Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 júniusi babák fórum

2010 júniusi babák (beszélgetés)

984. cirmesitompika (válaszként erre: 981. - Vikoka18)
2009. nov. 23. 09:05

A hozzászólás alatt van: A fórum babáinak táblázata.

Te is küldd be az adatokat, ha gondolod.

2009. nov. 23. 09:01
jó reggelt mindenkinek. most jöttem terheléses vércukorról, hát mit ne mondjak... brutális. utálom az édes dolgokat, de ez mindenen túltesz. ráadásul a néni úgy keverte fel, hogy fél pohárral nem oldódott fel, kiskanállal kellett kieszegetni.Mennyivel jobb lett volna zsemle tejjel:)
982. naiv
2009. nov. 23. 08:32
jó reggelt!!Hogy vagytok??
2009. nov. 23. 07:36
Mi ez a táblázat?Hogy működik?Hol lehet ezt látni?
980. Vikoka18 (válaszként erre: 971. - Cirmesitompika)
2009. nov. 23. 07:21
Hány kiló?100 felett,sajnos alkatilag vagyok ilyen,meg az utóbbi időben meghíztam,mert pajzsmirigy problémáim voltak.Ezért az orvos a 12. a 16. és a 24. héten/meg még kitudja mikor/elküld cukorterhelésre.De a cukrom különben tökjó:4,7-5 között.Én azt hittem meg kell inni a cukros vizet és fél óránként vérvétel....abba én belehalok!
979. Christineee (válaszként erre: 972. - Zsanimami)
2009. nov. 22. 20:19

Szia!

Ne aggódj egy egészséges terhességnél ez a tüsszentés nem okoz gondot:-)

978. naiv (válaszként erre: 976. - Ikocsis78)
2009. nov. 22. 20:17
igen nekem is van csak szerencsére a hátamon
2009. nov. 22. 19:32
Ja, az arcomon jött ki, szemem környékén, orromon, államon. :(
2009. nov. 22. 19:31

Sziasztok! Van valaki?

Sokasodnak a "problémáim". Eddig nem volt gond vele, de reggelre tiszta ragyás lettem. Nem pattanásos, hanem rücskös, mint egy vaddisznó! Egyenlőre tükörben csak kicsit látszik, de mi lesz később? Van valami tanácsotok? Daninál nem volt ilyenem.

975. zsuzsika83 (válaszként erre: 969. - Vikoka18)
2009. nov. 22. 19:00

Szia!

Én is Gravidát szedek, és mivel nagyon sokat van hányingerem, mindig lefekvés előtt veszem be, mikor már majdnem elalszom. És így nincs gond. Próbáld meg így.

974. Pancs82 (válaszként erre: 972. - Zsanimami)
2009. nov. 22. 18:26

Szia Zsani!

Szerintem a tusszentes nem arthat a babaknak... kulonben nem lennenk ennyien a Foldon... en igy szoktam megnyugtatni magam, mikor tulparazom a dolgokat! Egesz nap allas?! Azt bizony en tutira nem birnam... :((( Kitartas!

973. zsanimami (válaszként erre: 943. - 000Évi000)
2009. nov. 22. 17:57
KOszonom a valaszod, ari vagy, hogy torodsz velem, :) sajna a meloba nem szabad leulnom, egy percre sem, terhesen sem, tehat csak akkor tudok ledolni ha hazaerek es itt sajna nem irnak ki a terhesseg alatt, mar ha csak haldokolsz, akkor talan, es a szules elotti 3. hetig dolgozni kell... :(((
2009. nov. 22. 17:55

Sziasztok mamikak!

Remelem szep es pihenteto hetvegetek volt!!! :)

Lehet egy buta kerdesem??? A tusszentes ugye nem art a babanak??? Ugy osszerandul a hasam, es egy pillanatra faj is, probalom elkerulni oket, de neha nem lehet... Csak en vagyok ilyen kuka???

971. cirmesitompika (válaszként erre: 969. - Vikoka18)
2009. nov. 22. 10:14

Szia!

Én is Gravidát szedek, semmi gondom vele. Előzőeknél is ezt szedtem.

Nekem nem görcsöl semmim, de biztos fog később a vádlim, tapasztalatból mondom.

Kell majd menni terheléses cukorszintvizsgálatra tán 20 hetesen, de ez mindenkié, nemcsak a túlsúly miatt. Éhgyomorra vesznek egyszer, aztán cukros vizet adnak, borzasztó ízű, de lehet bele tenni 1 citromot, nem változtat az értéken. 2 óra múlva újra vért vesznek, és összehasonlítanak.

Hány kg vagy? Persze nem muszáj megírnod, de én se vagyok filigrán alkat.

Remélem írtam pár használhatót.

kellemes babavárást!

2009. nov. 22. 10:13

Sziasztok kismamik!

Vikoka18 Gartulálok! Én is szedek Gravidát, nincs tőle semmi problémám. Kipróbáltam, hogy pár napig nem szedem, de a vuk akkor sem hagyott el, úgyhogy nálam a kettő között nincs összefüggés.

Terheléses vérvételen még nem voltam. Azért a 4 hetente elég sűrű. Alapból magas volt a cukrod? VAgy csak óvatosak?

2009. nov. 22. 09:40

Sziasztok!

Én a 11.héten vagyok.Minden kismamának őszintén gratulálok és drukkolok!Nagyon félek mindentől,még nagyon messze van június 16....

Tudom,hogy nem kéne parázni,de mégis...

Most kezdtem a Gravidát,de minden másnap hánytam tőle,pedig eddig egyszer sem voltam rosszul,maximum a szagoktól.A mosogatástól én is émelygek,de már rábeszéltem a Páromat egy mosogatógépre :))

Nem tudom,hogy ki hogy van vele,de nekem nincs étvágyam,nincs olyan étel amit szívesen ennék,amellett állandóan begörcsöl valamim,ma reggelre például a hátam.Volt már valaki cukorterhelésen?Hogy zajlik?Hányszor vesznek vért?

Sajnos én túlsúlyos vagyok így 4 hetente cukorterhelés,vizelet,vérnyomás stb. Más kismama is van ilyen helyzetben?Mi a véleményetek a Gravidáról?Köszönöm a válaszokat előre is!

968. myster (válaszként erre: 938. - F-kszilvi)
2009. nov. 21. 21:40
Ezt is kipróbálom!!! :D Ma már épp készültem szétrobbanni, aztán görcsölt 2-t a hasam (jól meg is ijedtem, ámde), aztán megvilágosodtam!!! Irány a trón!!! :D Az ember újra megtanulja értékelni az addig evidensnek vett dolgokat. ;)
967. anduca
2009. nov. 21. 12:18

Sziasztok!

Nekem a 6.hétig kajaundorom volt, 7. héttől pedig bármikor el tudnék aludni. Tegnaptól meg zabarohamom van. Ha elkap az éhség, azonnal kell ennem.

WC-t nem karolgatok :)

C-vitaminnal adagolom magam, mert a gyümölcs nem ízlik.

2009. nov. 21. 12:01
Én se kívánok igazán, de főzni csak gyors kajákat tudok, mert akkor a szag az felborít odabent mindent. Így van a mosogatás is. Csak reggel, mert délutánra sokkal érzékenyebb vagyok ezen a téren. de sokkal jobban viselem, mint az előző 4 alkalommal:-))))
965. naiv
2009. nov. 21. 11:43
én a citromlevet alig birom meginni de muszaj a c-vitamin miatt
964. naiv (válaszként erre: 962. - Ikocsis78)
2009. nov. 21. 11:42
nállam van ilyen kivánok valamit mire odaérek,h megcsináljam már nem kivánom
2009. nov. 21. 11:02
Szívesen csináltam a táblázatot, jó látni mennyien vagyunk. És mégy hányan hiányoznak róla! :)
2009. nov. 21. 11:01

Sziasztok kismamik!

A citromos vizet én is kipróbáltam, de nálam egyszer bejön, aztán nem segít. De mással is így vagyok. :(

Már úgy örültem, hogy végre 3 napig semmi vuk, erre tegnap ismét ölelhettem a WC csészét. De talán így jelzi a pocaklakó, hogy minden oké.:)

Nekem az a legnagyobb bajom egyébként, hogy cseppet sem vagyok kívánós! Sőt, nincs olyan, amit szívesen megennék. Vagytok vele így? Mert így kitalálni, hogy mi legyen az ebéd...

961. cirmesitompika (válaszként erre: 959. - 000Évi000)
2009. nov. 21. 10:52
A citromos víz tényleg jó, én is iszom, ráadásul a savanyú most nagyon bejön, meg a C-vitamin is jól jöhet.
960. cirmesitompika (válaszként erre: 955. - Ikocsis78)
2009. nov. 21. 10:45

Köszönjük, hogy megcsináltad.

Nálam fejfájás nincs, és kezd szűnni a gyomorégés, meg a hányinger is. (Csak 1X hánytam:-)). De a rossz szájíz, az állandóan kísér. Pocsék.

Engem is masszíroz a család. Bár a nagylány még nem tudja a picit, de a hátfájást próbálja enyhíteni a drágám.

959. 000Évi000 (válaszként erre: 955. - Ikocsis78)
2009. nov. 21. 10:44

szia, de jó volt megnézmi a táblázatot, remélem leszünk benne többen:)

Nekem is égett nagyon a gyomrom, és meglepő, egy fiú kollégám javasolta a citromos vizet, és annyira bejött. Jobban mint bármilyen gyógyszer vagy a keksz. Nálam a legfőbb tünet most az, hogy cinikus énem elhagyot, és valami érzelgős izé lettem...remélem visszatérek azért majd magamhoz:)

958. f-kszilvi (válaszként erre: 957. - Ikocsis78)
2009. nov. 20. 20:14

Igen,elfelejtette mondani,de a tájékoztatón rajta van így én is gondoltam,hogy mondom a páromnak.

Remélem hamar rendbe jövök.

957. ikocsis78 (válaszként erre: 956. - F-kszilvi)
2009. nov. 20. 19:27

Szia!

Nem lesz baja a babócának, csak ha szüléskor lenne ilyen kikezeletlen probléma. Szóval használd nyugodtan. De nem ártana, ha a párod is bekenekedne vele, nehogy oda-vissza járjon, ezt általában a dokik többsége elfelejti megemlíteni...

2009. nov. 20. 19:20

Sziasztok.

Rám például most jött rám a hányinger.

Sajna kaptam egy kis gombafertőzést.Canesten krémet kaptam rá.Nem lesz baja a babának?Elég a krémes kezelés?

2009. nov. 20. 18:50

Sziasztok kismamik!

Fent van a táblázat, köszönöm az információkat, ha valakinek változik valami vagy netán elírtam szóljon légyszi!. Köszönöm!

Na meg várom a többi kismami adatait is!!!

Nálam a fejfájás vezet a toplistán, meg a gyomorégés. :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook