2010 júniusi babák (beszélgetés)
úgy tudom, hogy ilyenkor azért gyengül le az immunr. hogy ne lökje ki az idegen testet, amik a párod sejtjei a babában, na ezt jól leírtam, nem egy tudományos, de nagyjából ilyesmi:)
Az enyém 11 évet szónokolt végig, h nekünk nem kell gyerek, most meg...el nem tudtam volna képzelni soha, sírt, vigyorgott, minden volt:) Örömében...
Udv koztunk Bresi! :)
Szep napot mindenkinek lanyok!!!
Kozuletek senki sem vezet naplot??? Mert nem??? ugy szeretnelek olvasni titeket... :D
Igazad lehet, bár amennyi vitamint meg gyümölcsöt-zöldséget eszem, nem hinném, hogy olyan nyenge lenne, bár még babát sem vártam soha úgyhogy lehet, hogy kicsit legyengít a manó, nem baj csak szép nagyra nőjön.
Hát először én sem voltam oda az ötletért, főleg mert a párom nem akarta, de tesómnak potn akkor született a kislánya, és mikor megláttam, közöltem a párommal, ha kell neki ha nem megtartom, szerintem azóta már ő is megbarátkozott a gondolattal, minden nap egy új névvel jön haza, hogy hogyan fogják hívni :), meg elcitál mindenféle magánvizsgálatra, már kezd elegem lenni belőle :) de legalább törődik velünk.
Sziasztok!
Most találtam rá az oldalra, nagyon tetszik.
Kb. 13.hétben lehetek, a dokim csak a bébi mérete alapján tudja kiszámolni, mert nem volt peteérésem vagy 2-3hónapig (a fogamzásgátló abbahagyása miatt), szóval múlthéten voltam genetikai uh-n akkor volt a bébim mérete 72mm.
Sajnos én még semmit nem érzek, sem a hasam nem látszik, sem kilóban nem törtét még semmi, és a ruháim is gond nélkül rámjönnek.
Szóval még nem nagyon fogtam fel mi történik velem, néha el is felejtem hogy babát várok.
Most betegen fekszem itthon, arcüreg gyulladással, múlthónapban már volt egy, remélem nem lesz ez így 9hónapon keresztül.
Szerintetek lehet összefüggés a terhesség és az arcüreggyulladással kapcsolatban?
Sziasztok.
Ugy látom nem vagyok egyedül aki éreztem a babát.Ha egy kicsit rányomom a hasamra a kezem,kintről is érezhető,persze nagyon koncentrálni kell,de éreztem már vagy kétszer.Bentről pedig már többször.
Én néha lemegyek úszni az uszodába,bár félek a fertőzéstől és olyankor megyek,mikot tudom,hogy fertőtlenítés volt és kevesen vannak.A lányon korizni akar lecsalni,de félek,hogy megütnek vahy elesek és megütöm a pocakom.
Olyan jó ilyen élménybeszámolót olvasni. Örülök, hogy ilyen jól alakul minden.
Végre én is kicsikartam egy beutalót a laborba. Holnap megyek.
Én még a babucit nem érzem, de azt, hogy bent nő valami, azt igen. És ez is szuper érzés. De most újra tudok hason feküdni. Szerintem nálam is kiemelkedett a méhem, így minden jobban elfér.
Szia Zsani! Nekem is volt egy ilyen, eppen bevasaroltunk es majd lerantottam a fel polcot ijedtemben... alig birtam en is kiegyenesedni! De egy fel perc utan elmult. Nem tudom, mi lehetett, de szerintem egy-egy ilyen nagyritkan belefer...
Csak sokszor ne legyen ;)!
kosonom a valaszod, te mindig megnyugtatsz... :)
Anyum szerint sinsc baj, de en ugy felek, belehalnek ha valami baj lenne....
Amugy en erzem a babat mar par napja, tudom hihetetlen de igy igaz, eloszor csak leheletnyi rugasokat ereztem neha neha, aztan tegnap tusszentettem egy oriasit es amit utana ereztem az hihetetlen volt, mint duplahatraszaltokat vetett volna valaki a hasamban, biztosan aludt en meg jol megijesztettem szegenyt a tusszentessel. :)
Mas is erzi, vagy csak en vagyok ilyen csodabogar???
Lehet most emelkedik ki a meh? Az mikor varhato altalaban?
Koszi, hogy hozzatok mindig fordulhatok!!!