2010 júniusi babák (beszélgetés)
Csak egészségügyibe jártam és az alapokat kaptuk, de aztán tanítónő lettem. Az a sok szegény beteg gyerek, nem volt szívem nézni őket, így az egészséges gyerkőcöknél kötöttem ki.
Nekem van egy elég "utcai" gatyóm, abba járok, ha ki kell menni emberek közé.
hát nem hiszed kinaiban vettem egy olyan jo melegitot hogy két hette abban voltam orvosnál a derekát fol lehet hajtani és melegiti a pocim nekem székrekedesem van vettem rá herbáriában teát most egy kicsi jobb
Remélem.
És mi lettél, hogy szülészetet tanultál?
Mikor én szülészetet tanultam, a doki azt mondta, úgy érzed, ha terhes vagy, mintha egy vízzel teli lufi lenne a hasadban. De ez majd elmúik.
Lehet igaza volt?
Sokszor el sem tudom képzelni hogy fog elférni a Babám, annyira felpuffad a hasam. Ez jobb lesz vikor?
Én is maci nacizok, de orvoshoz csak fel kell öltöznöm vmibe. De legszívesebben oda is így mennék.
már egy ideje én semm dolgozok ugy hogy itthon elég toppis vagyok
És nem csúszik le a pociról?
Állítható ezeknek a hasbősége?
Engem még kigombolva is annyira szorít a nadóm... a sok puki :)
Néha úgy érzem magam, mint a pasi a reklámban, szinte elrepülök....
Nálam a szabadidő a nyerő(itthon vagyok gyeden), és nem tudok viszonyítani. De szerintem a farmert nem tudnám már felvenni.
kismamanadrágba járok marad rajtam 5 kilo a vetélés után meg már elkezdet a pocim nolni
Hát igen, elég nagy a váltás, amikor babát szeretnénk, akkor éjjel-nappal, aztán mikor sikerül...
Nálunk rögtön padlófék.
De tényleg ez a legkevesebb.
Ti még belefértek a nadrágba?
Én már csak az egyikbe, de csak ha kigombolom:)
hát elég gyakran kell meg folyásom is va elég undi
Egy kis váltás, ha nem baj.
Ti is 2-3 óránként jártok pisilni?
Ráadásul már hason nem tudok feküdni. Csak nőőőő ez a baba. Amúgy a szex nálunk is várat magára, félünk az előző vetélés miatt még tipi-tapi sincs. Szerencsére nem hiányzik vészesen, tudom a babuci érdeke, pedig eléggé odavoltamn érte még 3 hónapja. :-)
Nektek sem frissít rá a gép?
Én csak akkor látom az új hoozászólást, ha újból belépek a fórumba, vagy újból írok.
Hát ez nagyon édes! Milyen jó, hogy vannak ilyen szülészetek is!
én is mindenem pityergek nézd meg a korai szőrkontaktust a yutubén
Megnéztem a babás tickereket, hát nem elpityeredtem....
Ez tényleg másállapot:)
Csodás:)
Nekem is, de alapból is. Sőt tegnap vmi fehéres száradt vmit is találtam rajtuk- gondolom egy kis "tej". Elég vicces:)
A Párom felvette az uh-ot a telójával, és feltttük a gépre. Olyan jó visszanézni, ahogy rugdos, döngeti a falakat:) Nagyon kis mocorgós.
nem fáj inkább érzékeny nem hagyok hozzá nyulni szerintem ossztonosen de mindjárt oda rakom a kezem. meg ani még furcsa bevan eresedve nagyon neked is?
Nektek fáj még a melletek? Nekem már sem annyira, mint az elején.
Igazából eddig eszünkbe sem jutott, mert gondok voltak, és nagyon aggódtunk a Babánkért, de most hogy kicsit megnyugodtunk, lehet, hogy lesz egy kis tipi:)))
Az biztos nem árt!
Hát az is valami:))))
Nálunk se tipi, se tapi:(((
További ajánlott fórumok: