2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
attól is függ sztem, mennyi a várakozási idő az adott helyen, 6-12-24-óra utánna kötnek oxyt
DE otthon is tudod csinálni amit a kórházban tannének
hőmérő 2 óránként-ha megy fel akkor kórház mert fertőzés jele lehet-(ritka)
nem szabad vízbe ülni-fertőzésveszély nő
ha alszol-betét nélkül, h lásd ha folyik és mi és milyen
érdemes megvárni azért a fájásokat
kis bábakoktélal rá lehet segíteni, vagy fahéjas.szegfűszeges kompóttal
gondoltam válaszolok magamnak
szval az a helyzet a repesztéssel, h 2újjnyi méh szájnál csinálják, elfolyatják a magzatvizet, hogy gyorsabb legyen a folyamat, lehet h még mást is akarnak aznap csinálni, mint a szülésed végét megvárni
csakhogy ilyenkor a méhszáj még nagyon kemény, s ennek a keménynek nyomul a baba feje minden össz. húzódásnál nem csa neked fáj neki is csoda h utálnak öltözni? ezek után persze h hisztiznek, ha a fejüket babrálják
természetes helyzetben a burok ált-ban csak teljes tágulásnál reped, pont hogy védje a fejecskét, s neked sem fáj annyira, sokkal tompább, inkább húzó jellegű, mint éles
a gyorsításon kívül azért is teszik h megnézzék nem zöld e víz mert akkor belekakilt az oxigénhiány miatt
csakhogy ha a fej már beilleszkedett, akkor az elővíz lehet h tiszta, de h hátul mi van azt úgysem látja
simán előfordulhat, h repesztéskor tiszta volt s utána mikor megszületett és jön a többi víz, az zöld
ja és repesztés után jön a fájd csill-ó ált-ban, mert rohadt dolog a fentiek miatt, és így követi egyik beavatkozás a másikat
:-D
Én meg sokszor egy hsz-ban írok sokat, Te meg különbontod. Különbözőek vagyunk, ebben is, mint sok másban, és ez így jó. ;-)
sztem fontos a jó élmény, mindig erőt tudsz meríteni belőle, és az önbizalmadnak sem utolsó dolog
az meg mindig kell kisgyerek mellé
persze mindenkinek az a jó amit szeretne, s ha sikerül megvalósítani oké
ha meg nem azt is el kell tudni fogadni,
én is így akartam az elsőt és sikerült is
a titka:
nem szabad túl korán bemenni
nem volt semmilyen beavatkozás, mert nem volt idő
hát, lehet h nem ártana 1 dúla
a természetes fájd csill-ók működnek, de tudni kell alkalmazni
van 1 ismerősöm, ott tal. a sznő képzőben, ő sem fejezte be pont azéet amiért én
okosabb volt, ő már a 2-at otthon szülte
háát, nem tudom, én azért félnék otthon szülni. De nem ítélem el egyáltalán, csak én nem választanám. Attól, hogy fogadott orvos nélkül senki nem törődik velem, én is félek, de majd meglátom a barátnőmnél az imrében, hogy hogy megy... akkor még lesz lehetőségem orvost fogadni, ha meggondolnám magam...
Elköszönök és jó éjszakát kívánok:) Triniti: én is tévézek esténként, és rettenet, mennyire sz@r műsorok vannak!!! Nincs egy normális film se :(
ja a kora az teljesen más, hiszen ott pl mindig kell gátmetszés, főleg, ha nagyon kora,
és rohamos szülés van az tényleg gáz
nem lett baj?
egy kihordott babánál más, teljesen
hát pl beavatkozások-visszautasítható
monitor-elég ha csak fél egy óránként ráhallgatnak, mert ágyhoz köt nem tudsz mozogni
soroljam még bírjátok?
bocsi, ehhez még annyit, hogy a tervezett, szaksegítséggel történő, az teljesen más mint egy véletlenül történt, ami tényleg lehet veszélyes is
hogy volt tanúja? pont ott volt, v mi
de amíg a nők így alkalmazkodnak HOZZÁJUK és nem fordítva, miért lenne bármi változás
gondolják, jó nekünk így is, akkor meg
kéne szólni hogy nem jó