2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
szerintem tök jó, hogy leszoktál a cigiről!!! Bármennyi kilót megér!
Én 2 éve szoktam le, pont a baba miatt. De étrendet is váltottam: regggeli bármi-bármennyi, ebédre meleg egytányérral, délután gyümölcs, este saláta. Most karácsonykor megszegtem kb 2 hétig, fel is szedtem 4 kilót! De nem érdekel. Fő, hogy a babó rendben fejlődjön. Amúgy 70 kiló vagyok, de nem vagyok kövér. Jó nagy cicik, vékony derék (MÉG!! :) és gömbölyű fenék.
Barátném 30 kilót szedett fel az 50-hez, és 32-t fogyott 1 év szoptatás alatt :)
Nekem az Elevit épp azért jó, mert egyébként pont nagyon lassú az anyagcserém.. viszont most teljesen rendben van...
Én is eszem mindent, kólát igyekszem nem inni, a reggeli tejeskávémhoz ragaszkodom, penészes sajtokat eddig sem ettem, inkább a majonézes dolgoktól félek egy kicsit, de gondolom most télen ez nem okoz gondot...
Egyedül a cigifüsttől és cigiszagtól utálkozom erősen, pedig régen dohányoztam, egy éve szoktam le a cigiről, az eredmény + 20 kiló.. így ennyi felesleggel kezdem a terhességem.. :((
Kicsit félek is...
első terhességemmel 30kg-ot híztam
most sikerült csak visszafogynom és tessék terhes vagyok imént
kezdhetem az egészet elölről
én amig nem csináltam meg a tesztet vagyis tegnapig:)
ittam colát minden nap, pezsgőt-(azért ezt nem napi rendszerességgel)
colát úgy tudom azért nem szabad inni, mert elvonja a csontoktól a kálciumot
párizsit is eszek, de szerintem nem lesz baj belőle
A mellem nekem is csak az első napokban fájt nagyon, elvileg azokban a napokban kellett volna megjönni a mensinek.. Azóta nincs gondom vele..
Már pisilni sem járok annyit mint az eddeig eltelt 3 hétben, de éjszaka sajnos még felébredek, pedig a fűtést is levettem...
Én reggel iszom egy halvány tejeskávét. Eszem tojást, májkrémet, felvágottakat is. A camabert és a penészes sajtokat kerülöm, mert feleslegesen nem akarok penicillint fogyasztani. Eddig sem ittam kólát és fekete teát...az édességeket is kerültem, mert hízékony vagyok. Tulajdonképpen a táplálkozási szokásaim annyiban változtak, hogy a reggeli tejeskávéba nem 1 dl, hanem 1/3-ad dl kávé kerül.
Az Elevittől meg hasmenésem van. Most megpróbálom a gravidát, aztán ha az sem jön be, eszem simán folsavat és annyi.
Ez még a jobbik eset.. A nagyfiammal a 7. hónap végéig hánytam, az első 3 hónapban 10 kilót fogytam... Nem is volt rajtam szülés után felesleg. :))
Nekem fogadott orvossal horror volt a szülésem, mindkettő...Így most megitálok, hogy kell doki, vagy inkább ne, és legalább békén hagynak...
nem veszem komolyan áááááám ;) csak gondoltam megkérdezem.
megyek főzőcskézni, később jövök.
sziasztok!
:)
múlt héten hatalmas adag tiramisut ettem, ma reggelire májkérmet, most pedig lágysajtos felvágottat... szóval én sem nagyon tartom be, de nem hinném, hogy problémát okozok vele, csak úgy eszembe jutott, mert már több helyről hallottam.
szerencsére a kávét amúgy sem szeretem, kóláért sem vagyok oda, már a feketeteát is hanyagolom...
most rámjött, hogy bablevest szeretnék enni, remélem a babó is hozzájárul, nem vétózza meg, mint tegnap a zöldbab főzit. :DDDDD büdös kölke :DDDD
Szia Savanya!
szurkolok, hogy minden rendben legyen.
Erre én is gondoltam...
Azért reménykedek továbbra is....:((
hááát, majd próbálom nyugodtam megvárni a jövö hetet, de nagyon rem nem ment el a babóka.
Én is kaptam róla képet, illetve csak a foltocskáról...
nem akarlak elkeseríteni, de ha az orvos azt mondja kisebb mint aminek lennie kell az nem jelent jót
nekem 2x volt ilyen mind a 2x elhalt a terhesség
sajnálom:(