2010 júniusi babák (beszélgetés)
nem titok elmesélem...
a páromnak vannak lassú és kis számú fickói(nagyon lusták)ezért kell a lombik...
5 hét? az nagyon sok idő.... :S
ilyen ritkán csinálnak minden estben uh-t?
ha veszélyeztetett vagy akkor is?
bocs ha hülye kérdés, de én sajnos hamarabb elvesztettem a babáimat, mint hogy ez kiderült volna...
köszönöm, nagyon aranyos vagy :)
várom már nagyon.
naiv,láttam a minikét, olyan aranyos kis babszemek már ilyenkor :)))
Orsi, az én történetem nagyon bonyolult, nem akarom most itt részletesen leírni ne haragudj, hosszu lenne. egyelőre nem szedek semmit, ma vettem egy magneb6 ot mert néha feszít a hasam. Jövő héten megyek uh ra majd ha kiderül,hogy jó helyen van e a baba, és minden ok:), akkor majd a doki elmondja mit szedjek, stb...
Sziasztok!
Kedves Kata! Sajnos sok kismamát érik ilyen tragédiák. Bár ez tudom,hogy nem segít és nem is nagyon vígasztalja az embert! Én is átéltem egyszer.
Az orvosok nem mondanak semmit, hogy mitől lehet ilyen sokszor? Illetve szedsz valami gyógyszert? Kívánom, hogy minden rendben legyen!
de jó:)
mikor mész legközelebb?
akkor volt már uh :)
én jövő héten megyek.
aranyosak vagytok. van egy olyan érzésem, hogy most tényleg nem lesz gond. (vagy csak nagyon szeretném?!)
ki mennyi idős?
nekem a kalkulátorok amugy jul 4 ét számolták ki, de egyrészt nincs még olyan fórum :) másrészt meg tudjuk h abból simán lehet junius vége.
szia kata..
gratulálok hogy ismét kismami vagy és bízzunk benne nem lesz ismét baj...
tudom min mész keresztül sőt sajnos nem vagyok egyedül ezzel a "félelemmel"mert bizony van még itt néhány lány akik szintén keresztül mentek a tragédián de újúlt erővel próbálunk ismét előre nézni és bizakodni reménykedni hogy most nem lehet baj.
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok.
3 napja tudom, h babát várok, 5+3 hetes vagyok. Féltem belépni a fórumba még, mert már 3 babám angyalka lett:(, és nem merek előre örülni, de most vettem egy mély levegőt... Most sem örülök előre , de gondoltam az nem árthat ha beszélgetek veletek egy kicsit...
szép napot mindenkinek
hogy vagytok??Mi ujság felétek??Jaj nállam nem tudom mi van anyuéknál minden ok volt mióta meg hazaértem sirhatnékom van meg elfogott a hányinger!!Már nagyon várom tul legyek ezen a dilis időszakon!!Meg a tatám azt mondta, h lassan ideér az influenza és aki nem oltassa be magát az bajba van mi lessz a kismamákkal??Én nagyon félek igy is vigyáznom kell magamra nem, h valami elkapjon!!
remélhetőleg minden rendben lesz register.tényleg pihizz vigyázz magadra és remélehetőleg hamar eltelik az a két hét...mondom én aki szintén majd megzakkan úgy várja a jövő hét kedded mert én akkor megyek uh.:-)
zsuzsi nem tudom hogy használhatod-e de ha bemész a patikába ott biztos meg tudják mondani...
Sziasztok!
Nagyon hullik a hajam egy pár hete, de mostmár félek, hogy megkopaszodok. Szeritetek Revalidot lehet ilyenkor szedni?(Semmi más nem állítja meg!)
nagyon örülök neki hogy minden ok veletek.
köszönöm,úgy ahogy én is megvagyok.nekem még van cucc.hányok mint a kutya,megy a hasam ma,nehéz ez a mai nap. ami egy kicsit feldob,apósom jön nemsokára értem,anyósomnak megyünk ajándékot venni.már egy kicsit kimozdulok,vége egy kicsit a szobafogságnak.
szia drága timec...köszönöm eddig minden rendben van a helyzet azóta is tiszta:-)
és te hogy vagy??
Szia Bibócska!
Már aggódtam érted. Minden rendben van veled?
Jól vagy?
szép napot kismamik...
cupp mindenkinek
Szép jó reggelt!
Nagyon korán keltél ma Amina!
Valóban nagyon kevesen vagyunk.
Jó reggelt mindenkinek!
Hol vagytok lányok?Olyan "gyéren"vagyunk.:(
Hogy vagytok?
Én sem oltatom magam. Még soha nem oltattam sima influenza ellenivel sem. Mivan ha elkapom? Pár nap alatt túl jutok rajta. Mondjuk most,hogy babát várok más a helyzet. Ki tudja ,hogy milyen mellékhatása lesz a babán. Azt is érdekesnak találom, hogy 3éven aluli gyerekeket nem oltanak. Viszont a várandósakat igen amikor ott van a kis pocaklakó. Inkább vigyázok magunkra. Nem megyek tömegbe én se.
De azt is eltudom képzelni, hogy csak a sok legyártott vakcinát akarják eladni, ezért rémisztgetnek ennyire.