2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!!Jo reggelt!!Tegnap bejelentette párom,h apuka lessz mindenki gratulált neki egyedül az exem kezdte el a litániát!!
Hogy vagytok??
beuska szoritok,h minden rendben legyen
De miért nem engedte be az Apukát?
Náluk a doki el se kezdi nélküle :)
Bár a mostaniról lemaradt,és a doki meg is jegyezte,hogy jaj mikről marad le az Apuka!
Nekem hüvelyi volt.
Szerintem ez csak a dolgozókn múlik, mármint meg lehet mindent oldani. Ahol engem néztek 2 öltöző volt, egyszerre ketten voltak be, és amikor kijött egy lány, szólt, hogy mehetek, de a férjem még ne, majd amikor a bent lévő felöltözött, akkor Ő is bejöhetett, ilyen egyszerű.
Nem veszik figyelembe, hogy milyen fontos az apukának is részt venni ebben az egészben.
Sok helyen nem engedik be, mondván zavarhatja a többi pácienst. Pedig hát akkor ott nincs más.
Előre kérdezzétek meg máskor.
Lényeg, hogy minden rendben van a picivel.
Amúgy téged küldtek vérvételre?
Szerintem tök igazad volt, elvégre apuka is ott volt az "alkotásnál", rá is tartozik a baba! Nagyon nem értem, hogy ezt miért csinálták. Én is jól felhúztam volna magam, holott én is a türelmemről voltam híres. :)
Képzeljétek, a férjem lefotózta a monitort, megmutattuk a 4,5 éves fiunknak, erre kapásból megmutogatta, hogy ez a feje, a hasa, lába, feneke.:) Mi meg azon izgultunk, hátha rendes fotót várt volna a kistesóról. :D
remélem nálunk beengedik,mert hétfőre az én párom is szabit vett ki,mert még nem látta a babát.
Nagyon izgul,remélem nem fog csalódni.
Sziasztok, lányok és babák!
Tegnap voltam 12 hetes uh-n és nagy örömömre minden normális. :) Viszont volt valami, ami nagyon nem tetszett, nem tudom, nálatok is így történik-e és én vagyok túlérzékeny, vagy??? A férjem direkt szabadnapot vett ki, hogy ő is hallhassa a szívverést a genetikai uh-n, meg megnézhesse megint a porontyot, erre már a váróból is kiküldték!!!!! (Minden férfit kiküldtek, de aki nőtámogatóval jött, az bennmaradhatott, mert nem tudták, h most vizsgálatra vár-e v sem. Szegény mindenről lemaradt. :( Kérdezte reménytelve, hogy azért képet adtak? És képet sem nyomtattak nekünk. :( Szegényt úgy sajnáltam! Ráadásul lett volna mit néznie, mert 2 hét alatt duplájára nőttünk. :)
Nekem is nőtt a pocim,nem is kicsit.Vettem kismamanadrágot,mert melegítőbe nem dolgozhatok.
Itthon mindíg melegítőben vagyok.
Ha dolgozom,akkor is alig várom,hogy haza érjek és átöltözzek.