2010 júniusi babák (beszélgetés)
csak az a gond,h mióta hazajöttem a korházbol és tiltólistán van a sex azóta nem bujt hozzám a babáról egyáltalán nem beszél csak akkor amikor én felhozom,h neki milyen név tetszene
meg még egyszer sem simogatta a pocim vagy valami pedig tudja,h lakik a manónk
Megyek engedek egy kád vizet :)
Kár,hogy nem vehetek forró fürdőt! :)
Szia!
Ne aggódj, az én férjem sem mondta meg bent a munkahelyén, csak 2 kollégájának, bár nálunk az az oka, hogy az anyukája ugyan ott dolgozik, csak a központban, és nekik csak karácsony szenteste mondjuk meg!
Szerintem biztos büszkén vállalja a babócát, ezen ne idegesitsd magad;)
Saját döntése,meg ha olyan munkatársai vannak,akkor nem csodálom!Az én Párom se szólt először senkinek,és helyeseltem,de aztán meggondolta magát,és még az is tudja akinek nem kéne :)
Ne aggódj szerintem miatta,ha nem hát nem.
Jujj, de súlyosan őrült vagyok:(
Köszi a "segítséget"!
biztos a fáradtság, legalábbis arra fogom:)
Szia!
A hozzászólások alatt :)
Én se találtam először! :D
Lányok, hol találom meg a táblázatunkat???
Tuti én vagyok a béna, de nem találom:(
Köszönöm előre is;)
Elvileg amikor kiderül,aztán a 12.,16.,24.,36.héten.
Bár kitudja a dokik mit találnak ki :)
Sziasztok!
Sima vérvételre hány hetesen kell menni?
Amúgy az én babucim 12-én volt 37 mm. Láttam és hallottam a szívverését. Szupi volt.
Köszönöm kérdéséd,már jól :)
Amíg dolgoztam,és még nem tudtam a piciről,szédültem,meg most amióta a Dr. a Gravidát javasolta és szedem,elég sokat hánytam,holnap meg is kérdezem,hogy ez jó e így?!
Első babád?
Szia!
Te hányadik héten vagy?Hogy vagy?
Az a baj,hogy maximum egy használható vénám van,sok probléma volt már vele....Legutóbb elég sok vért vettek le,elöntött a hidegrázás és hideg veríték,és még meg is kérdezték:"Angyalkám,rosszul van?"
Ááááá mondom miért lennék az?100 helyen szúrtak,vagy 1 litert levettek,de nincs para :D
Ezért félek a cukorterheléstől :))
Hány hetes terhes vagy?
Az én babóm 2 hete 3,3 centi volt,az apukája meg is jegyezte,hogy milyen kis vasgyúró lesz...ha az apjára üt akkor tényleg :)
Sziasztok lányok!
Mos voltam a dokinál. Láttam a babócát 24mm. Azt mondta a doki mozog keze-lába. Milyen nagyot nőtt?! 3 hete még csak 5mm-es volt. Holnap megyek a védőnőhöz.
Sziasztok csajok.
Most voltam vérvételen,4 kémcső vért vettek le,nem esett nagyon jól.Fél tízre mentem és addig éhen,egy kismamának kegyetlen.
Zsanimami!Milyen munkát végzel,hogy nem ülhetsz le?
Én február utolsó napjától táppénzre megyek.Nem vagyok hajlandó tovább dolgozni.Napi 16 órát pultozok,de ha elfáradok én leülhetek
Sziasztok!
Ma megyek a doki bácsihoz, megnézni a babókát. 3 hete voltam utóljára, úgyhogy remélem minden rendben lesz...
Köszönöm :))
Majd kiszúrta a szememet,de mégse vettem észre! :D