2010 júniusi babák (beszélgetés)
Háááát, irigyellek:)
Mi szigorúan le vagyunk tiltva a szexről, több okból is, de leginkább azért, mert hátrahajló méhem van, és emiatt nagyon lent van a méhszájam.
De szerintem nem is nagyon mernénk.....
Na de majd 8 hónap múlva, vagyis 7, bepótoljuk:)
Hogy álltok a sex kérdéshez?
Én minnél idősebb terhes vagyok,annál szerelmesebb a férjembe és egyre kívánósabb vagyok.Vagy erről ciki beszélni?
Sziasztok lányok.
Én úgy hallottam,hogy 12 hetes korig nem igazán jó beadatni,de utána célszerű,főleg olyan városban ahol már nagyon terjed a vírus.
Itt Borsodban még nincs járvány veszély,így én még nem adattam be,na meg persze csütörtökön töltöm a 12 hetet.
Az én orvosom kifejezetten tiltja a hajfestést és a szoláriumot, de az oltást naggggyon javasolta.
Akkor csak nem olyan veszélyes, ha ilyen banális dolgoktól védi a babát, mint a festés, az oltást meg kéri.
Ezt Czeizel mondta a Hír tv-n.
Azért én adok az ő véleményére.
Olyan nehéz dolog ez, mert az ember a legjobbat szeretné a Babájának, és egyikünk sem virológus, meg oltási szakértő, legfőképp nem jósnő, hogy tudjuk, minek kisebb a kockázata.
Felháborító, hogy ennyire megoszlik az orvostársadalom!
Engem leginkább Czeizel győzött meg, remélem jól döntöttünk, amúgy oltás-ellenes vagyok!
Állítólag etil-higany van benne,én is elítéltem amikor még nem tudtam a piciről.De amikor megláttam azt a kismamát,hogy elég rossz állapotban van,kórházban kezelik,meg az összes orvos azt mondta,hogy mindenképpen,így engedtem nekik.
Remélem semmi kár nem lesz belőle.És azt is remélem ha valaki nem adatja be,annak sem lesz semmi problémája!
Én nem adatom be.Nekem nagyon jó nevű gyerekorvosom van.
Beszéltem vele.Nem ajánlja sem a kisfiamnak,sem nekem,főleg,hogy megtudta állapotos vagyok.
Szóval nálunk nem kap senki.
Sziasztok kismamák!
Képzeljétek el,most értem haza,elmentem terhesgondozásra,erre a doki UH-t is csinált :))
Sajnos az apja most lemaradt róla,de valami hihetetlen volt!Ásított a kis Édes Szívem!Meg mocorgott,de még mennyit!Mikor derül ki,hogy milyen nemű?Jövőhét csütörtökön megyek újra 2x is,akkor talán már látni lehet?4Dsen?
Különben remélem mindenki jól van?!
Ti beadattátok az oltást?
Nekem az orvos mindenképp javasolta, szóval túl vagyunk rajta, de egy picit azért aggódom...
A legdurvább az, hogy szerinte a szegedi kismamának nagyon rosszak a kilátásai.
:)
Mintha magamat hallanám amikor a kisfiammal voltam várandós!:)
Nekünk is széttette a lábát,csak úgy látszott a kuki!:)
Szerintem most is kisfiút várok.:)
Azt mondta, hogy 99%, de tényleg nagyon szépen lehetett látni- szét tette a kis lábait:)
Na meg persze éreztem is- női megérzés:)
És makkora nagy talpacskái vannak-igazi férfi!
Sziasztok!
Orsi!
Gratulálok,remélem minden rendben lesz!Boldog babavárást nektek!
De jó nektek,hogy látták a nemét!Kis mázlisták!:)
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok Lányok!
Már "hónapok" óta olvaslak titeket, de írni csak most merek az előzmények miatt. A lényeg, hogy a nehézségek ellenére minden rendben Mazsinkkal, ma voltunk a 12. heti uh-on, szépen fejlődik, 6 cm, és kisfiú:)
Szóval az adatok:
2010.06.06.
Jahn F.KH, Bp. Dr Hartmann
Kifelejtettem vmit?
Szép babavárást mindenkinek.
Orsi