2010 júniusi babák (beszélgetés)
A hozzászólás alatt van: A fórum babáinak táblázata.
Te is küldd be az adatokat, ha gondolod.
Szia!
Ne aggódj egy egészséges terhességnél ez a tüsszentés nem okoz gondot:-)
Sziasztok! Van valaki?
Sokasodnak a "problémáim". Eddig nem volt gond vele, de reggelre tiszta ragyás lettem. Nem pattanásos, hanem rücskös, mint egy vaddisznó! Egyenlőre tükörben csak kicsit látszik, de mi lesz később? Van valami tanácsotok? Daninál nem volt ilyenem.
Szia!
Én is Gravidát szedek, és mivel nagyon sokat van hányingerem, mindig lefekvés előtt veszem be, mikor már majdnem elalszom. És így nincs gond. Próbáld meg így.
Szia Zsani!
Szerintem a tusszentes nem arthat a babaknak... kulonben nem lennenk ennyien a Foldon... en igy szoktam megnyugtatni magam, mikor tulparazom a dolgokat! Egesz nap allas?! Azt bizony en tutira nem birnam... :((( Kitartas!
Sziasztok mamikak!
Remelem szep es pihenteto hetvegetek volt!!! :)
Lehet egy buta kerdesem??? A tusszentes ugye nem art a babanak??? Ugy osszerandul a hasam, es egy pillanatra faj is, probalom elkerulni oket, de neha nem lehet... Csak en vagyok ilyen kuka???
Szia!
Én is Gravidát szedek, semmi gondom vele. Előzőeknél is ezt szedtem.
Nekem nem görcsöl semmim, de biztos fog később a vádlim, tapasztalatból mondom.
Kell majd menni terheléses cukorszintvizsgálatra tán 20 hetesen, de ez mindenkié, nemcsak a túlsúly miatt. Éhgyomorra vesznek egyszer, aztán cukros vizet adnak, borzasztó ízű, de lehet bele tenni 1 citromot, nem változtat az értéken. 2 óra múlva újra vért vesznek, és összehasonlítanak.
Hány kg vagy? Persze nem muszáj megírnod, de én se vagyok filigrán alkat.
Remélem írtam pár használhatót.
kellemes babavárást!
Sziasztok kismamik!
Vikoka18 Gartulálok! Én is szedek Gravidát, nincs tőle semmi problémám. Kipróbáltam, hogy pár napig nem szedem, de a vuk akkor sem hagyott el, úgyhogy nálam a kettő között nincs összefüggés.
Terheléses vérvételen még nem voltam. Azért a 4 hetente elég sűrű. Alapból magas volt a cukrod? VAgy csak óvatosak?
Sziasztok!
Én a 11.héten vagyok.Minden kismamának őszintén gratulálok és drukkolok!Nagyon félek mindentől,még nagyon messze van június 16....
Tudom,hogy nem kéne parázni,de mégis...
Most kezdtem a Gravidát,de minden másnap hánytam tőle,pedig eddig egyszer sem voltam rosszul,maximum a szagoktól.A mosogatástól én is émelygek,de már rábeszéltem a Páromat egy mosogatógépre :))
Nem tudom,hogy ki hogy van vele,de nekem nincs étvágyam,nincs olyan étel amit szívesen ennék,amellett állandóan begörcsöl valamim,ma reggelre például a hátam.Volt már valaki cukorterhelésen?Hogy zajlik?Hányszor vesznek vért?
Sajnos én túlsúlyos vagyok így 4 hetente cukorterhelés,vizelet,vérnyomás stb. Más kismama is van ilyen helyzetben?Mi a véleményetek a Gravidáról?Köszönöm a válaszokat előre is!
Sziasztok!
Nekem a 6.hétig kajaundorom volt, 7. héttől pedig bármikor el tudnék aludni. Tegnaptól meg zabarohamom van. Ha elkap az éhség, azonnal kell ennem.
WC-t nem karolgatok :)
C-vitaminnal adagolom magam, mert a gyümölcs nem ízlik.
Sziasztok kismamik!
A citromos vizet én is kipróbáltam, de nálam egyszer bejön, aztán nem segít. De mással is így vagyok. :(
Már úgy örültem, hogy végre 3 napig semmi vuk, erre tegnap ismét ölelhettem a WC csészét. De talán így jelzi a pocaklakó, hogy minden oké.:)
Nekem az a legnagyobb bajom egyébként, hogy cseppet sem vagyok kívánós! Sőt, nincs olyan, amit szívesen megennék. Vagytok vele így? Mert így kitalálni, hogy mi legyen az ebéd...
Köszönjük, hogy megcsináltad.
Nálam fejfájás nincs, és kezd szűnni a gyomorégés, meg a hányinger is. (Csak 1X hánytam:-)). De a rossz szájíz, az állandóan kísér. Pocsék.
Engem is masszíroz a család. Bár a nagylány még nem tudja a picit, de a hátfájást próbálja enyhíteni a drágám.
szia, de jó volt megnézmi a táblázatot, remélem leszünk benne többen:)
Nekem is égett nagyon a gyomrom, és meglepő, egy fiú kollégám javasolta a citromos vizet, és annyira bejött. Jobban mint bármilyen gyógyszer vagy a keksz. Nálam a legfőbb tünet most az, hogy cinikus énem elhagyot, és valami érzelgős izé lettem...remélem visszatérek azért majd magamhoz:)
Igen,elfelejtette mondani,de a tájékoztatón rajta van így én is gondoltam,hogy mondom a páromnak.
Remélem hamar rendbe jövök.
Szia!
Nem lesz baja a babócának, csak ha szüléskor lenne ilyen kikezeletlen probléma. Szóval használd nyugodtan. De nem ártana, ha a párod is bekenekedne vele, nehogy oda-vissza járjon, ezt általában a dokik többsége elfelejti megemlíteni...
Sziasztok.
Rám például most jött rám a hányinger.
Sajna kaptam egy kis gombafertőzést.Canesten krémet kaptam rá.Nem lesz baja a babának?Elég a krémes kezelés?
Sziasztok kismamik!
Fent van a táblázat, köszönöm az információkat, ha valakinek változik valami vagy netán elírtam szóljon légyszi!. Köszönöm!
Na meg várom a többi kismami adatait is!!!
Nálam a fejfájás vezet a toplistán, meg a gyomorégés. :(