2010 júniusi babák (beszélgetés)
sajnos hasi volt jobban örültem volna a hüvelyinek
de amikor utoljára csináltak hüvelyit bent volt az anyum is
a hasin az uh kép amit kaptunk alig látszik valami!!
Sziasztok!
Hát én is meggondolnám a helyedben ezt az állás dolgot... Oda is válogatatlan emberek esnek be, és ha hiszünk a h1n1 ben, ha nem akkor is több az esély hogy bármit összeszedj... meg az egész napos álldogálás, nem pihenés sem tenne jót!! De Te tudod!! Ha jól fizet, és ér annyit...
Jajj, Csajok!! Úgy izgulok!! Szerdán megyek a 12UHra... olyan rossz érzésem van!! De nem akarok csak pozítív dolgokra gondolni!! Most úgy látom a pocim is nő, remélem minden rendben van!! De egyébként tényleg semmi! Reggelente egy kis émelygés... De hát az előző hetekhez képest, ez fel sem tűnik!! Már túl lennék a szerdán...
Szia!
Nyugi!
Rendben lesz minden!Érthető,hogy fél az ember az ismeretlentől,de biztos nem lesz gond!
Csak ártasz magatoknak,ha idegeskedsz!
Másik dokinál voltál?
Nem baj, már az is jól esett, hogy "meghallgattál". :)
Én az álláshoz annyit tudnék hozzá tenni, hogy az előzmények tükrében (vérezgetés), lehet, hogy nem vállalnám a munkát...
Ott azért csak nem olyan kényelmes, mint otthon, csak jönnek az ismeretlen rigolyás ügyfelek...
De ha pénz kérdés, akkor lehet, hogy mennék, de csak akkor, ha nagyon nagyon kell a pénz...
Pont ilyenkor nem tudok nyugodt maradni... :(
Miért kell a terheseket ilyen tortúrának kitenni???
Sziasztok Kismamik,
Magzatvízvételre kell mennem. :(
Van még valaki rajtam kívül, aki ment vagy megy?
Folyamatosan hányingerem van ettől a tudattól. :(
Egy perc nyugtom nincs, közben meg a gyerkőcömet kellene ellátnom...
Én most 79 kg vagyok.:(
Kenyeret?Hát nem eszek.Nem tudom mivel helyettesíteni,ha néha kapok,veszek update kenyeret,de olyan drága.(legalábbis szerintem)
Nagy ritkán reggelire engedélyezek magamnak egy szelet kenyér héját,ennyi.:(
Nagyon nehéz.:(
Sziasztok!!Látom az ünnep ellenére is volt élet itt mink egész nap vendégségben voltunk és nagy meglepetésünkre mi is kaptunk ajándékot!!
Látom a sulyrol volt szó hát én sem panaszkodhatom 10kiló sujfelesleggel kezdtem a terhességet mi lessz még ezután!!??Végülis nem hiztam 76kg-vel estem teherbe és 13hét után jött még hozzá fél kiló remélem nyolcvan fölé nem megyek!!??
Sajnos én is egy mázsa felett vagyok :)
De most megettem egy Mikulást csakazértis :D :D
Te eszel kenyeret,vagy mit eszel helyette?
Szia!
Na,kb.én is így étkezem.De nekem sajnos egy ici-pici kilengés és +1 kg.
Nagyon hízékony vagyok.Elég ránéznem a kajára.:(
Világ életembe fogyóztam,kivéve az első terhességem.Meg néha,mikor belefáradtam.
Gondold el,170 cm vagyok.Voltam 57 és 113 kg között mindenhol.
Fiam születése óta (2007.július)sikerült leadnom 36 kg-ot.
De most nagyon félek,hogy újra visszajön.
Mondom,nekem a "semmi"is elég a hízáshoz.:(:(:(:(
Volt fogadott dokim,az osztály vez.helyettes.Hozzá jártunk végig.
De mivel a magánrendelése körülményes megközelítésű volt számunkra,így a kórházba mentünk hozzá mindig,megengedte.
Így persze arányosabban kevesebbet is fizettünk,volt hogy nem is kellett.
Ja,és jelzem,hogy Ő azért szaktekintély.És 2 ezerrel kevesebbet kért,mint a mostani dokim Szolnokon(helyben).Szóval,én nagyon szeretnék megint nála szülni,csak sok a befolyásoló tényező.De még van idő.:)
Szia!
Én például fogytam...hála az égnek,persze nem fogyózom,csak diéta,nem eszem cukrot,csokiból is csak étcsokit ha megkívánom nagyon,kenyeret sem eszem,csak ha már nagyon kívánom,viszont gyümölcsöt,fehérjét kiló számra!Nincs nasi,maximum mogyoró,meg mandula,só nélkül!
Nekem ez jön be,meg hát a Párom rám szól,ha véletlenül chips rohamom lenne :))
Persze kapok ám mindenféle jót,madártej,somlói,de édesítőszerrel!Észre sem lehet venni a külömbséget.Te milyen alkat vagy?Hízékony,vagy könnyen lemennek a kilók?
Néztem a képeket aranyos a fiad!
Nekem ugyan még csak keresztgyerekeim voltak akik 6,5 évesek de ők nem hogy várnák a babámat inkább mintha féltékenyek lennének rá! Legalábbis az anyukájuk igy vette észre mert eddig ők voltak a mindeneim és most ha megszületik a baba félnek hogy átveszi a helyüket pedig én ugyanugy fogom imádni őket azután is!
Szoval addig szoktatom őket a baba gondolatához és hogy ennek örülni kell!
Te akkor pestre jártál ultrahangra is meg a vizsgálatokra is? Vagy csak a szülés történt Pesten? Volt fogadott orvosod?
Azért kérdem mert azt mondták ha van Siofokon fogadott orvosom akinek a magánrendelésére járnék akkor nem volna kérdéses hogy szülhetnék-e Siofokon! De mivel nekem nincs vizsgálatonkén 7-8ezer forintom igy macerásabb az egész!
Üdv az újaknak és gratula a jó hírt közlőknek.
Most rohanok, nemrég értünk haza egy Mikulásos sportnapról, hulla vagyok.
Remélem nem csináltunk hülyeséget, hogy odamentünk.
Siofok 40km
Dombovár 50km
Szoval Siofok közelebb is van igaz nem sokkal.
Igazából a védőnő azt mondta mire megyek legközelebb tanácsadásra akkora megkérdezi nekem hogy hogy müködnek ezek a dolgok! Szoval szerdán már többet tudok elvileg!
Sziasztok!
Már jó régen jártam itt! Örömmel jelentem, hogy túl vagyunk a 12. heti ultrahangon, a baba szép nagy, nagyobb is, mint a kora. Csak egy szomorúságom van, a férjem, aki hegedűművész, megpályázott egy külföldi ösztöndíjat, méghozzá Moszkvába! Nem akarok ünneprontó lenni, de titokban reménykedem, hogy ez most nem jön neki össze! Mit csinálok én Moszkvában nyelvtudás nélkül, terhesen? És mit kezdek később a tanári diplomámmal? (magyartanár vagyok, de csak nevelőként dolgoztam Fóton, amíg a lányom meg nem született). Szóval be vagyok rezelve. Jó babavárást mindenkinek! Lehet, hogy sokáig nem tudok jelentkezni, ha bejön az ösztöndíj, január végén már mennünk kell, és addig még mennyi dolog van!