2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Én is ma voltam UH-n, lassan be is kerülhetek a táblázatba, majd küldöm az adatokat.
9 hetes, 22 mm! :) Dobog a szivecskéje! :) Hasi UH volt, vért is vettek, vérnyomást mértek, kitöltötték a terhes könyvecskémet. Legközelebb 22-én megyek, akkor leszünk kb. 13 hetesek, lesz vizeletvétel is.
:D
És te nem ijedtél meg? Én Daninál még sírtam is, annyira nem voltam még rá felkészülve. De természetesen így volt minden a legjobb! Bár érdekes, az volt a legnagyobb problémája, hogy hogyan mondja meg és mikor az apjának.:)
Most én szerettem volna már babát, a párom viszont teljesnek érezte az életünket hármasban, de azért könnyen ráállt a babaprojectre. Még ő volt csalódott, mikor hónapról-hónapra megjött.:) De nagy volt az öröme, mikor pozitív lett a teszt, fűnek fának újságolja.
Szia Naiv!
Ne aggódj, a férfiakat is megviseli ám a terhesség, na meg szerintem mi is máshogy reagálunk időnként (legalábbis én így vagyok vele) majd megbékül. Amúgy meg a szextilalom nincs rájuk jó hatással, muszáj őket kicsit kárpótolni máshogyan. Az biztos, hogy majd az uh-on látva a picit biztosan elmondja majd a jó hírt a munkatársainak is, hiszen ilyenkor még olyan hihetetlen, hogy egy csöpp baba van a pocakodban. :)
Nálunk az 1. babát a párom akarta (én még nem), mégis féltékeny volt rá, hogy kevesebb figyelem irányult felé. De feldolgozta. Biztos nálatok is így lesz.
Sziasztok lányok!
Voltunk uh-on, nagyon szuper volt! Jó mozgékony kismanó, az biztos. A méretei alapján kissé előbbre hozták a várható szülést, majd igazítom a táblázatban, június 4-re várható. CLR 61 cm, szép nagy feje van (HC 76.7 mm), a kis combcsontja meg 8 mm. Alig tudta megmérni a doki, annyira mozgott.:) De még az ujjait is megszámolta, nagyon alapos volt, most kicsit megnyugodtam, hogy minden rendben. Megvan az orrcsontja, zárt a gerince szóval egykis tökéletes emberpalánta. Még a szívverését is meghalgattuk. :) Apának is nagyon tetszett, le is fényképezte.
A H1N1-re viszont azt mondta, hogy ha otthon vagyok, akkor ne oltassam magam, inkább a család oltassa be magát. Náluk is így történt, a felesége 1 héttel van előbbre mint mi.
Sziasztok!
Én is ma vagyok 12 hetes, de csak 30-ra kaptam időpontot UH-ra.
Majd írjatok, mit láttatok a monitoron!!!
Nektek van vérvétel?
úgy látom ez kicsit orvosfüggő is.
A szex nálunk is tiltólistás az előző miatt, de esténként mikor jóéjtpuszit kapnak a családtagok, akkor én a legkisebbnek is kérem:-)))(magától nem adna.)
Veled érzek naiv.
Sziasztok!Jóreggelt!
Megint ilyen korán keltem :)
akkor majd holnap kiderül!
Jó éjszakát:)
Szia!
Én most jöttem.
Sziasztok lányok!
Holnap 8-ra megyek a 12 hetes uh-ra, szorítsatok! Jaj, nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen!!!
De fő a pozitív hozzáállás, rendben kell lennie, igaz?
Vigyázzatok magatokra!
na sziasztok lányok, elköszönök, majd jövök holnap a friss hírekkel:)
08.45re kell menni a doki bácsihoz:)
Jó éjszakát mindenkinek!
Ne aggódj naiv.
A férfiak nem igazán úgy dolgozzák fel ezeket a dolgokat,ahogy mi szeretnénk.
A tesóm párja például úgy tett a nagy hír bvejelentésekor,mintha ott sem lenne.
Azóta le sem lehet lőni.
Adj időt a párodnak,hogy feldolgozhassa.
Pár hét múlva,majd kettecskén beszélgessetek a babáról.Hidd el a türelem rózsát teremt.