2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Biztos vagy benne a magnéziumtól múlt el a hányás ingered?:-O
én erre nem is gondoltam,már az első hetektől szedem és nekem sose volt ingerem.Lehet,hogy ezért:-O?????
Az előző babácskánál,aki Angyalka lett végighánytam 3 hónapot.
Mindig tanul valamit az ember :-))))
Sziasztok.
már én is gondoltam a táblázatra.....
legalább tudjuk egymást követni.
én: szeptember 10.
:-)))
teccődik nekem is! :)
Otis: szeptember 21. (saját számítás, a doki még nem mondott napot,csak hónapot)
Oké, akkor ilyen egyszerű táblázat legyen?
Akkor:
Callista: szeptember 2.
Moki: szeptember 20.
Imo: szeptember 28.
engem is beírhatsz igaz még nem voltam dokinál
szept. 28-ra ez saját számítás
Na még nem szerettem volna elküldeni!
szóval pl
Callista szept. 2.
Moki szept. 20.
Vagy legyen egy pl. excel tábla, amibe mindenféle adatot be tudunk rakni, és csinálok hozzá egy közös e-mail címet, ahova átküldöm és mindenki meg tudja nézni... vagy az is lehet, hogy priviben elkülditek az e-mail címeteket és akkor köre-mailben szétküldöm a táblázatot :D
Nagyon szívesen, de hogyan csináljam?
lehet itt is egy lista:
pl.
Callista szept. 2.
Moki
akkor még nem kell aggódnom, hogy nem látszik semmi, illetve: úszógumesz az van nekem is :) De az utóbbi napok émelygése miatt már 1,5 kilót fogytam! Ennek nem örülök, de egyelőre jó, ha nem hányok midenkit képen!
moki-kopi! Én is néztem, hogy pont egyidősök vagyunk babailag :)))))
Otis! Nekem az első babánál (átlagos testalkat) kb. 12-14 héten látszott a pocim, előtte csak kicsit feszesebb volt. Most második babánál 7 hetesen olyan vagyok mint anno 4 hónaposan... :)De ennek csak örülök, imádom mutogatni, hogy kismama vagyok :D
Moki, nem próbálod ki a gyerekeknek szánt gyümölcsöset? hátha azt jobban viseli a drága :)
szia otis!
teljesen egy időben vagyunk akkor és nekem is hátrahajló méhem van. szerintem ez nem befolyásolja... mivel én pocakra felszedtem egy kissebb úszógumi áruházat már a babásodás előtt, így én már most úgy nézek ki, mintha a 4. hónapban járnék. :)
azt olvastam, hogy kb. 10. hét környékétől látszik, hogy nő a poci.
Sziasztok!
Első babaváróként kérdezem, hogy mikor várható majd a pocakom növekedése? A doki szerint hátrahajló méhem van. Az számít? Még csak a 6. hetet tapossuk, de elég émelygősen...
na fogmosás, ne is említsd.... :D annyira nem bírja a baba a fogkrémet, hogy ihajj.... parodontoxot használok a fogínyvérzésre, amúgy sincs jó íze, erre még a baba is tiltakozik... kész tortúra minden fogmosás. sima mentolossal már nem is merek fogat mosni. széééép mondhatom, tele leszek csíkokkal, fogam viszont egy sem lesz :DDDDDD
De viccet félretéve, ezentúl minden fürdés után bekenem magam szép engedelmesen ;)
jajj istenem, hogy némelyik anyós micsoda hárpia sárkány :(((( ne törődj velük, most csak a baba számít... szard le őket magasról és pihenj sokat.
sajnos a kenegetést mindig elfelejtem...
Moki, imádom ha mókázol :) :) :)
Én tegnap is meg ma is egész nap ágyban volta/vagyok/leszek, mert olyan ideges és feszült lettem mikor anyóség itt voltak, hogy elkezdtem görcsölni. A szokásos sírás és felhánytorgatás borított ki, hogy mit képzelünk magunkról, és miért gondoljuk, hogy a gyerekünk elsősorban rólunk szól,nem róluk. Nekik szültem unokát, nem nekünk gyereket... ÚRISTEN! úgyhogy most pihi pihi ezerrel, remélem nem lesz komoly gond ebből a görcsölgetésből és vérezgetésből. A combodat meg a pocidat akkor már kezd is el kenni,nem? Nekem a pocimra olíva olaj, a többi részre feszesítő zselé vált be.
szia!
igen úgy tudom, hogy 70% a táppénz... szerencsére elég jó összegre vagyok bejelentve, de így is több 10.000-rel kevesebb azért nem mindegy.. .persze így is megleszünk szuperül, csak furcsa lesz.
jajj, nekem már most is csíkos picit a combom (tavaly előtt nagyon intenzíven elkezdtem edzeni és az nem tett jót)....
kérsz egy kis émelygést? tudok adni bőven... meg szédelgést is. tegnap majdnem dobtam egy hátast a közértben... ma meg az utcán... de még ettől is a vigyorgás jön rám :DDD
Hahó!
Nem írom kinek válaszolom amit írok, mert nehéz lenne percenként visszakeresni. Hasviszketés természetes, azt jelenti elkezdett feszülni, nyúlni a bőr, azaz nőni a pocak. Igyekezz nem vakarni, mert akkor jó eséllyel megrepedsz :S , mármint a bőr. Nekem már akkora így közel 2 hónaposan a hasam, mint előző terhességnél 4 hónaposan. Gondolom mert már nem olyan feszesek a kötőszövetek és a szalagok. Elméletileg repülni engedély nélkül 26. hétig lehet, orvosi engedéllyel 32, vészhelyzetben lehet csak csak ezután, Imo általírt papírok fejében. Savanya, imádom az optimizmusodat!!!!!!! Sajnálom nagyon ami történt, de gratulálok az erődhöz!!! Ami késik nem múlik... :) Ha van kedved akkor majd megváltoztatjuk nektek a fórum nevét 2009 szeptemberére és ...-ra várt babák-ra. Moki, 70% a táppénz? Csütörtökön megyünk Apával dokihoz, uh be várom :)
Elméletileg valóban jó ha valankinek nagyon erősek a tünetei, mert az azt jelenti, hogy annál nagyobb adag hormon dolgozik, azaz valóban annál biztosabb a terhesség. Most, hogy így beszélünk róla... Úgy mennék hányni, de most nem akar jönni az inger ... :( :D
"A legtöbb repülőtársaság a 35. hét után csak sürgős esetben és orvosi engedély alapján teszi lehetővé a terhesek légi utazását. Aki ebben a terhességi korban légiutazást tervez, annak nemcsak az oda-, de a visszaútra is érvényes orvosi igazolással kell rendelkeznie."
most találtam a neten
bejöttem dolgozni, elmondtam a főnökömnek a babát, meglepően kedves volt, bár ez egy ideje nem jellemző rá...
na mindegy, még pár nap, aztán otthon maradhatok... hű de kevés lesz a táppénz a fizuhoz képest :(
sziasztok!
Remélem mindenki jól van. Judy mizújs?
tényleg lehet repülni 30 hetesen is???? július közepén Németországba kéne mennünk, férjem unokatesójának lesz esküvője... simán elindulnék kocsival (persze még nem voltam terhes, így könnyen legénykedek), mert azt hittem, hogy nem lehet repülni már akkor. Viszont apósom (orvos) azt mondta, hogy szó nem lehet arról, hogy én nagy hassal útra keljek...
Borsi :DDDDD én minden nap hányok és utána úgy vigyorgok... elkezdtem szedni a magneB6-ot, de minden tünetet elmulasztott... olyan ijesztő volt, inkább nem szedem.