2010 júniusi babák (beszélgetés)
Jaj nem akrtalak felzaklatni, csak az en zakkant agyam szulemenye, hogy ilyen aggodos vagyok, nem lesz semmi baj senkivel!!!!!!!!!!!!!!!
Ugye...???
sziasztok lanyok!!! :)
En ma vagyok 10 hetes es par napja ujra szurkal neha a hasam alja, de most nem ketoldalt mint korabban hanem kozepen... Ugye ez normalis? Mar nem alszok napok ota... :(
Ezenkivul csak a cicibimbim faj es undorodok kajaktol. De az undizas mintha muloban lenne. En kulfoldon elek es csak jan 15-en van uh legkozelebb, enmeg beleorulok, hogy ok e minden!!! Szerintetek???
Nem is akarok erre gondolni, de milyen erzes ha elhal a baba de se nem gorcsol se nem verzik az ember???
Szep napot mindenkinek!!!
Szia nagyon sajnálom a történteket!!
Jó nektek lányok,h sürün látjátok a manótokat én már lassan 6hete nem láttam!!Már nagyon hiányzik!!
Attol félek a legjobban,h mi van ha nem dobog már a pici szive??Van néha hányinger meg mellfeszülés meg szurkál a pocim de mégis félek!!
szia iko...
hát nem tudom hogy lesz mert elvileg majd pénteken töltjük a 12. hetet...
majd a doki bá megmondja...
Sziasztok kismamik!
Bibocska. Szorítok az UH miatt, de biztosan rendben lesz minden. Ez már a 12 hetes? De jó, hogy láthatod újra a kis mocorgót! Nekünk még várnunk kell egy kicsit, ma ad időpontot a doki a 12 hetes UH-ra. Szép napot!
sziasztok kismamik...
kicsit gondoljatok rám ma délután mert mi ma megyünk uh.-ra...
remélem minden rendben lesz..
bízom benne mindenki jól van.szép napot nektek.
drága Orsi..
nincs ennél rosszabb dolog nagyon sajnálom...
vigyázz magadra és gyógyulj...
puszi.
Kedves Orsi!
Tiszta szívemből kívánok Neked sok erőt és kitartást!!!
Tudom,hogy ilyenkor nem lehet mit mondani,mivel vígasztalni.
Remélem hamarosan Anya leszel Te is!
Köszönjük a jó kívánságokat mi is.
Sziasztok!
Elköszönök tőletek! Tegnap derült ki,hogy nem él a babám. Már pár hete nem írok ide, éreztem ,hogy nincs minden rendben ezért nem ért meglepetésként a tegnapi hír.
Nekünk sajnos nem most volt megírva ez boldogság, de nem adjuk fel! A harmadik babám remélem megszületik a többiek meg örökké velem maradnak.
Mindenkinek nagyon sok egészséget és boldog babavárást kívánok!
Szia Ancsi!
Hány hetes vagy? Mit dolgozol? Kíváncsi vagyok, ki hogy bírja a munkát, mert én elég rosszul. A 6. hét közepéig nem volt semmi bajom, de azóta... És a legrosszabb az, hogy vagy egész nap szörnyen hányingerem van, vagy mindenféle előjel nélkül jön, a nap bármely szakában. Most vagyok 8 hét 1 napos, de remélem hamarosan vége lesz ennek a rosszullétes időszaknak.
Sziasztok lányok!
Üdv az újaknak!
Látom nem csak én vagyok aggódós azért jó olvasni titeket, legalább tudom hogy nem kattantam meg teljesen. Annyira félek nehogy valami baja legyen a picinek. Én nem tudom még meddig fogok dolgozni de nem hiszem hogy sokáig tudok majd mert elég nehéz fizikai munkát végzek és sajnos nem tudnak könnyebb állást adni a melóhelyemen.
Nekem még nem kellett innom semmit pedig voltam vérvételen mondjuk az azért volt mert elájultam az elején. Nekem alacsony a cukrom a normális min érték alatt van ezért vagyok kénytelen enni 4 óránként.Mondjuk sosem volt magas a cukrom.
Szép estét nektek.
Azt mondta a doki ez nem a terheléses, ez valami reggelis...
2 zsömlét kell megennem és vagy tejet vagy cukros vizet inni hozzá. Ezt korán reggel lenyomni a gigámon és utána vérvétel...
Azt mondta nem ízesíthetem, amin igen csak fennakadtam....
sziasztok!
őszibarack!
Nálunk a 24-28 hét között csinálják a cukor terheléses vérvételt. Ha van cukros a családban akkor pedig 14. héten is. kicsit még korai nálad nem?
sok sikert hozzá, citromlével állítólag jobb, nekem még 3 hetem van addig.
Mindenkinek jó babavárást.
gratula az új kismamáknak.
Oszibarack, cukros lityit én már nem most ittam (lassan 8 hónapos a babám), de nem annyira szornyu az, mint mondják.
én vittem magammal egy kis citromlevet, és lehajtottam, mint egy édesebb limonádét. nekem kétszer is mennem kellett, 14 meg 24 hetesen, vagy ilyesmi.
Sziasztok Kismamik,
Túl vagytok már a cukros vizes vérvételen?
Kérdésem az lenne milyen praktikát vetettetek be, hogy megigyátok?