2010 júniusi babák (beszélgetés)
Szia!!
Üdv köztünk!!Sok sikert!!
szegénykém...
tegnap este óta én is kínlódtam vele most múlt el...én türtem nem tudom neked mennyire rossz de én úgy hallottam egy fél algopirin nem árt...
köszi de olvasom szerencsére veletek is minden rendben...
csak így tovább!!
gratulálok teo...örülök hogy összejött nektek a kisbabó...
így van az uh. vizsgálat nem fáj és semmilyen problémát nem okoz sem neked sem a kisbabádnak..szóval ezen ne idegeskedj és szinte hetente járok dokihoz és nincs semmi bajunk:-)
Szia!
Először is gratulálok! Nagy lehet az öröm. : )
Én már 5 hét 4 naposan voltam dokinál, mert akkor barnáztam, sajnos 2 hétig. De szerencsére most már majd 2 hete semmi. : ) Amúgy a dokim sem vizsgálgatott csak ultrahangal, ezen a héten vette le a kenetet is és még most is azt mondta, hogy nem nyúlkál, mert nehogy újra gond legyen.
De a fiamnál is már 5 hetesen voltam dokinál (másiknál), megnyomogatott és kenetet is vett és nem lett belőle semmi gond. De szerintem ha a dokid látni akar valamit(szerintem UH-ra gondolt), nem nyomogatni fog. Az én mostani dokim azon a véleményen van, hogy csak ha muszáj akkor nyúl hozzá a kismamához manuálisan, mert az ultrahang úgyis mindent megmutat. :)
Szerintem menj nyugodt szívvel, már biztosan lehet látni a picurkát (de nem lesz még baba formája!), ha a 6. hét után mész. :)
A pozitív hozzáállás szerintem is sokat számít!!!
:-)
Mikor barnáztál? A 8. hét környékén, mensziidőben?
Sziasztok!
Új vagyok még itt mert 1,5 év próbálkozás után hétfőn lett 2 csíkos életemben először a teszt.
Így ha minden jól megy én átcsúszok 2010 júliusába, de ha lehet szeretnék csatlakozni.
Jövő hét kedden megyek dokihoz, azt mondta talán akkor már láthatunk valamit.
Szerintem az a 6. hetem 4. napja lesz.
Remélem látszik már valami.
Ti hányadik héten mentetek el először dokihoz?
Volt aki azzal ijesztegetett, hogy csak a 9. hét környékén menjek el, mert nem tesz jót ha előtte "piszkálódnak"
Én mindenhol azt olvasom, mielőbb menjünk el.
Nagyon izgulok, pláne hogy ilyen nehezen jött össze a pöttöm pötty :-)
Én csak reggeltől 3-ig szoktam netközelben lenni.
Köszönöm ha válaszoltok.
Sziasztok!
Az én babócám is 9 hetes, de már megkaptam a kiskönyvemet. Én úgy veszem, hogy akkor a barnázás ellenére bíztatónak találja a helyzetet a doki és ne lesz semmi gond. Remélem. Fő a pozitív hozzáállás, nem?
sziasztok kismamik..de jó olvasni hogy mindenki jól van.
én pénteken töltöm a 10.hetet és ha továbbra is minden jól alakul jövöhézen megyek védőnőhöz..
Sziasztok!!Voltam dokinál azt mondta,h 9hetes terhes vagyok 3hét mulva kapom a kismama könyvet meg akkor megyek ellenőrzésre is!!
Meg 4hét mulva a korházba genetikaira mivel a másik doki szerint még csak 8hetes vagyok mindegy majd kiderül a végén!!
Egyszerre szülünk?:):):)
Még nem voltam.Barátnőm védőnő,azt mondta,a 8.hét előtt nem kell menni.Majd csak utána.Mert ugye addig még sok minden történhet,meg ugye látni kell,hogy él,dobog a szíve.
Az elsővel is a 8.hét után jelentkeztem.
Sziasztok kismamik!
Mi 8 hetesek leszünk jövő csütörtökön.
Ti voltatok már védőnőnél?
Jó reggelt Mindenkinek!
Akkor együtt izgulunk.:)
Te mennyi idős leszel akkor?
Mi 8+2.
Sziasztok!
MINDENKINEK KIVÉTEL NÉLKÜL GRATULÁLOK!Örülök,hogy mindenkinél rendeződni látszik minden.Ez így helyes!:)
Olyan jó nektek,nekem még várnom kell jövőhét csütörtökig.Addig marad a bizonytalanság.:(
Sziasztok lányok!
Örülök hogy mindenki jól van és hogy szépen fejlődtök(ünk)! Szép estét mindenkinek!
Sziasztok Kismamik,
Koszonom a sok pozitiv energiat, amit kuldtetek, ideert!!! :))))
27 mm a kis Orias es csak ugy ropta a tancot odabent!!! :) Olyan nagyon jo volt latni! Ikrek lesz (csak csillagjegyileg ;)), mint az anyukaja...
Ugy folytak a konnyeim...
Gratulalok Nektek is Kismami-tarsak!!! :)
Sziasztok!
Register kösz szépen! 18-án a 12 hetesre mész?
Bibócska neked is köszönöm és gratula a babához, szépen nő. :)
Pancs, drukkolok.
örülök ikocsis hogy minden rendben van..
pancs megy a drukk..
register hogy vagy?
Sziasztok!
Megjöttem, a picurkánk úgy tűnik, hogy jól van, szépen ver a kis szíve és már 23,1 mm. Jó nagy, mi? :))
Azért a doki továbbra sem javasolja, hogy dolgozzam, feküdni kell, de hát a babáért mindent!
Sziasztok! En is ma megyek es detto nagyon izgulok!!!
Orsi, ertetek is nagyon drukkolok!!!