2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok! Van itt valaki?
Ha érdekel benneteket a magzatok, babák átlagos nagysága a terhesség alatt, akkor ezt nézzétek meg:
Az elején napokra le van bontva a 14. hétig, utána heti bontásban fent van minden átlagos adat, amit az UH-on mérnek/mérhetnek. De tessék figyelembe venni, hogy az adatok az átlagra vonatkoznak! Ha kisebb vagy nagyobb a bébi, az nem baj! :D
sziasztok és szép estét kívánok mindenkinek...
remélem orsi az orvos vagy az uh. gép téved és nincsen semmi baj sem.
mi jól vagyunk kismanóm igen aktív volt a szó szoros értelmében ugyanis járt ám keze-lába.
valami csodálatos élmény és érzés volt látni...
eddig minden rendben van majd 3 cm.nagy fejecskéje van gyönyörű!!
sziasztok
mink villanykájhával fütünk és nem merjük fujatni nehogy kifujja az üveggyapotot ti mit mondotok??
Kedves Orsi!
Próbálj megnyugodni, hisz lehet hogy az a 7 hét most csak az 5 hét és akkor még nem is lehet szívhangja! Ne stresszeld magad, azzal lehet hogy csak ártasz a babának!Próbálj megnyugodni, szorítok neked!
Szia!
Köszönöm Zsuzsi!
Az orvosommal nagyon nem vagyok megelégedve. Már mondott sok olyan dolgot amitől kiborúltam , pedig nem is kellett volna.
Már kértem egy új orvoshoz időpontot 2hete, de csak nov. 16.-án mehetek. Csütörtökön egy új dokihoz is elmegyek.
2 hete 17mm volt a petezsák, most nem tudom,hogy mekkora, de szépen fejlődik állítólag.
Az orvos gépén az volt,hogy 2hete volt szívhang. De nekem ezt akkor "elfelejtette" mondani, sőt én biztos vagyok benne ,hogy nem volt szívhang.
A gond az, hogy most sincs. Pedig már 7hét körül kell lennem. A petezsák amúgy szabályszerű.
Kisírtam már magam és egy kicsit össze szedtem. Bízom abban, hogy most is feleslegesen rémisztget az orvosom.
Szia Orsi!
Nagyon sajnálom, hogy ez van. Gondolom nagyon nehéz lehet ilyenkor napokig csak tétlenül feküdni és várni. De remélem hamar elszalad az idő és itt a péntek csupa jó hírrel. Mekkora volt a babád 2 hete? És mit mondott a doki, hogy most mi lehet a gond?
Szia Orsi!
Nagyon szorítok, hogy rendben legyen minden 2 hét múlva! A pihenés biztos jót tesz, tartsd be szigorúan a fekvést. Nálam bevált.
Szia!
Sajnálom ami veletek történt. :(
Neked volt valami panaszod? Vérzés? Görcsök? Mert nekem semmi nincs. A múltkori vetélésemnél mind két tünetem volt. Még próbálok reménykedni, hátha megmarad a babám, de nagyon félek, hogy nem így lesz.
Sziasztok!
Voltam dokinál, de semmi jó hírt nem kaptam. Nincs szívhangja, pedig 2hete volt. Pénteken megyek vissza ,addig feküdnöm kell. És persze imádkoznom, hogy ne veszítsem már a második babámat is el.
Remélem ti jól vagytok!
Lányok!ezek a mérések elég pontatlanok is lehetnek.Géptől is függ!
Mindenki nyugodjon meg!
Nekem 4D-s uh-on azt mondta a csaj,hogy kb átlagos babám fog születni.Az kb.nála 3500 gr-ot jelent.Mondta ezt.
Hát,végülis nem sokat tévedett!4324gr,56 cm volt a kisfiam.:)
Elejétől végéig ezt mondták.
Kedves Start!
Tiszta szívemből sajnálom,ami veletek történt!Sok erőt és kitartást kívánok!
Szia!
Első babámnál a Kaáliba hüvelyit csináltak.De ott csak az van,érthető okokból.
Most a második terhességemnél,magándoki 5+2 hasit csinált.
Sziasztok Kismamik,
Bocs, hogy az utobbi napokban eltuntem... ki sem latszok a munkabol . Neha pedig olyan jo lenne csak hatradolni es pihenni (mindenfele hattergondolat nelkul, hogy miket is kell meg megcsinalnom! :( )
Amugy nalam a hanyinger egeszen enyhult, sot a hirtelen farkasehseg es faradtsag is. Cserebe viszont jott fejfajas es szedelges. Hetvegen jol berezeltem, hogy mi ez mar, hogy nincsenek a regi "tunetek", de aztan megnyugtattam valahogy magam. Nem szabad elore izgulni. A heten megyek en is UH-ra, remelem, hogy minden rendben lesz...
Szep hetet Mindannyiotoknak!!!
Ne aggódj, szerintem az, hogy most pár mm-rel nagyobb, nem azt jelenti, hogy a végén is ugyanilyen ütemben nő és nagy baba lesz. Na meg a barátnőm kimondottan keskeny csípőjű, aztán nem akarták felvenni a szülészeti osztályra, mert cukros és csak 10 perces fájásai voltak, aztán 50 perc múlva már a kezében volt a kisfia, pedig majdnem 4 kilóval született! Ha mázlid van, akkor te is ilyen könnyen szülsz. :)
Amúgy tényleg azt mondják, hogy könnyebben kifér a baba a szélesebb csípőjűeknél, de a baba ügyessége sem mindegy.
Sziasztok!
Kicsit eltűntem, de már újra itt vagyok.
Üdvözlöm az új kismamikat és kedves Start nagyon sajnálom ami veletek történt, de ne add fel kitartás!
Jaj csajok akkor nekem óriás manóm lesz mert én az 5 héten voltam és a pici 8mm volt!
Puszi mindenkinek!