2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a reggeli ovulációs tesztten, ha megjelenik a két csík nagyon erősen, akkor jelenthet-e terhességet?
okt 25.-én volt peteérés, 12 naprá rá, ma reggel pisiltem le, és kijött a két csík. A hőm folyamatosan fennt van ma 37, 1 volt.
Tehát ezzel lehet terhességet nézni? Ilyenkor már a HCG nézi?
Köszi, nekem a legédesebb az biztos. Kis rosszcsont. :)
Ott fogsz majd szülni vagy hazajöttök? Van különbség a vizsgálatokban?
a doki azt mondta naponta igyak meg egy felest.az nem árt a babának idegnyugtató és méh lazító...
nevettem én is de ő komolyan mondta..
pálinka,gin,vodka szines italok kizárva...
Igen, mi Finnorszagban elunk, de mindig megyunk Szombathelyre, ha otthon vagyunk. Nem csodalom, hogy szeretitek :)!
Itt nekem neha nehez, eleg egyedul erzem magam neha es hat jo lenne egy kis anyu foztje/otthoni levego egy kicsit gyakrabban...De a tudat, hogy a kis kincsem velem van szazszor szebbe teszi a napokat! :)
Nagyon aranyos a kisfiad!
Szia Orsi! Nagyon szoritok Nektek es most nem tehetsz mast mint minden eroddel arra koncentralsz, hogy rendben lesz a pici! Meglatod, segiteni fog!!!
Ne add fel, erosnek kell most lenned mindkettotokert! Mi pedig nagyon drukkolunk Nektek!
Szia! Hat, es ez meg csak a kezdet, mennyit fogsz meg aggodni miatta mikor mar kiskamasz lesz ;)!!
Nem lesz semmi baj, meglatod! ;)
Alkohol kura??? Errol meg nem hallottam :D!
Szia! Nem ismeretlen Zsira, néha arra megyünk haza a szüleinkhez. :) Mi 6 éve költöztünk Szombathelyre, de azt kell mondjam, hogy szerencse, hogy pont ide kerültünk. Az első perctől szeretjük. Ti külföldön vagytok valahol? Megértem ha várod a karácsonyt, nem sűrűn jöhettek haza.
Amúgy a hányás a fiamnál is megkönnyebbülést hozott, ez a terhesség több szempontból is más. De hát a babáért mindent. :)
Sziasztok!
Orsi! Nagyon szorítok, a kismama jobban érzi az ilyesmit, biztos minden rendben lesz! Fő a pozitív hozzáállás, bár ne könnyű.
Bibócska kitartás, reméljük csak a hematóma ürül, de biztos nagyon megijedtél. Kívánom, hogy ne kelljen többet ilyen "élményen" átesned! Én is folyton a wc papírt lesem azóta...
Alkoholkúra? az milyen? Úúúgy megennék egy konyakmeggyet, de hát azt mondják nem tesz jót... Azt még hozzá kell tennem, hogy szinte antialkoholista vagyok. :)
Sziasztok!!
Orsi nyugodj meg biztos hejre jön minden!!
Mindenkinek szép hétvégét!!
Sziasztok!
Borzasztó hetem volt. Az orvosom szerint már kéne szívhangnak lenni, de a méretei alapján még olyan kicsi,hogy nem lehet szívhang. 1hét múlva megyek vissza az orvoshoz akkor talán már kiderülnek a dolgok. Csak abban reménykedek, hogy később jött össze a kicsi, mint ahogyan az orvosok számolják.
Addig marad a remény és a várakozás, ami nagyon nehéz.
sziasztok kismamik...
hát meg kell mondjam nekem nem lesz zökkenő mentes terhességem...tegnap is vérezgettem és két alvadt vér darabka távozott belőlem.voltunk dokinál kismanó jól van de én megint mit éltem át!!!!!hát ez van...
ja és alkohol kúrán vagyok:-)
Szia! Az a lenyeg, hogy jobban vagy s ezek a kellemetlensegek inkabb jo jelek ;). En is eleg sokat hanyok, szerencsere nekem utana eddig mindig jobb volt - ezert igazabol en preferalom ezt a gyors "segitseget".
Nagyon kedves pillanatok lehetnek egy anyuka szamara ezek a a megnyilvanulasok a "nagytesotol" :)))!
Ja, egyebkent pedig lattam az adatlapodon, hogy szombathelyi vagy! Az egyik kedvenc varosom!!! :) En eredetileg zsirai (~25 km-re Szombathelytol) vagyok, csak 3 eve koltoztunk ide a parommal. De karacsonykor megyunk haza anyukamhoz - jujj, de varom mar!!! :DDD
Hogy vagytok kismamik? Tegnap olyan rosszul voltam az este, hogy még! Még a hányás sem segített. Még fél 1-kor is csak félig ülve tudtam lefeküdni. :(
Szerencsére ma jobban vagyok, elvégre Dani megsimogatta a pocimat reggel, hogy jobban érezzem magam. :) Hiába, a kistesóra a nagytesó tud leginkább hatni...
Sziasztok! Csatlakozhatom hozzatok? Hatha nem art a babonamnak. :)
Most vagyok 8 hetes 3 napos, es juni 15-re varom eletem ertelmet!!! :)))
Gratulalok mindenkinek es sok szerencset, egeszseget!!!
Sziasztok!
Kicsit eltűntem, mert nem voltam valami fényesen. A 6. hét közepéig nem volt semmi bajom, de egy hete, olyan rosszul vagyok, hogy majd meg halok. Nem hányok, de iszonyatosan hányingerem van egész nap, még éjszaka sem tudok aludni tőle. És hozzá még alig van erőm, felkelni alig bírok. Volt valakinek hasonló. Remélem nem tart ez el a 12. hétig, mert azt nem élem túl. Tegnap éjjel mondtam a babókának, hogy jó lenne, ha egy kicsit jobban lennék, mert ez így nagyon nem jó, hogy nem tudok semmit csinálni. Lehet, hogy butaság, de mára kicsit jobban lettem. Bár ma sem voltam tökéletesen, messze ez volt a legjobb nap az elmúlt 1 hétben. : )
Szia!
Szerintem bocsánatos, ha valaki még nem volt terhes és nincs képben ilyenkor. :) Hüvelyi UH volt, a 12 hétig általában nem használnak mást, mert ezen jobban látni, mint a hasin. (Engem mondjuk 5 éve a fiamnál meglepiként ért a hüvelyi UH :D) A petezsákot látta, illetve megnézte, hogy véráramlás kezdemény van-e, mert abból tudott az embrió korára következtetni. Lényegében egy sötét foltot lehetett látni a sok szürkében. :)
szia teo...a feszülés az velejárója a terhességnek mert nő a méh nyúlnak a méhszalagok..
a mell állapotáról nem tudok sokat..változó nekem nőtt és fájt és néha mg fáj néha nem...de szerintem ez bejár a terhesség végéig...
Szia!
Én is ugyanakkor fogok menni dokihoz mint te.
(Elég hülyén írtam le hogy a 6. hetem 4. napján megyek, mert az ugye 5 hét +4 nap, csak nem jöttem rá hogy ezt így szokták írni)
Megkérdezhetem neked akkor mit látott a doki az UH-n.
Gondolom az is hüvelyi UH volt vagy nem?
Bocs, hogy ilyen tájékozatlan vagyok.
Sziasztok!
Köszönöm a bíztatást, így nyugodtabban megyek a dokihoz.
Ahogy olvasom a szurkálgatás akkor talán nem rossz jel, az néha nekem is van és iszonyúan fájnak a melleim és tele vannak mirigyfélékkel.
Ez nálatok is így van/volt.
Persze örömmel viselem a cél érdekében, csak arra lénnék kiváncsi ez meddig tart? Ha múlni kezdene nehogy azt higgyem baj van :-)
Szép napot mindenkinek!!!
mi is jól vagyunk legalábbis semmi nem utal az ellenkezőjére:-)
néha én is feszülgetek de ez természetes csak mégis kicsit aggasztja az embert:)
jó reggelt kismamik....
hogy vagytok??