2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Fú, sajnos nekem messze van a hasam a szép feszestől.Basszus, olyan dühös tudok lenni magamra, nyáron csúcsformában voltam, de ősszel-télen sokat betegeskedtem, elhagytam magam és felficcent 8! kiló...:-(
Lehet, hogy sok kalcium van a kenyérben, de hízlal, mint állat! :-/
Én meg azon szoktam gondolkodni, hogy igaz, a terhesség nem betegség, de OLYAN!!! :-DD Mondjuk nekem kezd jobb lenni, de abban a két hétben, amikor én is hánytam, egész nap émelyegtem, szédültem, ájulás volt rajtam, totál olyan volt, mint amikor összeszedsz egy hányással-hasmenéssel járó influenzát.
A fehérkenyér nem egészségtelen!!!!!!Sok kálciumot tartalmaz!!!!
De a csíkoktól én is félek: 11-12évesen combomon csíkosodtam, 13-14 fenekemen, mellemen, most újabb csíkok a mellemen, és mivel nálam semmi nem látszik ezért a hasam még nagyon szép feszes, de ez csak idő kérdése. Azt mondják semmi nem segít rajta, de én is megpróbálom krémezni. Remélem bejön!
Nagyon irigylem a bandát: pizza, pite, torta. Én meg hányok ha csak ezekre gondolok.
A férjem ma leszidott hogy meghal bennem a baba ha nem leszek hajlandó enni és belémtuszkolt egy szelet lekvároskenyeret és fagyit. Végig öklendeztem.
Néha azon gondolkodom, nem is annyira hibás megfogalmazás a 'terhesség' szót használni várandósság helyett.
Nekem a foci egyáltalán nem jön be. Olimpiát, teniszt, Tour de France-t, úszást, ilyesmit én is megnézem, de a focival hagyjanak békén! :-D
Múltkor férjem az áruházban már nézegette a focilabdát, hogy majd de jókat fog focizni a fiával...:-DDD
Óh, én is csíkos vagyok, én is meghíztam, én hormongyógyszerek miatt, szintén a gimiben, és én is jóval 80kg felett voltam. De nekem már 11-12 évesen megrepedt a combomon a bőröm a növés miatt, akkor még nem a hízástól, sőt a mellem is a növéstől megrepedt. De a hasamon sosem repedt, viszont novemberre akkora lesz, mint még soha. Szerintem kenegethetem én akármivel, csíkok majd jönnek. Evvan...:-)
Hát, nekem estére brutális a hasam, az meg tuti a puffadás miatt.
Hát igen, így nincs szabad hétvége a szezonban. Képes ő is itthon meccset nézni még pluszban a tv-ben miután hazajött a meccsről!
Ma csak azért kísérem el, hogy legyek egy kicsit a friss levegőn, meg csak 1 mérkőzés lesz! 2-t már nem tudnék végigülni-nézni.
Én a héten meggyes pitén agyaltam, talán holnap el is készül.
én is azért vettem, mert már kezd domborodni a hasam. Csak épp nálam semmi különbség nincs a reggeli és az esti állapot között... nagy-nagy:)
ezt most hirtelen felindulásomban vettem, nem is tudom, mi a legjobb rá.
Nekem már eleve vannak csíkjaim, még gimiben egy kikezeletlen hormonproblémának köszönhetően bőven 80 fölé híztam, és azt nem nagyon bírta a bőröm. A fogigátlóval visszafogytam, a csíkok már nem is fehérek, hanem átlátszóak, ha lebarnulok akkor nem nagyon látszanak. De fehérneműmodell nemcsak az alakom miatt nem leszek :))) És azért ezt nem szeretném tovább fokozni...
Olyat akarok én is venni, de tudom, hogy semmi sem fog megmenteni a csíkosodástól.
Én most azon vagyok kiakadva, hogy mekkora a hasam. Basszus, most vagy híztam vagy 10 kilót egy hét alatt, mert múlthéten, amikor mértem magam, még nem mutatott többet a mérleg, vagy ennyire fel vagyok puffadva. De tök gáz, mert elvileg még nem kéne látszódnia, de én már most úgy tudok nap végére kinézni, mint egy 4hónapos terhes, de tudom, hogy nem a baba miatt. Egy picit ő is dob a latba, de ez még nem csak ő. Borzasztó, megint előjött a súlyparám, de mi a fenét lehet akkor csinálni, ha a rendes, egészséges ételektől felfordul a gyomrom, és csak a pizza, fehérkenyér, húsleves meg ilyenek jönnek be??? :-/
Helló,
milyen lett a torta? Ízlett az ünnepeltnek???
Nálunk is hasonlóan alakul a holnapi nap :)))
Hajaj! Az egész tortát elkészítettem, fél12re lettem vele kész, de úgy voltam, hogy most már akkor is megcsinálom. Már csak a mandulaforgácsot kell a szélére felvinni, feltéve, hogy találok itthon. És pont olyan lett, amilyennek terveztem. :-)
Játékvezető a párod? Hú, nekem az is elég sok, hogy most heti kétszer nézik apukámmal a meccseket, akkor mindig DVD-t kell kivegyek a tékából...:-D
A probléma nálam is fennáll, azt hittem azért, mert többet piszkálom. Én valami biokénes sampont használok rá, több-kevesebb sikerrel. Az ecet jó ötlet (lenne, ha nem fordulna fel tőle a gyomrom :))))
Mi megyünk sétálunk egy nagyot, délután meg igyekszem kimosni is, ha már ilyen szép az idő :)))
Lányok, ti mit használtok a csíkok ellen? Nekem irtóra hajlamos rá a bőröm, van is pár, és tudom, hogy nem fogom megúszni. Most tegnap eldobtam az elveimet (hogy csak biokozmetikumot használok) és vettem a dm-ben ezt a babylove krémet. Majd meglátjuk...
Sziasztok!
ÓÓÓÓ vicus ez nagyon jó progi! Remélem nálunk is hamarosan meg lehet ejteni egy hasonlót...
Én ma de. tojáslevest főzök és a Drágámnak káposztás tésztát. Du. pedig elmegyek vele focimeccsre, ugyanis játékvezető!
Holnap de. itthon vagyunk mindketten, de ő délre már megy dolgozni egész éjfélig sajna! Aztán hétfő reggel 7-re ismét! A jövő hetem sajna egyedül fog telni, végig dolgozik!
„Az élet – ajándék.
Az élet legnagyobb ajándéka – a gyermek.
Az ajándék - szentség.
A gyermek - az élet jövője.
Hogy a gyermek ebből megsejtsen valamit, Anyát és Apát kap, hogy Szeretetet kaphasson.
Ez a Család szentháromság-élménye.
Házasság és Család, hogy megszülethessen a gyermek, az ajándék ajándéka.
Benne az Ajándékozó Maga jön el, ahogy megígérte:
„Aki befogad egy gyermeket az én nevemben, engem fogad be. ”
A teljes élet – élet az Ajándékozóval.
Az élet legszebb ajándéka - a gyermek. ”
No lányok én megyek, nem bírok itt ülni... Bár a tv-vel sem leszek jobban elfoglalva, ebben szinte biztos vagyok!
Majd holnap iparkodom visszaolvasni benneteket!!!
Jó éjt mindenkinek!
Aha!!!!! Ezt olvastam: "A korpásodásért felelős gomba elszaporodását, a bőrflóra egyensúlyának felborulását kiválthatják külső és belső tényezők, például a hormonális változások..."
Akkor asszem a mi kis Zigikénk itt a ludas!! hi-hi
Lányok!
nekem olyan korpás a fejem, hogy ilyen nincs a világon!!! És sztem a terhesség óta súlyosbodott a dolog! Hallottatok már ilyenről? Vkinek esetleg vmi ötlete?
vvicus, köszi, eszembe sem jutott :D
megnéztem, és kb minden stimmel!!! még az érzéseim is :D csak nem teszteltem egyáltalán