2010 júniusi babák (beszélgetés)
Nem mondták, hogy mitől lehetett? Már a 2. trimeszterben vagy, ahogy látom.
Nem voltatok együtt a pároddal? Az okozhat ilyet.
Volt valaki aki hányt vagy rosszul volt a gravidától?
nemrég bevettem egy szemet és ki is jött.
Sziasztok!!Végre idejutottam reggel nyolckor piacra mentem aztán ajándéknézés utánna haza nekiálltam kalácsot csinálni 2adagot egyik kész második meg még sül!!Délután megyünk anyumékhoz még ma csak egy banánt ettem meg egy szelet csokit valamit még kellene hozzátennem!!
Szép napot mindenkinek!!
Szia Bea!
Tiszta szívből sajnálom!!!
Kitartást!Fog az a baba jönni!Csak hinni kell!
Tudom,könnyű ezt mondani,nekem is hiába mondták anno.
De mégis,sok erőt nektek!
Bogi
Szia Ancsi!
Aranyos vagy,hogy hiányolsz bennünket.:)Igazán jól esik.
Ti,hogy vagytok?
Én a gyomorfájást leszámítva jól.Kedden megyek dokihoz.Félek,rossz érzésem van.:(
Mostanában összeszaladtak a gondjaim,azért nem tudtam jönni.:(
De még nincs vége.:(
Mindenkinek szép napot kívánok!!!!
Fel a fejjel!
Bocs, hogy ezt írom, de inkább így az elején, mint később. Hidd el, az szörnyű. Én tudom. Mindkettőben volt részem.
Biztos sikerül a következő, bízz magatokban!
Szorítunk nektek.
Szia Eszter!
Gratulálok a babához, üdv közöttünk. Ha szeretnél bekerülni a babaváró táblánkba add meg légyszi, hogy mikorra várható a baba, hányadik, hol fogsz várhatóan szülni, ki az orvosod, na meg, ha netán olyan felkészültek vagytok, akkor a szóbajöhető babaneveket is várom. Persze később is lehet bármikor módosítani is, meg jelentkezni is. :)
A fejfájás tényleg nagyon rossz, szerencsére nálam már elmúlt (talán), csak a hányinger maradt, de már sokkal enyhébb. Kitartás!
És igazad van, most tényleg csak TI vagytok a fontosak, a munkahely meg majd megoldja.:)
Ildi
Szia!
Üdv nálunk.
Ha ez megnyugtat, én kedden töltöttem a 12 hetet, és határozottan jobban vagyok.
Bírok mosogatni, főzni, nem fordul fel mindentől a gyomrom, csak ez a keserű szájíz van meg még mindig. De ez is förtelem.
Én most most már azt mondtam az a "jó", ha hányingerem van, hisz az jelzés a babó felől. Az utóbbinál az tünt fel, hogy nincs hányingerem. Mikor örömmel mentem UH-ra kiderült, több napja nem él a babám. És semmi görcs, vagy vérzés nem jelezte. Kicsit most is parázok, de már hétfőn mire genetikára megyek, már "papírszerint" múlnia kell a rosszulléteknek.
Kitartás!!
Szia!
Gratulálok,és boldog babóvárást!!!
Sziasztok Kismamák!
Csatlakozom én is.. eddig csak olvasgattalak Titeket, mert csak esténként voltam itthon..
De annyi kérdés van bennem, hogy muszáj megosztanom Veletek!:)))
Most 10 hetes és 5 napos vagyok.. Kb. az 5héttől egész nap rosszul vagyok ,és folyamatosan hányingerem van... már reménykedtem hogy enyhülni fog.. De hétfőtől olyan rosszul vagyok a nap 24 ór
ájában, hogy teljesen kész vagyok.. meg ráadásul a fejem is fáj hétfőtől.. úgyhogy szerdától nem mentem dolgozni.. és már nem is megyek úgy néz ki! Nem örültek neki, sőt! De most az első MI vagyunk!! Szerintetek normális ez a sok fejfájás?? Azt olvastam hogy lehet.. De szörnyű!!
Most egyenlőre ennyi!:)
Eszter
sziasztok!
én kilókban nem híztam, de ha fel vagyok fújódva, nagy pocakom van :) a gombot ki kell gombolni :) tegnap vettem más szabású farmereket, amik régebben nem voltak jók rám, elálltak hátul a derekamnál, most már nem állnak el, mert a hasam jobban kiáll :)
Sziasztok:)
Igen ez az! Én kihagyom ezt, azt már tudom, a nőgyogyászom meg végzi a rendes genetikát, ennek örülök.
Hát, ha a munkahelyemen minden jól jön, akkor látok én is már egy védőnőt, jövő hét szerdán. Mondjuk elég gáz, hogy nem veszik figyelembe, hogy az ember dolgozik, és nem tud mondjuk szerdán vendégszereplni, 8-10 között, reggel. A munkahelyemen meg úgy vannak vele, hogy délután, munkaidő után legyek terhes:)
Sziasztok!
Évi, amit neked ajánlottak azt a kombinált teszt, 12 és 16nhetesen végzik, és a kettő értékéből okoskodják ki a lényeget. Ez 25000 ft.
Nekem is ajánlották az előzmények miatt, de a genetikus fel se hozta. Pedig a Sote-n ki van írva, hogy itt megcsinálják.
Vérvételem még egyszer se volt.
Vizelet vizsgálat is a védőnőnél egy belemártott papírral. Hétfőn megyek UH-ra, remélem vesznek vért is.
Van akinél ikrek lesznek?
Én nagyon arra vágytam,de úgy néz ki csak egy Picurka van!Végül is mindegy,csak rendben legyenek a dolgok!
Jóéjszakát!