2010 júniusi babák (beszélgetés)
Üdvözlök mindenkit,az újjakat pedig szeretettel köszöntöm.
Már nagyon régen írtam,de nagyjából olvasgatom a fórumot.
Myster,nem értem pontosan hogy neked a dowwn-kór szűrésért fizetni kell?Én múlt hét szerdán voltam a genetikai uh,és utána egyből mentem a vérvételre ami nekem ingyenes volt.A háziorvos adott egy beutalót.
Sziasztok kedves mindenki!
Kérdésem lenne. Habár a genetikai uh-n "minden rendben" volt a babával, a védőnők adtak tájékoztatót a Down-kór (és egyéb) szűrésről az anyai vérből és mondták, hogy meddig mehetek el elvégeztetni, természetesen befizetést igazoló csekkel, mert a tb nem támogatja ezt a vizsgálatot. Nem tudom, hogyha minden rendben van, akkor is érdemes elmenni és 30e Ft-ot kifizetni erre a tesztre, vagy akkor nem szükséges és csak azért mondták, h a kellő tájékoztatást megkapjam???
Sziasztok! Most találtam rátok,kicsit sok idő visszaolvasni az egészet.ezért kérdezek: van valaki aki békéscsabai vagy gyulai?
Csütörtökön leszek 13 hetes. Én nem oltatom be magam,inkább vigyázok. Nektek milyen eredmény lett a genetikai uh-n?
Teljesen igazad van, csak hogy én postán dolgozom, és ott azért van néhány ember:(
Én ezért döntöttem az oltás miatt!
Bocsi, de készülök. Biztos találsz választ a kérdésedre.
Sziasztok!
Szia!
én holnap megyek genetikai uh.ra, szerinted, akkor ma ne oltassam magam?
Állítólag csak akkor gáz a tojásérzékenység, ha evés következtében van valami tüneted.
Nézz utána, vagy kérdezz rá szerintem.
Szia!
Én múlt kedden töltöttem a 12 hetet, szerdán mentem oltatni.
Az orvos csak lesett, minek akarom beadatni, de az én döntésem, így nem akadékoskodott. Az oltóanyagért nem kell fizetni és ott van nála a hűtőben. 2 perc volt az egész bentlétem. Viszont nem kért kiskönyvet, nem íratott alá semmit.
Velem ez volt.
azóta semmi bajom. Remélem bent is minden rendben. 11-re megyek ma Gen. UH-ra, azért parázok.
szép napot!
De 12 hetes korig nem oltanak, ugye?
Mi szerdán töltöttük a 12. hetet, és ma készülök a háziorvoshoz délután.
Ja, a vakcinát meg kell vegyem, vagy ez hogy működik? a kismamák ingyen kapják, vagy azért legyen nálam pénz?
Szia!
Múlt hét keddet ha vissza olvasod, akkor láthatod, hogy nagyon sokan túl vagyunk már rajta. Nekem az orvosom nagggyon mellette áll.
Sziasztok, jó reggelt!
Lányok, kinek mi a véleménye az oltásról, már kismamák esetében?
Segítsetek nekem a véleményetekkel!
Sziasztok.
Valaki tudja,hogy a tanácsadáson mikortól hallgatnak szívhangot?
Sziasztok lányok!
Nekem már két vérvételem is volt, mert kórházban voltam a héten, és 1 db. csillagom volt csak, és az EKG is tökéletes. és most már a vérnyomásom is:), hála a jó égnek!
Szerencsére nekem ahogy a 8.hét betöltöttök, elmult a hányingerem, a savam, a gyomorégésem:)
Biztos nektek is vége lesz, mert az nem lehet, hogy 9 hónapig kínozzon valki is, ugye?!
Húú, mindig meg tudsz nyugtatni..:))
De jó Nektek hogy már holnap mentek UHra.. én megyek a körzeti orvoshoz, remélem legalább a vérképpel kapcsolatban megnyugtat...
A hányingerem nekem is enyhébb és a fejem sem fáj.. lehet hogy tényleg a Gravidától volt..
Szép napot Nektek mára!
Sziasztok lányok.
Én is holnap megyek uh-ra.
Nekem nem szünt meg a hányinger és a mellbimbóm is nagyon érzékeny.
Pedig betöltöttem a 12 hetet.Remélem nem kisér végig a kilenc hónapon keresztül.
Azt mondja a védőnő, hogy a terhesek vérképe mindig "sok csillaggal van tele". Vele jár. Persze, csak kevéssel térhet el a határértékektől.
Én most hagytam abba a Gravidát, de csak mert elfogyott. Nem volt tőle bajom. Elevitet hozott a párom.
Nálam is megszűnt pocaknyilalás, meg cicifájás. Holnap UH, remélem minden oké odabent!!!
Szép napot mindenkinek!
Én minden alkalommal hánytam tőle,meg őrülten megfájdult a fejem amikor bevettem!
Többet nem veszem be!
Köszönöm szépen,a jó kívánságot.
Megfogadom a tanácsot és megpróbálok valami más vitamint.
Jajj, Csajok köszi a biztatás!!Tegnap már úgy éreztem hogy még egy ilyen napot nem bírok ki... Hát ma jobb is volt..
De amúgy én is azzal vigasztalom magam, hogy ha már ennyire szarul vagyok, akkor legalább a picur jól van.. mert én is, ahogy már Ti is írtátok, azon izgulok folyamatosan, hogy már nem fáj a pocakom alja, meg a cicim, ahogy az elején, hasam, még nem igazán van, és hogy ha nem lenne hányingerem, azt se tudnám, hogy van...:))) Már alig várom a 12hetes UHot, hogy megnyugtassanak, de az még majdnem két hét...:(((( De remélem minden ok!! Vérvételen voltam a héten, elég sok csillagos van..:(( majd hétfőn megyek körzeti orvoshoz, remélem nincs gáz...
szép estét Mindenkinek!!