2010 júniusi babák (beszélgetés)
Jó estét! Megvan a kombinált down szűrés eredménye. Negativ minden hála istennek!
Ezek mit jelentenek: Korfüggő kozkázat:1:1190
Számitott down kockázat: 1:10000
hcg szint: 1.47Mom( 55.1 mlu/ml) ez nem kevés?????
Mi ez a Papp-a???? 13.4 ug6ml lett az eredménye! Segítsetek!!! Köszi
Nekem még nincs,de egyébként se vagyok vékony,úgyhogy most már kényelmetlen a nacóm.
Nagy a hasam na :))
Elvileg Mikire kapok egyet :)
Kertésznadrágot szeretnék,de olyat én még sehol nem láttam.
Különben nem valami olcsók,meg én méretemben nem sok választék van!
most elköszönök, megyek hajat szárítani!
Sziasztok!
sokáig, nekem 1,5 hónapot simán oké, pedig rövid hajam van, és gyorsan nő!
ammóniamentes+áfonyolajosat keress
nekem már van, 3 db:)
neked?
azt gondoltam hogy hajfestékkel, de pl. szerencsésebb ha ammónia mentes hajszinezőt választasz4
én is azt használok, és a doki azt mondta, az oké
szia
mivel festenéd?
Vashiányod sincs?
Örülök,hogy a jó a vérképed :)
Milyen a vércsoportod?
Sziasztok!!
Van itt valaki?
Szerintetek mennyit árthatok a babának ha befestetné m a hajam?
Most vagyok 12 hetes terhes.
Sziasztok
van valaki???
Meglepően jó lett minden laborképem.
Ennek örülök.
Nincs itt senki?
sziasztok!
én már 2x is színeztem azóta a hajam, utána is néztem nincs semmi bizonyíték arra vonatkozóan, hogy árthat a magzatnak. Anyukám szőkíti a fekete haját 20éves kora óta, 3 egészséges gyereket szült, és 3hetente szőkítette a haját.
A terhesség nem betegség! Lányok vannak sajnos bizonyos terhességek amik nagyobb odafigyelést igényelnek, de addig míg az orvos kifejezetten nem talál valami problémát addig úgyanúgy élj mint eddig, sportolj ha sprotoltál, futhatsz súlyzózhatsz is, ez mind egyéni dolog, csak az a fontos hogy ne egésznap azon járjon az eszed vajon egészséges lesz a baba, és futkozol minden orvosi eredménnyel a neten egy két kört hogy jaj ugye ez nem jelent rosszat, dehogy jelent, ha az orvos nem mondja hogy baj van akkor nincs is!!!!!!!
Kicsit lazábban, mert bele fogtok a végére bolondulni a nagy aggódásba, és még ez hoz majd bajt.
Végre én is megjöttem a vérvételről.
Remélem ezen a téren is minden okés.
Sziasztok!
Voltam UH-n,a doki szerint nincs gond,de a vérvételből majd kiderül,de szerinte ez normál érték,más kismamának is mértek már ilyen értéket.
De viszont előre hozta a szülést :))
Holnap már 13 hetesek leszünk :)
Kicsit megnyugodtam,de csak azért mert muszály :))
A tesóm fodrász/lesz :)/és azt mondta,hogy semmiképp,mert néha még az ő torkát is marja a hajfesték!
Rám is rámférne egy melír,de inkább kihagyom :)