2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:) (beszélgetés)
Jól van, na! :D
Nem azt mondtam, hogy nem csináltad! Csak azt, hogy vagy a diétát kell nagyon-nagyon megfogni, akkor meg mozgás nélkül. Vagy az edzéseket kell komolyan venni.
Ezek szerint egész sokat edzel. Mondjuk az aerobból olyan egy óra körüli az ideális, ha a fogyást akarod hatékonyabbá tenni. A formálással "ráérsz".
Nem azt mondom, hogy ne csináld egyáltalán. De minden másnap is elég. Helyette többet tölts az elliptikuson!
Eddig mennyi volt a heti átlagod?
Napi 1 órás intenzív edzés? Akkor eddig mit csinálltam...40perc eliptikus trainer, 30perc has R.R és tölle 10-12perc combformálás,mert még nemtudom végig nyomni a 15percét. Jó van,hogy becsúszik hogy cska 20perc eliptikus, de a napi 5 mozgás mindíg megvan.
Nekem elég intenzívnek tűnik hahaha
De amugy tudom,hogy a diétám még nem a legtökéletesebb....És hogy ott a gond. De alakulgatok.szépen lassan. Ahhoz képest, ahogy eddig élltem. :) Az új bibliám szinte már teljesen betartom. :)
Hali! Na aszt hiszem az a forum lesz nekem is hehe
Nem valószínű hogy teljesítem év végére a 65kg-t!Mert 10kg nem adok le egy hónap alatt nagy valószínűséggel. De ha 6kg lemenne, nah az már baba volna, mert akkor 6ossal kezdene.Heti 1,5 kg. kellene. :)
Arnold.én csatlakozom hozzád.
mostanában én se teljesítek valami jól.
a karácsony az idén meg nem hoz csodát.
talán majd utána.remélem le mennek az ünnepek teli eszem magam minden finomsággal és egy pár hónapig nem is kívánom majd őket.és akkor lehet fogyni.
január 3tól muszáj lesz neki állnom.
Gratulálok!!!
Így kell ezt csinálni! Nem dumálni róla (mint pl. én), hanem lefogyni! :))
Pl. oregano olaj. Ennek antivirális, antibakteriális, antifugális hatása van. A penicilin érzékenyeket ezzel kezelték régebben, úgyhogy orvosi dózisban nagyon komyoly az antibakteriális hatása.
Aztán van koreai fenyőmagolajam (ami leginkább a koleszterin szintre van jótékony hatással, de immunerősítő is).
Van egy Whole Green Multivitamin nevű tablettám.
És édességként időnként iszom pezsgőtablettás multivitamint is (nem valami nagy márka, Aldi, vagy 200 forint, úgyhogy lehet, hogy az íze a legjobb benne :DDD)
Én szerencsére nem vagyok megfázva. Tudod a fogyi miatt összevásároltam mindenféle tisztításhoz, immunerősítéshez használható bogyót, amiket folyamatosan szedek már vagy másfél hónapja. Fogyni ugyan nem fogyok (ezek nem fogyasztószerek, meg még ha azok lennének, se érnek semmit, ha összeeszek mindent :D)
De annyi hasznuk lehet, hogy van, hogy nem kapom el a náthát olyan könnyen, mint korábban.
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Fogyjunk együtt karácsonyig!!!!!
- Készítsünk együtt karácsonyi ajándékokat házilag!
- Kinek mennyibe fog kerülni a karácsony? Mindennel együtt?
- 20 éve ez az első karácsonyom együtt lakva az anyámmal....