2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Na, mindenki kisfiút érez? :-D Nekem is az lenne a fontos, hogy legalább egy lányom legyen. Amúgy mi is 2-3 gyerekről témázgatunk, de ez csak beszélgetés, majd meglátjuk, mit hoz a jövő. De férjem ragaszkodik a kettőhöz.
Helló mindenki!
Nekem az első mindegy, hogy milyen nemű, de lányt mindenképp szeretnék, és mi 2-3 gyerkőcöt tervezünk :)
Most az a megérzésem, hogy a babó fiú lesz, a férjem biztos volt benne, hogy lány, az UH-s orvos pedig fiúra tippelt tegnap. Szóval most fiúnevet keresünk :)
Nekem sincs ellenemre a nagy család, nekem 2 tesóm van, férjemnek 3. De előbb legyen egy babóm, és majd utána nyilatkozom, lehet, hogy már egy is túl nagy falat lesz nekem, ezt sosem tudhatom előre. Na meg ott van a taníttatásuk kérdéskör, engem ez foglalkoztat legjobban, mert az, hogy nem lesz 60ezres mobiltelefonjuk meg mindegyiknek külön laptop 10évesen, hát sz@rok bele, de igenis mindegyiket ki akarom taníttatni, a min. az egy diploma és egy idegennyelv! Úgyhogy majd meglátjuk. Na meg a mostani ház, ahol élünk, szüleim háza, mi itt fogunk maradni, anyukámék leköltöznek a kisházba, és mi majd kifizetjük idővel tesómékat belőle. De ebben mi 3an nőttünk fel, három gyereknek van elegendő szoba, 4 már necces lenne.
Én először 2 lányt és utána 2 fiút szeretnék, nekem a 4es szám tetszik, de akár több ellen sem vagyok, ha bírjuk majd lelkileg, szellemileg és anyagilag. szerintem szép a nagy család. De előbb lássuk a szülést, bár valószinüleg nem az lehet a legnehezbb az egészben, mert azt többen bevállalják, mint azt hogy tisztességesen felneveljék.
:-D Kíváncsi vagyok rá, lesz-e valami a női megérzésemben, na de mivel csak kétesélyes a dolog, így még ezzel sem lesz bizonyítható a nőo megérzés...:-DDD
Én azt szeretném, ha az első lány lenne, a második fiú, bár talán ha már fiú-lány kombinációt szeretnék, tényleg jobb a fiú-lány felállás, akkor van egy bátyó, aki megvéd, mint nekem is. :-D Viszont garancia nincs rá, hogy ha az első fiú, akkor a második lány lesz...:-DDD
A baba nemével kapcsolatban én is azt érzem amit te, de inkább lányt szeretnék, mert amugy is kissé elnyom a férjem, mindig az ő filmeit kell nézni...stb..., jó lenne egy kis nőuralom a családban.
Wow, az tök jó! Én csak egyszer voltam Nagy-Britanniában, imádtam a helyet, úgy elmennék, Walesben és Angliában voltam, de úgy elmennék megint, és akkor Skóciába is.
Mi azt tervezzük, hogy idén Olaszországba megyünk el, hogy mi lesz belőle, vagy mi nem, az még kétséges, férjemnek nyáron van a legtöbb munkája, építőiparban dolgozik. Messzebbre én most nem mernék menni, nem vagyok egy bevállalós. :-) A jövő évi Balcsizást várom alegjobban, akkor már hármasban, IStenem, de jó is lesz az!
AMúgy sziasztok! :-D
Tényleg, nektek mit súg a szívetek, milyen nemű a babátok? Lehet, hogy nekem azért súg fiút, mert mindenki azt hajtogatja körülöttem, ezt nem tudnám megmondani, de én kisfiút sejtek benne. Pedig alapvetően lánypárti volnék..:-D De tök mindegy, a miénk lesz, belőlünk van, ez a lényeg.
Van ez a Jónás naptár, ami azt mondja, akkor fogansz meg, amikor a hold úgy áll, mint a születésed órájában. Poénból megcsináltam, fenn is van az adatlapomon. Az elmúlt évben egyetlen egy hónapban esett egybe a peteérésem és a naptár által jelölt "ideális időpont" - amikor a baba megfogant. Nem gondoltam volna én sem, hogy tényleg van benne valami...
Én örülök az időpontnak, teleeszük magunkat vitaminnal a nyáron, olyan egészséges babink lesznek hogy csak na... A nehezebb napok meg már nem a nagymelegre esnek, u.h. kibírjuk.
Én is csak azokat olvasom amik jól végződnek.
Mi is épp ezt tervezzük :) Sajnos idén nyáron kimarad a nyaralás, most költözünk, és kell minden fillér :( Viszont pár napra elmegyek a férjemmel hivatalos útra Canterburybe július elején - én ezt számítom most nyaralásnak :)
:-D Szerintem ez csak véletlen. De amikor még kislány voltam, mindig tavaszi babát szerettem volna, télen vacak lesz a nagy hidegben, de legalább már viszonylag nagyok lesznek a babáink jövő nyárra. Már alig várom a jövő nyarat, lehet majd menni Balcsira. :-D
Hát csajok, lehet valami abban, hogy olyankor van nagyobb esélyed a fogamzásra, amikor Te is fogantál... Egy csomóan akkor vagyunk kiírva, amikortájt születtünk! :)
Köszönöm, hogy engem is felvettél. A hivatalos táblázatba is szeretnék bekerülni. Hivatalosan október 30-ra vagyok kiírva, de miután tudjuk, mikor fogant a baba, valóban a nov. 2. a reális. Mellesleg az a születésnapom is. :)
Marinéva, szerinted még a 14. hét is alkalmas a genetikai szűrésre?
Értettem, hogy mire gondoltál:)
Hát, én sem tudom, hogy mikor kéne menni:) Én is elgondolkodom rajta.
sügér vagyok, szóval 3 hét múlva mennék...kicsit fáradt vagyok, kint dobáltam a labdát a kutyuknak, olyan jó volt a friss levegőn, most jöttem be.
én csak azokat a szüléstörténeteket olvasom el, aminek a vége hepiend.
üdv köztünk várunk szeretettel! Gratula :D holnap gyere és mesélj, milyen volt az uh
Szia! Te aztán kitartó vagy. Isten hozott! ;-)
Nem, még nem jelentkeztem be, de szerintem 3 múlva mennék, úgyhogy lassan időszerű lenne. Viszont vacillálok, hogy a 13. vagy a 14. hétben menjek-e.
Szia Amine!:)
Rég láttalak! Hogy vagy? Holnap mész uh-ra?
Sziasztok! Az elsö hsz-töl olvaslak benneteket minden nap, eddig babonából nem írtam még. Megfogadtam, hogy csak a 12. heti uh után jelentkezem. Az pedig holnap lesz!
Remélem holnaptól tényleg idetartozhatok közétek :)
Köszi, megtaláltam:)
Te bejelentkeztél már? Mikor szeretnél menni?
Én a családot már régen kifaggatam, még az előtt, hogy úgy határoztunk volna, jöhet a baba. Történeteket is olvastam, elég sokat, de mostanában nem szoktam.
Jaj, bocsi, a helyes cím:
www.hepinet.eu
Ha egyszer már voltál náluk, utána ezer ft-tal olcsóbb a vizsgálat.
Köszi az infót:)
Az oldalt sajnos nem tudom megnézni. Mi az a többi amit 1000ft-tal olcsóbban meg lehet úszni?
Ti szoktatok szüléstörténeteket olvasni? Én minden nap 1-et elolvasok, hogy tudjam mi vár rám. És a családot is kikérdeztem.
Én örülnék neki, ha átcsúsznék decemberre és Babóca is decemberi lenne, vagy legalább nyilas. Na ebben annyi a poén, hogy nem hiszek az asztrológiában, szerintem hülyeség, de attól még örülnék neki...:-D
Engem a Jézuska hozott, apa az éjféli misén imádkozott értem és anyáért, anya meg már 36 órája vajudott. Szegény, nem csoda hogy többet nem szült. Ő alacsony sovány testalkatú én meg 4 kg-val 60 cm -el születtem. De azt mondja azóta is hogy én vagyok a legszebb karácsonyi ajándéka. Őt is novemberre írták ki, de egy hónapot késtem...persze akkor még nem tudták annyira pontosan megállapítani. De poén lenne ha én is decemberben szülnék. manapság is van rá példa, hogy tévednek.
További ajánlott fórumok: