Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 júniusi babák fórum

2010 júniusi babák (beszélgetés)

2009. okt. 29. 17:07

Sziasztok!

Pancs!

Hát én sem fogom kérni.Ez csak az én véleményem,magamnak nem adatnám be.Se a kisfiamnak.Annyi rosszat hallani már.Meg ki tudja majd milyen mellékhatása lesz.

Még megkérdezem a kisfiam dokinőjét,mert ő igazán profi,de szerintem ő sem fogja ajánlani.

De,mondom,ez csak az én véleményem!

563. Pancs82
2009. okt. 29. 16:36
Sziasztok! Most jottem meg a helyi vedonotol. Tobbek kozott kerdezte, hogy szeretnem-e beadatni a H1N1 elleni vedooltast, de nemet mondtam. Ti gondolkodtatok mar ezen? Ugy tudom, hogy Magyarorszagon is a terheseket oltjak elso korben, de valszeg ott sem kotelezo. En valahogy nem merem vallalni a kockazatot, inkabb kerulom a tomeget. :/
2009. okt. 29. 10:12

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást. Valahogy csak eltelik ez a (most már nem egészen) 2 hét. Addig meg megpróbálok úgy élni, mint aki terhes, de azért nem teljesen beleélni magam. Majd meglátjuk...

Szép napot mindenkinek! :-)

561. Pancs82
2009. okt. 29. 08:11

Jo reggelt Kismamik!

Hat, a hidegrol es a fagyrol en tudnek meselni... :D Nalunk mar regota fagy ejszakankent, sot nappal sem megy nagyon 3 fok fele a homerseklet... viszont legalabb az irodaban futenek es nem a vacak legkondi alatt fagyoskodok.

A sotetseg es az allando rossz ido, ami engem kikeszit(ene, ha nem lenne a pocakomban a kis manom :D!)

Szep napot mindenkinek!

560. dzsigg
2009. okt. 29. 07:26

Hu de régen irtam ide.Pedig én irtam ki a forumot:)

Mindegy nem tartozom ide többé.Kiderült hogy màjus közepén szülök,nem juniusba,de azért néha benézek:)

559. Orsi86
2009. okt. 29. 07:25

Jó reggelt kismamik!

Amina, én is utálom a hideget. Inkább a nyári kánikula, mint ez a fagyoskodás. Annak azért örülök, hogy mire nagy pocakunk lesz, addigra nem kell télikabát.

2009. okt. 29. 06:04

Jó reggel Mindenkinek!

Hogy vagytok?

Wombat79!Próbálj meg megnyugodni.Tudom,hogy nehéz.Nekem meg 3 hetet mondott a doki,akkor kell vissza mennem.Igaz,én 5+2 naposan voltam.Én is alig bírok magammal,szeretném látni,tudni,hogy minden rendben.De ez van.Kitartást!

Hétvégére felénk fagyot mond.Felétek?

Hát,nekem nem hiányzik ez a hideg,baromira sok lesz a fűtésszámla.:(

Ti tavaly mennyit fizettetek legtöbbet?(nem is volt igazi tél):(

Szép napot Mindenkinek!

2009. okt. 28. 21:28

Sziasztok!

Én pénteken megyek UH-ra és akkor leszek 7 hetes terhes. Remélem nekem is lesz már akkor szívhang. :)

556. Pancs82
2009. okt. 28. 19:56
Hu, de nagy a csend ma este! :) Remelem, mindannyian epp nagyon jol erzitek magatokat es a babocak is jol vannak! :)
555. Pancs82
2009. okt. 28. 16:26

Sziasztok Kismamik!

Ne izguljatok - ha nem latjak meg a szivhangot, attol meg az hamarosan ott lesz! En is nehezen birom az ultrahangra varast, de ez az idoszak szerintem a turelemre tanit minket... Hamarosan ugyanis nagy szuksegunk lesz ra ;)!

Naiv, szerintem is menj egy masik orvoshoz.

Amina, nekem is elegge szurkalt egy ideig, aztan elmult szerencsere.

554. Orsi86 (válaszként erre: 550. - Bibócska)
2009. okt. 28. 14:01

Csak menzesz alapján kéne 9hetesnak lennem. De ciklus végén jöhetett össze a baba, ezért még nem tartok ott! Kb5hetes a baba és így a terhesség 7hetes.

Csak azért írtam,hogy ne izguljon Wombat, mert lehet,hogy ő sem ciklus közepén esett teherbe. Ezért nincs még szívhangja a babájának.

553. naiv (válaszként erre: 552. - Bibócska)
2009. okt. 28. 12:57
jól vagyok még jól birom a pihit csak legalább mondhatta volna,h mikor menjek vissza??!!
2009. okt. 28. 12:53

szegénykém sajnálom naiv....

szerintem próbálj meg egy másik orvoshoz menni ha teheted...amúgy hogy vagy?hogy bírod a pihit?

551. naiv
2009. okt. 28. 11:37

Sziasztok!!

Hát én már megint ki vagyok akadva az itteni orvoson megnézet ma uh-n hát olyan rossz minőségü,h egy nagy fehér folt van meg egy pici valami ami a minimet ábrázolja meg semmilyen papirt ezen kivül nem kaptam!Meg azt se mondta,h mikor menjek legközelebb,rég láttam már ilyen bunkó orvost!!A miómát nem látta azt mondta,h minden rendben!!

2009. okt. 28. 10:50

szia orsi remélem nem lesz gond a kisbabáddal...

és a 8. héten voltam uh. és mi már láttuk a szívét ahogy dobogott...

ha most 9 hetes vagy akkor a babád 7 hetes kb.

549. Orsi86 (válaszként erre: 547. - Wombat79)
2009. okt. 28. 10:22

Sziasztok!

Nekem aug 23.án volt az utolsó menzeszem-e szeront már 9hetesnek kéne lennem, de csak kb 6-7vagyok. Voltam 2orvosnál is az 1ik nagyon rám ilyesztett,hogy már látni kéne a szívhangját és szeinte ne éljem bele magam. A másik meg azt mondta,h semmi gond, ilyenkor még nem látszik majd 2hét múlva mennyek addigra lesz szívhang. Kedden telik le a 2hét.

Tudom,h milyen borzalmas várni. De próbálj megnyugodni azzal segítesz a kicsinek!

Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!

548. zsuzsika83 (válaszként erre: 547. - Wombat79)
2009. okt. 28. 09:47

Szia!

Én hétfőn megyek dokihoz, akkor elvileg 6 hét 1 napos leszek. Remélem már fog látni valamit. De lehet, hogy neked is csak az van, hogy a ciklus végén fogant a baba és még kicsike. Szerintem ha nem bírod kivárni a 2 hetet-én sem bírnám-menj el 1 másik dokihoz, úgy 1 hét múlva, hátha addigra már lesz valami változás. És nyugi!Biztos csak bújkál az a kis babó.

2009. okt. 28. 08:11

Jó reggelt Mindenkinek!

Gratulálok az újaknak és drukk mindenkinek a problémamentes terhességért. Kicsit eltűntem, mert diliház volt a munkahelyen, otthonról meg a lányom miatt nem igazán tudtam írni.

Most viszont kicsit el vagyok kenődve. Tegnap voltam dokinál, 6+4 hetesen elvileg, megnézett hüvelyi UH-val, de még csak petezsákot látott. Pedig ilyenkor már az embriónak is látszania kéne nem? Annyit mondott, hogy két hét múlva menjek vissza, addig pedig éljek úgy mintha terhes lennék. Szóval most fogalmam sincs hogy mi van, de nem tudom hogy fogom túlélni ezt a két hetet :-(

2009. okt. 28. 05:52

Jó reggelt Mindenkinek!

Orsi!

Köszönöm,hogy próbálsz megnyugtatni,hát remélem nincs gond.Csak szurkál,de néha nagyon.

Nyugi Neked is,fiamnál nekem sem volt más tünetem!:)

Pancs!

Gratulálok vuk-hoz,de remélem,és gondolom azért Te is,hogy nem lesz állandó vendéged.Azért az szörnyű!

De örülök,ha örülsz!:)

Szép napot Mindenkinek!

545. naiv
2009. okt. 27. 13:45

Sziasztok!!Megjöttem a dokitol hát örülök mert láttam a manóm meg kaptam képet is rólla amiért meg nem örülök,h van egy 9milis miómám a doki szerint visszafog huzódni ne idegeskedjek!!

Továbbra is sok-sok pihenés és 6hét mulva genetikai uh!!

Szép napot mindenkinek!!

544. Rozali.w (válaszként erre: 539. - Zsuzsika83)
2009. okt. 27. 13:32
Küldtem privit és akkor nem zargatlak tovább Titeket! Bár, a május 29.-e még június is lehet! ¨;)
2009. okt. 27. 10:24

sziasztok kismamik...

pancsikám ha örülsz vukodnak gratula azért remélem nem fog sokat zaklatni mert a végén már nem fogsz neki ennyire örülni:-)

timec köszi a biztatást pihenek semmi egyebet nem teszek csak wc.-re járok meg néha teszek egy kört mert elgémberedek:-)tegnap délelőtt óta a helyzet is tiszta odalenn:-)

542. msi22 (válaszként erre: 538. - Orsi86)
2009. okt. 27. 09:32
És is ilyenekkel bíztatom magam:))nem lesz könnyű, de a kisfiam egy tündér baba, bízom benne hogy marad is ilyen, nyugodt, nem síros (na jó mostanában kicsit az)mindenkire mosolyog, nem fél senkitől, barátkozos, nem anyás (mondjuk az se érdekli ha sétakor elkodorog és nem vagyok mellett, figyelni kell rá nagyon:()Remélem partner lesz, hogy boldoguljunk a kistesóval is.
541. msi22 (válaszként erre: 540. - Zsuzsika83)
2009. okt. 27. 09:23

Nekem az első terhességem volt ilyen, ha nem mentem volna UH-re havonta és nem kezdett volna nőni a pocim nem is hittem volna hogy terhes vagyok, de minden rendben volt, született egy gyönyörű kisfiam és mázlista voltam hogy elkerült a vuk:)))) Élvezd és örülj neki:) Minden ok veled és a babával is.

Most aluszékony vagyok (bár ez lehet a mostmár járo babám és az óraátállitás miatt is)és kicsit érzem a melleimet,de éppen hogy csak és eddig ennyi, remélem marad is igy:)

2009. okt. 27. 09:11

Sziasztok!

Orsin kívül van még valaki, akinek nincsen semmiféle tünete. Nekem a mellfeszülésen kívül csak annyi, hogy ha hirtelen állok fel, kicsit megszédülök, meg reggel, mikor felkelek. De ennyi. Semmi hányinger, semmi fáradság, sőt még energikusabb vagyok, mint eddig. Néha olyan, mintha nem is lennék terhes...Remélem azért minden o.k.

539. zsuzsika83 (válaszként erre: 530. - Rozali.w)
2009. okt. 27. 09:01

Szia!

Nekem Nagy István Géza a dokim. Remélem nem lesz vele gond. Te hova jársz? Ki a dokid? Első baba?

538. Orsi86 (válaszként erre: 537. - Msi22)
2009. okt. 27. 08:45

Gondolj, arra,hogy mire jön a tesó, addigra már nagyobb lesz a kicsi fiad is. És biztosan nagyon fog örülni ,hogy kap egy kistestvért. :) Jó együtt felnőni a gyerekeknek.

Szerintem normális,hogy félsz egy kicsit. De biztosan sikerül összehangolnod a gyerekeket!

537. msi22
2009. okt. 27. 08:23

Jó reggelt minden kismaminak!

Én egyébként lehet átcsúszom a júliusba, nem szabályos a ciklisom szóval juni 29től - júli 2 ig bármikorra kiirhat majd a doki, majd jövőhéten vagy kéthét mulva megyek, holnap töltöm a mensi szerint az ötödik hete, szóval nagyon az elején vagyok.

És picit be is vagyok tojva:) ugyan tervezett baba volt ő is, de mindenhol az olvastam a második baba nehezebben jön össze, mi időbe elkeztük és a második hónapba össze is jött úgytűnik... a kisfiam még csak 14 hónapos és nem tudom hogy boldogulok két picivel, de tuti megoldom. De azért most még több a félelem mint az öröm, de idővel ez is változik. +fel sem fogtam még hogy újra várandós vagyok....

536. Timec08
2009. okt. 27. 08:16

Szép jó reggelt mindenkinek!

Nem írtam a hét második felében,mert nagyon magam alatt voltam. Tegnap voltam a kaáliban ultrahangon,minden rendben volt.15mm,és láttam ahogy ver a picike kis szive.

Bibócska,Nekem is van egy kis vérömleny a méhemnél,és azért volt nekem is amit írtam.Te is biztatgattál engem,átfutottam veled is mi történt,nyugodj meg nem lessz semmi baj.pihenni,pihenni,és pihenni kell!Nagyon szorítok neked.

535. Pancs82
2009. okt. 27. 07:21

Jo reggelt Kismamik!

Tul az eletem elso reggeli vukjan - lehet, hogy nem vagyok normalis,de ugy orultem neki!!! Nevetve jottem ki a wc-bol!!! (Mondjuk elotte aggodtam rendesen, hogy csak beerjek a munkahelyemre :DDD) - Ahhh, de sok mindent fogok meselni a kis pöttömnek ha nagyobbacska lesz! Ugy varom mar a juniust!!

Remelem, jol vagytok!

Szep napot mindenkinek!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook