2010 júniusi babák (beszélgetés)
Jó reggelt! :)
Nekem semmi tünetem nincs. A mellem fáj, de már szinte hozzá szoktam ezért nem érzem annyira. Néha örülnék,,ha erősebb tüneteim lennének. Akkor legalább tudnám,h minden rendben van ott bent. De még 1hetet várnom kell a következő vizsgálatig.
Amina, csak szurkál a pocid? A doki azt mondta nekem,ha csak mozdulatokra és nem nagyon fáj, akkor az nem jelent semmi rosszat. Ne aggódj! Nekem már egy hete nem fájdogál.
Jó reggelt Mindenkinek!
Hogy vagytok?
Nekem fájdogál a hasam.:(
Szép napot!
Szia naiv! Odaát is szívesen látunk ám! :D
(bocsi megint!)
Bocsi a bepofátlankodásért, sziasztok!
Zsuzsika, én is Db-i vagyok és a dokim beengedi a páromat, ha megkérem, pedig körzeti, nem magán. Szerintem nincs akadálya.. Ki az orvosod?
Szia!
Azt gondolom, hogy magán dokinál ez nem gond, de én elsőre a körzetes nődokimhoz mennék, mert viszonylag jó fej. És annak a dokinak, akinél szívesen szülnék, pedig nincs magánrendelése, csak a klinikára lehet hozzá menni. Na mindegy. Majd jövő héten kiderül, bejöhetett-e a párom. Én is gratulálok nektek. : )
zsuzsika,
üdv a kismamik közt, gratulálok!!!:-)
engem a korábbi nődokis vizsgálatokra is mindig elkísért a férjem, magándokihoz járunk, és a doki mindig behívta őt, hogy jöjjön nyugodtan. szóval osztom Orsi véleményét, miszerint magándokinál nem gond, sztkban nem tudom...
bibócska!
pihenj sokat, igyál kamilla teát, az nyugtat. hidd el, magától felszívódik. az a nagylegény már nem megy sehova, veled marad!!
Szia!
Gratulálok,Isten hozott köztünk.:)
Megjöttem a dokitol nem nézett meg ultrahangon majd szerdán megint kell mennem ismét tele hólyaggal!!Jaj már nagyon várom a holnapot,h láthassam a manót!!
Kérdeztem,h szedjek-e valamit azt mondta,h 12-dik hétig folsav meg utrogestan aztán utánna lehet de addig ne szedjem!!
Köszönöm.
Így teljesen érthető, hogy miért szeded mind a kettőt. Nem akartam okoskodni, elnézést. Kívánom hogy problémamentesen teljen a babavárás és minden kismamának gratulálok .
Szerintem nem korai. Már látja a doki,hogy hova ágyazódott be a kicsi.
Tavaly decemberben volt egy vetélésem. Ugyhogy első... remélem!
Szia!
Gratulálok!
Az orvos szerint a femibion azért jó, mert a benne lévő folsav biztosan felszívódik minden kismamában. Én az előző terhességemnél csak elevitet szedtem,de 8hetesen elment a babám, aminek persze 1000 oka lehet, de ezért is javasolta nekem az orvos mind2 vitamint. Inkább legyen egy picit nagyobb a babám, csak velünk maradjon! De ahogy már írtam nem akarom csak a kritikus 12. hétig szedni mind a kettőt. Köszönöm a tanácsodat.
sziasztok kismamik....
remélem mindenki jól van..nekem fekvés tovább bár reggel voltunk a dokimnál és elmondtuk mi szitu van vettek vért várom az eredményeket...
én a héten akartam védőnőhöz menni de a doki azt mondta hagyjuk a dolgot pihenjek most ez a legfontosabb!!
Szia üdv köztünk!!
Nem azért fogom a maternát szedni mert az itt a menő hanem mert utánna olvastam és nekem az felel meg!!
Szia!
Nekem már van egy babám, most 14 hónapos, tegnap teszteltem, pozitiv let, szóval elvileg ide tartozom majd.
Nem kell mind a kettő terhesvitamint szedni, bőven elég az egyik is. Én elevitet szedtem, akkor az volt a "menő", most mindenkinek a femibiont mondják a nődokik. Nézd meg az összetételeket és meglátod melyik ami neked jobb, de kettőt szedni felesleges és tényleg oriás bébid lesz igy....persze te döntesz, nem beleszólni akarok, csak vitaminból is túl lehet adagolni ám.
Mesi
az EKG-hoz a felsőtestnek kell szabadon lenni én ugy tudom mivel azokat a tappancsokat rakja rád
de az is lehet,h tévedek
Engem múlthéten beutalt a védőnőkhöz, de én még nem merek menni. Majd ha már "biztos" lesz.
De ezen a héten fogorvoshoz, belgyógyászhoz (EKG) és vérvételekre kell mennem. Ti voltatok már? A belgyógyász mit visgál? Illetve az EKG-hoz mennyire kell levetkőzni?:)
De jó,hogy te már láttad a szívverését! :)
Az ultrogestant neked miért írta fel a doki? Úgytudom,hogy akiknek volt vetélése illetve. valami betegsége van azok szedik ezt a gyógyszert.
Szia!
Én debreceni vagyok. Hanyadik hétben jársz?
Köszönöm a válaszokat!
Első terhességemnél kínlódva szedtem 10 hétig.De most nem megy.Vettem Hipp Natalt.Majd meglátjuk.Végül az is terheseknek van,csak jó lehet és természetes.
A Femibiont halottam én is,hogy jó,de most nekem még az is nagy.:(
Orsi!
A két vitamint együtt szeded?Nem lesz az sok?
Ja,és azt mondják,hogy a vitaminoktól születnek mostanság nagy babák.Hát,nem tudom,csak 10 hétig szedtem Elevitet,fiam 4324 gr,56 cm született.Mi lett volna,ha végig szedem???