2010 júniusi babák (beszélgetés)
Mindenképpen írok,ha hazaérek!
Köszönöm,hogy megnyugtattatok!Próbálok nem gondolni semmi rosszra!
Nem hiszem,hogy 21 évesen,úgy,hogy semmi genetikai dolog nem volt a családban,jaj csak nincs gond!
Vettek vért,2 hét múlva eredmény.
Az orcsonttal semmi gond nem volt...
Sziasztok.
Én is most voltam genetikai ultrahangon és a papírra csak az van írna,hogy a nyakiredő 3mm alatt van és genetikai elváltozásra utaló nyom nincs.Semmi mást nem mondtak,csak hogy úgy látják,minden rendben.
Úgy tudom ez függ a baba korától is, nekünk 2mm volt, és 3 felett merül fel csak a gyanú, hogy ESTLEG vmi gond van. A mérés eredménye nagyon függ az azt végző gyakorlatától is!!! Integrált tesztet- vérvételt- nem vettek le? Az a bizti!
Na és a kis orrcsontja, azt is kell nézni.
mennyi idős vagy?
Tényleg nagyon nagy a pocid:)
Vikoka ne idegeskedj, én is úgy tudom hogy 3mmig rendben van... ha az orvos is azt mondta hogy ne izgulj, akkor mminden rendben lesz!
Lányok!! MEgnéztem a Naiv pociját a naplójába... Húúú, jó nagy, olyan jó már neki!! Nektek van már??, NEkem semmi...:(((
próbálj megnyugodni, ne idegeskedj, mert az nem tesz jót a babának és persze neked sem!
holnap mindenképp irj üzit, hogy mit mondott, jó?
nem lesz baj
Nekem is mondta,hogy ne idegeskedjek,mert 3mm-ig jó,de hát akkor is!
Holnap megyek genetikai UH-ra,ott kiderül,bár már telefonáltam a dokinak,és azt mondta,hogy ne sírjak,mert baja lesz a babónak!
én nem nagyon értek hozzá, ha monden igaz 3mm-ig normális.
Én csak genetikai uh-n voltam tegnap, és nekünk1,7mm volt, és akkot mondta az nagyon szép, és a férjem kérdezett rá a felső határra, és akkor mondta, hogy 3mm-ig.
én csak ennyit tudtam segíteni!
Sziasztok lányok!
El vagyok keseredve!Kombinált teszten voltam és a baba nyaki redője 2,5 mm lett!Szerintetek ez nagyon rossz?
Annyira félek!!Valaki nyugtasson meg!!
Sziasztok!
Én is ugyanígy vagyok... sem zöldség, sem gyümölcs (csak mandarin egy pár darab), és a gyümölcslétől is rosszul vagyok, a sav miatt is, meg még szomjasabb vagyok tőle! Ráadásul Gravidát szedtem, szombattól azt sem, mert nem voltam jól tőle.. bár azóta sem sokat javult a helyzet!:(( Nem tudom szegény picur miből szed vitamint... Egy kicsit izgulok is! De remélem minden rendben lesz!
Szép estét Nektek Csajok!
Üdv Bresi köztünk!:) Jó hogy egyre többen vagyunk!!
szió!
a gyümölcslé nekem sem nyerő, de legalább a gyümit meg tudom enni:)
Most megpróbálok itthon facsarni, hátha az oké lesz.
A savra és neha bekapok egy kis sós mogyit, és tök jó:)
én ma vagyok 13hetes.
Sziasztok!
Register,ugyanebben a cipőben járok én is.Borzasztóan sok nekem is a savam.Én próbálkozok a háztsrtási kekszel,bár nagyon nem szeretem,de ideig-óráig jó.Beszéltem az orvossal,aztmondta egyek sok tej terméket,ha az sem jó,akkor nilacidet,vagy tiszacidet vegyek be.Ezek nem ártanak.Sajnos ha ez a sav probláma már most fennál,akkor ez a terhesség végéig elkísér. Nagyon kellemetlen érzés.
tettem fel pár képet a naplómba
mitöl feszes a pocim??Ez igy természetes??
Szióka.
De én pl. irok naplót:)
Szia köztünk!
Kellemes babavárást!
sziasztok!!Meg jöttem az itteni dokitól CRL54mm BPD21mm-ez nem tudom mi lehet!!Integetett!!MamaVitet kell szednem!!
Megint áldozat azt nem mondták, h volt-e még valami betegsége??Nem nézek hiradót pár napja!!
Szia Bressi üdv köztünk!!
A belgyógyászati vizsgálat az a háziorvosi vizsgálat, vagy legalábbis nekem az volt, ott csak Ekg-t csinálnak, ha még nem volt nagy laborod akkor beutal, meg megnézni mostanában milyen panaszokkal voltál nála, bepecsétel a kiskönyvedbe, nagyon fog örülni meg ilyesmi, ja és ne hagyd magad megváratni, te egészséges kismama vagy ne várakozz a betegekkel egy helyen, igenis kopogj be és szolj, hogy megjöttél!
A nyümölcsevést ne add fel, akkor vegyél ananászt vagy gránátalmát, ezek elég édes dolgok, lehet hogy a savanykás ízeket nem bírod, tudom, hogy sokkal könnyebb lenne ha nyár lenne, de ha nem találsz megfelelő gyümölcsök akkor próbálj nyers zöldségeket enni, répa, karalábé, paradicsom, paprika, saláta, hagyma, uborka, más most nem jut eszembe, de tuti van még amit nyersen is jó fogyasztani.
Csak hogy megnyugtassalak, én 3hete voltam a fogdokinál, előtte meg fél évente jártam, és képzeld fél év alatt lett 5 lyukas fogam :( dokibácsi szerint még időben elcsíptük, most mindenféle fluoridos szájvizzel kezelgetem, meg több kálcium, de hetente megyek hozzá nagyon izgi :( Remélem nálad nem találnak semmit.
Ha már evésről van szó,én például nem tudom megenni a húst.
Amióta terhes vagyok,rágondolok a húsra legyen pl: rántotthús vagy tepsiben sült húsra,vagy főtt húsra,felfordul a gyomrom.Viszont a gyümölcsöt,kiló számra eszem.
Én szenvedek a gyümölcsevészettel.Egyedül a mandarin de 4 db után kifordul a számból,a narancsot csak kifacsarva mert lemarja a fogzománcom. Az almát is nagy kinnal eszem meg,borzasztó.Mindjárt indulok a fogorvoshoz,remélem nincs lyukas fogam!
Ti voltatok már belgyógyászati vizsgálaton???Ekg-n kivül még mit csinálnak?