2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Ez már azthiszem mindennek a teteje: ((
Miért is kapnak ezek fizetést???
:D Nálunk most is benne volt a pakliba hogy 3-as ikrek vagy ikrek lesznek.Három babát kaptam vissza de egy maradt csak meg! legközelebb lehet hogy már ikrek lesznek én örülnék neki.!
Mi legalább 2-t szeretnénk, lehet 3-mat is (ez utóbbit inkább a férjem propagálja). Attól függ, hogy alakul :)
Szia "Sorstárs"!
örülök, hogy itt vagy!
Nálunk a dokim magánrendelésén nincs ultrahang, azt csak a kórházban az sztk-ban tudnak csinálni.
A szülésnél mi a rendelési díj 10szeresét gondoltuk adni a dokinak, állítólag ha császáros, akkor többet "illik".
Huha...jo bator vagy..de Amen..ugy legyen ha ugy akarjatok:-)
a dokik ára szerintem helyfüggő, itt bp-en tényleg pofátlanul drágák. Én még úgy voltam, hogy oké, valahogy kinyögjük azt a 80-100-at, amit a szülésért kér, aztán ugye kiderült, hogy a terhesgondozást is csak magánba lehet, ami ugye további tízszer 8-10 ezer forint. Itt már a 200-at vered, de még nincs vége: hiszen a magánrendelőben nincs olyan UH, amin a genetikaikat el lehet végezni, vagy ha van, az persze külön pénz: 10-12 ezer darabonként. Ebből ugye van 5 kötelező.
És akkor még nem fogadtál szülésznőt, aki ugye végig veled van a szülés alatt, mert a doki az "csak" a lényegi résznél jön oda...
Igen ezek valamivel elfogadhatóbbak mint amit Lili írt!
Nekem ez első baba nagyon nehezen jött össze 10 évet vártunk rá. De mégegyet szeretnék és ha azon felűl összejönne mégegy azt is bevállalnánk.
:-))))..Etess szeress...ez jo:-)))
nálunk 5 ezer egy vizsgálat, de UH-val, a szülést passzolom, azt kérdezem meg majd szerdán. Hát, én sem leszek szívbajos, ha olyan összeget mond, megmondom, hogy ez sok.Ma derült ki, hogy 4 hónapig egy fityinget sem kapok sehonnan, szóval nem mondhatnám, hogy ugrálhatok. Azt mondom majd a páromnak, mint a Garfield: etess-szeress! :)
Szia, Udv:-)
Nahh..ezek az arak valamivel realisabbak..valamivel...
Sziasztok!
Folyamatosan olvasgatlak benneteket. Én is novemberrre pontosan november 23-ra várom az első babánkat,ő lombikbaba.
Én Dunaföldváron lakok és Dunaújvárosban fogok szűlni. Az én dokim alkalmanként 4000ft-ot kér el az ultrahangon 5000ft-ot a szülést még nem kérdeztem de még tavaly egy szülés 30000ft nála. Idén max. 40e lehet.
Kerdeznek valamit..tudom, hogy egyeseknek elso baba de hany van tervben?(babora gondolok)
Ezert nem is merek meg mukkanni sem...
Hát igen! Erről beszéltem!
jujj ez már tényleg durva. Az én dokim kb. 6000-et kért volna alkalmanként, bár ki tudja nem szaladt volna-e el vele a ló. De amúgy még a neten is fix 8-12.000 ft körül írnak egy vizsgálatot úgy általában. A szüléstarifát persze nem írják fel a netre.
Ezeket az osszegeket olvasva azt kell mondjam, hogy nekem nagy makom van....ami a magandoki latogatasat illeti.
Jah, a MÁK-ba nem mertem vinni egy tábla csokit az ügyintézőnek, mert szólt, h eszembe ne jusson...hiszen baba tehetem a dugipénzt őt meg kirúghatják.
Annyit még én is kifizetnék, de alkalmanként 10 ezret én is meggondolok. Egyébként anno 15 éve volt nekem 3000 alkalmanként a doki. A pénz értékét nézve az is elég sok volt.
Akkor én a 4000-el befogom a szám!
Na hát leszakad a ...! Más ha elfogad egy KV-t vagy egy csokoládét, olyan szankcióra számíthat!!!! Akár ki is rúghatják! /Most másik szakmáról beszélek!/ Ezek meg még pofátlanul is csinálják a dolgot!
Egy ismim is magándokihoz jár, egy vizsg. 16 ezer, a szülés fix 140 ezer.
Sziasztok
Hmm..erdekes "osszegek" forognak a szules korul...azert ez nem semmi...
pedig tényleg. Én azért búcsúztam el a magánorvosomtól (akihez nagyon szívesen jártam volna és szültem volna) mert mástól tudtam, hogy kb. 100-at kér. Szó szerint elmentem hozzá megmondani, hogy én akkor inkább sztk-ba járok. megértette.
Igen, ez nálunk is így működne, ha csak az sztk-ba járnék. sajna sztem ez mindenhol így van.
Hát ezért járok én sztk-ba.
Csakhát pontleszarnak.
Még jó, hogy ültem, mikor elolvastam!
MENNYIIIIIIII???? te atya úr isten!!! Ez rengeteg!
További ajánlott fórumok: