert imádom a kacsacombot, és úgy hümmögtek evés közben, biztos baromi finom volt. Ma ki főz?
Jaj, de figyelmes vagy, csatlakozom én is hozzád, és én is boldog névnapot kívánok Zitának! :-)
no elmegyek megnézem mit főznek a vacsoracsatában, hátha rákívánok vmire!
Láttam, van köztünk egy marianna is, ha esetleg ő is ma ünnepel: boldog névnapot kívánok neki is!
marineva!!!!
Zita kislányodnak boldog névnapot kívánok!
Jaja! amúgy főzhettem volna időtlen-időkig!! ;) Köce!
na látod, milyen jó, hogy írtam
nincs somlói :-( de pizza 40perc múlva érkezik. :-)
sajna nincs, de majd szerzek be valahol, hogy legközelebb legyen.
na jó, nincs itthon, úgyhogy rendelek egy pizzát és egy somlóit.
Basszus!! Erről jut eszembe!
le kell áztatnom a babot! Holnap bableves lesz!
Megyek is, mert elmarad!!
Hm... az volt nálunk a múlt héten és isteni fini lett kis füstölt husival és főzőkolbival
ne habozz, mert még megint meggondolod magad :)
megint a bab ejtett gondolkodóba, megnézem, van-e konzervbab, azt összefőzném kolbival egy kis fűszerrel, és máris kész lenne a finom kajcsim. :-D
rendelj valamit a pizza marzanotól. én nagyon szeretem őket! ?
hát én is aggódom, és egyre rosszabbul vagyok az éhségtől...mit csináljak??? :-D
minden rendben lesz, hogy is lehtne másként!!!
sajnos a stressz nincs túl jó hatással a hormonjaimra, és volt egy nagyobb kiborulásom decemberben, ezért valszeg elmaradt a peteérésem... szerencsére a hormonjaim csak a baba fogantatását nehezítették, a megtartást nem, legalábbis az endokrinológus szerint... azért izgulok, hogy csütörtökön minden rendben legyen :)
Csatlakozom, én sem tudom, hogy mit ennék:( Vagyis most éppen úgy érzem, hogy minden visszajönne! Bocsi:D
Legalább jó kedvünk lesz ha csak rá gondolunk :)
Aggódom érted, mi lesz így veled? :))))))))
Jöhet a halászlé, nekem maradt az ihlet.
52 nap? az nem semmi :)))
na neee, ez de durva! nekem már az itteni fórum is sok volt: angol tanfolyam 6hónapos babáknak...:-P
pizza? bundáskenyér? rajtam ezek segítettek mostanában, de most én sem tudom, MIT EGYEK???
:))))
Csak nem járt magzati menedzser-képzésre?
Anyu gyerekorvos, és a minap a kórházból olyan szórólapot hozott haza, amin ez állt: menedzser képzés már magzati korban, 12. terhességi héttől. Segítségével a születendő gyerek üzleti képességei átlagon felüliek lesznek.
Azt hittem szétszakadok a nevetéstől :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok: