2010 júniusi babák (beszélgetés)
Nálunk 6-10 ezer-ig van kb.
Vagy még több!
Ja ha SZTK-ban csináltatod,ott lehet olcsóbb!
Szió!
Én is tegnap voltam UH-n, az én párom se jöhetett be, pedig 1,5 héttel ezelőtt megbeszéltük a dokival, hogy bejöhet. De legalább képet kaptunk :)
Szia!
Gratulálok! :) Tényleg, milyen érdekes, hogy már látták, hogy kisfiú :) De jó! :)
Szia! Jól összejöttek a dolgok.
Gratula az érettségihez.
Bíróság: brrr.
Reméljük a HPV nem okoz galibát.
A tbl a hozzászólás alatt van.
Szép napot!
Sziasztok Kismamik!
Bocsánat hogy ilyen sokáig hanyagoltatok titeket, de mostanában annyi dolgom volt szinte semmire sem maradt időm.Üdvözlöm az újakat és szép babavárást kívánok nekik.
Ma érettségiztem le holnap kapom meg a bizit. Képzelhetitek mennyire izgultunk a picivel, ráadásul holnap meg bírósági tárgyalásra kell mennem, úgyhogy nem valami stresszmentes napok.
Tegnap voltam védőnőnél, megvan a kismamakönyvem.De hogy ne legyen minden tökéletes voltam rákszűrésen meg kötelező vizsgálatokon és HPV vírust találtak. Hát nem voltam elragadtatva majdnem frászt kaptam mikor megláttam, de a dokik nyugtatnak és nagyon remélem nem lesz babónak semmi baja.
Hol találom meg azt a bizonyos táblázatot légyszi segítsetek!!!
Igyekszem ezentúl aktívabb lenni itt is hisz ha minden igaz akkor csak napi 9 órát kell dolgoznom és a nap többi részében szabad leszek.....remélem, de már annyira várom a jótékony semmittevést amikor csak a babával meg magammal foglalkozhatok!
Szép napot lányok!
Beuska, nagyon szorítok nektek!!!
Nálunk hasit csináltak 12. héten, párom is bent lehetett, de az "egyéb" vizsgálatos résznél elköszöntem tőle. A dokit nem zavarta volna, szerintem különösebben őt sem, de nekem így is kellemetlen lenne:)
Igen, azt de a szezonálisat nem is említette. (Te azt is megkaptad. mikor?)
Nála még egy terhes anya se adatta be. Kísérleti nyuszi leszek?!?!
beuska! nagyon szorítok neked. Reméljük nem lesz gond.
Én beadattam az oltást. Elég furin nézett rám a doki is, meg az asszisztens is.
Remélem nem döntöttünk rosszul. De a nődokim ezt ajánlotta.
Köszönöm jól igen szent a béke
Holnap megyek dokihoz remélem mindent rendben talál!!Már nagyon várom!
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy elmondta, gondolom akkor szent a béke köztetek is!:)
Nálunk minden rendben, mintha időnként kezdenék érezni valamit odabentről. Majd később kiderül hogy jól érzem-e. :)
Te hogy vagy?