2010 júniusi babák (beszélgetés)
Na, végre!
Üdv a kismamakönyvesek táborában.
Én hétfőn megyek UH-ra(12+6 leszek), remélem vérvétel is lesz, még 1X sem volt a 12 hét alatt.
Nem kérdeztet, mit tegyél? Én elmennék mindkettőre. :-))
Jaj nem is tudom mit írjak...potyonak a könnyeim!!!
Ne add fel,drukkolok Neked,és nagyon sajnálom,őszintén,nagyon!!!
Szia!
Remélem sikerül a szép tervetek, de ha vékony vagy, akkor ez alatt a 4 hét alatt még jó sokat fog nőni a pocid, amit nehéz leplezni. Bár, ha hízol kicsit mindenhova, akkor talán csak azt hiszik, hogy "megasszonyosodtál". :) Bár, ha egyenes szabású felsőket veszel fel és semmi alakot követő ruha, akkor talán sikerül a nagy meglepetés. Szorítok!
Sziasztok!
Nagyon sajnálom, kívánom, hogy hamarosan sikerüljön egy egészséges, boldog terhességet újra át- és végigélned! Sok szerencsét és erőt kívánok a felépüléshez és a továbbiakhoz.
Dehogynem alszom :)
Sajnos korán kellett kelnem,mentem a házidokihoz.
Meg különben se tudok mostanában 12-16 órákat aludni,sokat kell pisilnem :)
Te tudsz aludni rendesen?
Szia!
Nagyon sajnálom.
Írsz róla valamit? Persze csak ha úgy érzed azzal egy picit elviselhetőbb.
Sok erőt küldök neked!!
Hogy hogy még nem vettek le vért?Tőlem már 2x is,9.héten meg a 11. héten,először a vércsoportra,majd a cukorra,koleszterinre stb.
Azt hittem máshol is így megy....
Szia!
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak az én hasam ekkora. Igen elég nehéz magamban tartani, de olyan jó lesz Szenteste a fa alatt... : ) Csak kibirim már addig valahogy, csak a poci el ne áruljon...
Nekem az Afp előtt nem mondtak vérvételt. Pedig az előzőnél mentem.
A vércsoport meghatározás nekünk tök külön ment. Város másik végébe a vérellátóba kellett menni...
Nem a vércsoport a lényeg, hanem Rh neg, vagy Rh poz a szülő. Én is harapós vagyok, meg az a kis domb megtétele után is fújtatok.
Sziasztok!
Nektek nő már a hasatok? Mi karácsonyig nem szeretnénk senkinek mondani, de nem tudom, hogy húzzuk ki addig. Még csak a 10. hétben járok, de olyan nagynak látom a hasam. Persze tudom, hogy ez még nem a baba, de akkor is feltünö, mert viszonylag vékony vagyok és a karom, lábam, ugyanolyan vékony, mint volt, a hasam meg pöffeteg. Nem tudom karácsonyig a közeli ismerősök és családtagok elől hogy rejtjük el?!Eddig csak estére volt nagyobb, de most már reggelente is látszik. Nálatok mi a helyzet ezen a téren?
Szijasztok lányok és babák!
Még nem küldtek vérvételre, szerintem két hét múlva megyek tanácsadásra és akkor fognak beutalni. De addigra már 14 hetes leszek... Azt hittem, ezeken még az elején túlteszik az embert. :D Elsőre minden szokatlan és ha valami nem úgy megy, ahogy a neten olvasom v másoktól hallom, akkor egyből csodálkozom. Meg aggódom! :D No szóval akkor fognak elküldeni leghamarabb. Egyébként nagyon kíváncsi vagyok rá, mert érdekel a cukor része, ill. a vércsoport is (az enyémet nem tudjuk, apa nullás...:D), remélhetőleg toleráljuk egymást a poronttyal. :D A hasam nekem is fájogat, meg fáradtabb és harapósabb is vagyok. Ja és a gyaloglásom feltűnően meglassult! Pedig mindig rohantam! :D Beuska, remélem, minden oké!!!!
Ja most olvasom,hogy decemberben leszel 12 hetes :)
Mindjárt itt van az is,hiszen már hónap vége van!
Csak azon imádkozom,hogy ne legyenek jegesek az utak decemberben!!!Az nagyon nagy baj lenne mindenkinek,főleg nekünk kismamiknak!
Általában minden héten ott vagyok a kórházban/ott dolgozom,meg Anyum is/aztán ha talizom a dokival,mindig megnézzük a babót :)
Én az Elevitet szedtem,de a doki a Gravidát javasolta a jód miatt,de minden másnap hánytam tőle,pedig nem vagyok az a rosszul levős fajta.Na ezt jól megfogalmaztam :D
A 13. héttől rátérek a Femibionra.
Te hányadik héten vagy?Első babád?
Nálunk is ingyenes,de Te a magánrendelést kérdezted! :)
Ráadásul nekem saját szülészem van,mert protekciós vagyok,és minden héten Uh!Bárcsak minden nap látnám,hogy rendben van...
És a Femibiontól nem vagy rosszul?