2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is olvastam szegényt! A védőnő szerint 1 napra vártuk a babát. Nagyon sajnálom:(((
Sziasztok
Huhh..sajnalom:-(.Ilyenkor nem is tudom mit mondjak.
Lányok rossz hírt hoztam:Pquenn elvesztette a babáját.
annyira sajnálom
A honlapján végül megtaláltam, hogy mindahhoz ért, amit kérdeztem volna.
Persze, majd beszámolok, mit írt, részeletesen tuti megírom a naplómban, de ha érdekel mást is, akkor ide is.
még talán azt is lehetne, hogy hol és hány szülést kísért eddig, hogy végződött az a szülés, mit csinált ő ott,
ezek fontosak, hiszen ez az ő referenciái
amiket írtál h miben profi ő: hát sztem mindegyikben annak kéne lennie, ha nem is a dúlaképzőben sajátította el ezeket, akkor önszorgalomból szerintem ez a minimum, bár én maximalista vagyok ezen a téren, hiszen a dúlának pont ez a feladata, h ne csak azt tudja mi nem jó, hanem tudjon helyette kínálni vmit
ha nem is profi, akkor is tudnia kell, hol vannak hasznos infók
kíváncsi vagyok mit válaszol, megírod majd?
Írtam a dúlának, kíváncsi vagyok, mikor és mit fog válaszolni. Leírtam neki, hogy hány éves vagyok, hanyadik hétben járok, mikorra vagyok kiírva, és az itt javasolt kérdéseket tettem fel neki, úgy mint:
-miben tud segíteni nekem a terhesség alatt
-ÁEK-ről mit tud, hogyan fogadják a dúlákat
-milyen kapcsolatra számíthatok, csak a szülésnél találkozunk, esetleg előtte is, hányszor, fordulhatok-e hozzá a gondjaimmal
-tud-e szülésfelkészítő tanfolyamról
-mennyibe kerül
És a fenébe, most jut eszembe, meg kellett volna kérdezzem, hogy ő miben profi, arometerápia, homeopátia, masszázs, vagy miben. Na mindegy, majd a következő körben.
Szia! Gratulálok! De jó nektek, hogy már ekkorának láthattátok! :-) Múlt héten nekünk alig kivehető, kis ebihalra emlékeztető volt a Manó, legközelebb meg már csak a 12. hetin megyek.
Akkor most mi a szülésed várható ideje?
Sziasztok!
Tegnap voltunk dokinál.
Gyorsan ugrottunk egy hetet. 8/9 hetesek lettünk! 17,5mm. Meghallgattuk a szívhangját. :-) Jó érzés volt. Ott futott a monitoron a szívhangja! A férjem is ott volt. Nagyon boldog volt.
Láttuk a végtagbimbókat.
Doki azt mondta, hogy egészséges. A vonatozást nem ajánlotta, de ha egyszer az hoz el a munkába, akkor nincs mit tenni...
A két ultrahang felvétel a hűtőnkön figyel. Az előzőn még csak egy kis szikhólyag volt megfigyelhető...nos mostanra pedig, már átléptünk egy pár mérföldkövet, de a nagyja még hátra van.
üdv: makonya
hagyjunk holnapra is fáj az ujjam
de elárulom,
egyébként azt hittem tv-zel nem jó a műsor ugye, mi jobbak vagyunk :))))))))))))))))