2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Mindenkinek szeretetteljes, boldog karácsonyt kívánok!
Boldog Névnapot Neked is!
Én már túl vagyok rajta! :)
Nem lesz semmi gond!Drukkolunk Neked!
Sajna a hasszurit fogják javasolni. :(((
De szurkolok ne így legyen!!!!
Sziasztok Lányok!!!
Köszi szépen a bíztató szavakat,nagyon jól esnek!Férjemmel azt fundáltuk ki, hogy a genetikus dokinővel mindenképp beszélünk, aztán eldöntjük, hogy mi legyen.Szívem mélyén azt érzem, hogy nincs baj,de mindig megszólal bennem: mi van, ha mégis....
Szóval mindenképp beszámolok, hogy mire jutottunk.
Sajnos mennem is kell,mert ma van a névnapom és lesz egy kis ünnepség-ez persze nem sajnos:) :):) :)Úgyhogy, most mindent megeszek, ami elém kerül!!!! Mégegyszer köszi a segítségeteket
Szia Kralim!
Az egyik ismerősömnek 1:250 volt-fiatal, huszonéves kismama. Elment amniora, és negatív lett. Igaza van a többieknek, ezt Neked kell mérlegelni.. nagyon nehéz lehet. D_e a határértéken vag, és az uh is jó:)
Én lehet elmennék vmi profi uh-oshoz.
Sziasztok lányok!
Most voltunk 4D-s Uh-n. Annyira jó volt!Először aludt a baby, de aztán szépen mocorgott. Mindenét megnézte a doki néni az összes testrészét az ujja hegyéig és a szerveit, az agyát meg a szívét is. Azt mondta minden rendben. Bár a nemében nem biztos, azt mondta, inkább kislányra tippel. Remélem igaza lesz, mert mindketten inkább arra vágyunk. De persze ha kisfiú sem lesz semmi gond, akkor is szeretni fogjuk!
Szia Kralim,
Én már túl vagyok a Chorionbiopszián...
3 éve pedig Amniocentézisem volt, ha valami kérdésed van, írj nyugodtan!
Gratulálok,és nagyon drukkolok Neked!
Nem tudom,hogy egyátalán tényleg nagyon megbízhatok e ezek a dolgok?!
29 évesen,meg úgy,hogy nem volt ilyen a családban,nem értem,hogy hogy lehetne beteg baba?
Mindig azt mondogatom magamnak,hogy minden fejben dől el,én is parázok,de még hogy,de győzködöm magamat,meg a Babót is,hogy semmi baj nem lehet,időben szülessen,egészségesen,mert kint várják a szülei,nagyszülei,nagybátyja stb. szóval igyekezzen szépen fejlődni,mozogni,nőni :)
Ezek a hülye tesztek halálra idegesítik az embert!
Párod mit szól az amniocentézishez?
Szia!Új vagy itt?
Hány hetes kismama vagy?
Én úgy voltam ezzel a témával,hogy ha rossz lesz az eredmény mindenképpen csináltatunk amniocentézist.
Persze ez nem csak rajtam múlik,mert nem csak az én gyerekem,megbeszéltem a Párommal,hogy mi lenne ha...
Jobban féknék egy beteg babától,mint egy vetéléstől,vagy ha művileg kell elvetetni.Ez az én véleményem,belegondoltam,hogy milyen lenne,teljesen megváltozna minden,egy nyugodt percem se lenne,24 óra figyelem,aggódás stb.
Próbálj beszélni valakivel,akiben megbízol,akár a szüleiddel,testvérrel,baráttal,hogy szerintük mi a helyes,de ez leginkább a Te döntésed!Elég nagy a kockázat...
Volt már a családban ilyen betegség,vagy hasonló?
Sziasztok!Szép estét mindenkinek!
Hogy vagytok?Reggel akkora fagyott ónos eső volt a kocsin,hogy féltünk elindulni,nagyon csúszott az út,de muszály volt a házidokihoz mennem.
Jól érzem magamat,csak egy nagy bajom van:nincs étvágyam,és fogyok.Nem tudom mi lesz így.Gyümölcsöt eszem egész nap,meg levest,de ezeket elég sokat,de mégis....
Mit néznek pontosan az AFP-n?Milyen a jó eredmény?
Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok!
Ki kell írnom magamból, totál ki vagyok bukva....:( :(
Megcsináltattam a kombinált tesztet és 1:300-nál nagyobb kockázat miatt, felajánlották a genetikai tanácsadást.Igaz az eredményem a határon volt-de sajna negatív irányban:( :(Ráadásul egy csomó pénzt kifizettem a bizonytalanságért.Doki nem csináltatna a helyemben amniocentézist, hivatkozva arra, hogy az uh -on mindent rendben talált és arra, hogy 3x nagyobb az esélye, hogy elvetélek, mint annak, hogy Down-kórós gyerekem szülessen. Szóval fogalmam sincs, hogy mit csináljak.
Sziasztok!
Nekem tegnap vették le a vért, 8 kémcsővel csapoltak le!!!!! Ráadásul 8-ra mentem éhgyomorra és 11.15-kor kerültem sorra. Már naon morci voltam, de aztán, amikor bementem, kiderült, h azért kellett ennyit várni, mert egyetlenegy!!!! ember vette a vért mindenkitől, senki más nem volt ott. Szegényt úgy megsajnáltam. És még aranyos is volt! Meg vizeletet kellett még leadni. Nekem néztek afp-t, hepa b-t, wassermann-t, vércsoportot, rh ellenanyagot, toxoplazmózist.
Pingvin, mien volt a szőkülés? Én tegnap este befestettem a szemöldökömet, meg szempillámat. :D Most végre látszik, h van szemem. :) Remélem, a baba az apja szemét örökli (gyönyörű, ívelt, dús, sötét szemöldök, kunkori pillák, nagy szemek). :D :D
Szia!
Én ma voltam és 1 kémcsővel vettek. Kellett volna vércsoport és ellenanyag szűrés is, de a két ünnep közt nem csinálják, ezért újra kell mennem januárban.
Szia!
Nekem 2-t vettek, nem vészes.
Én nem bántam meg. Remélem senki se , biztos neked is előny.
naiv!
Két napja nekem se mozdult, bár lehet túl lefoglal a havaskodás a lányokkal, csak este jut eszembe, hogy ma sem éreztem. Biztos nincs bajuk, csak másfelé boxol, ahol nem érezzük.
majd akkor leszek én is szemtelen vele
rengeteget segitek még most is nekik jó multkos az utolsó 10eurómbol vettem kenyeret mert nem volt otthon pénzük és ez a hála hát köszönöm