2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Dokihoz csak febr. 9. után megyek valamikor, akkor a 7. hetem lesz. Remélem addig minden rendben lesz, mert jövő szerdán Hollandiába kell repülnöm. Műugró edző vagyok és a tanítványaimmal megyek versenyre:)
Van már egy rosszcsont kisfiam (Bálint), aki 2006. dec. 4-én született 2 nappal az én szülinapom előtt:) Ha a kistesó késik és szept. 30 után jönne, akkor apukája is kapna a szülinapjára egy babát (a férjemnek okt. 4. a szülinapja:)
Neveken elindult már az agyalás?
Nálunk már az elsőnél megvolt a lánynév (Sára), de mivel nem lett felhasználva így megint aktuális. Ha megint fiú, akkor Brúnó lesz:)))
Szia Otis!
Eddig én is 1000mg C vitamint szedtem,de most nem merem szedni,csak ami a Gravidában van,mert mgijesztettek,hogy sok a magzatnak.Te nem hallottál ilyenről?
Callista: szeptember 2. Femibion
Meli: szeptember 8. Gravida
Csillu: szeptember 10. Gravida+MagneB6 3*1, Utrogestan 3*1
Borsi: szeptember 19. Gravida, Duphaston 2x1
Moki: szeptember 20. Gravida
Otis: szeptember 21. Femibion + 2x2 Magne B6 (reggel-este) + 1000mg C-vitamin délben + Duphaston 2x1 (reggel-este)
Szeleburdi: szeptember 24.
Hisztikirálynő: szeptember 27.
Imo: szeptember 28. Elevit+Magne B6
Szilvaaa: szept. 30.
Szia Csillu!
Fogd az időjárásra,biztos nem komoly,csak hát valaki rendezkedik ott bent...:o)
Én totál depi vagyok tegnap délután óta,fáradt vk és nem akarom elhagyni magam,de állandóan feküdnék.Remélem azért minden ok ott bent nekem is annak ellenére,hogy elmúlt az émelygés,alig érzem néha.
Csillu: szeptember 10.
Borsi: szeptember 19. Gravida,Duphaston 2x1
Otis: szeptember 21. Femibion + 2x2 Magne B6 (reggel-este) + 1000mg C-vitamin délben + Duphaston 2x1 (reggel-este)
Sziasztok!
A pocakom eléggé fáj.Fogjam az időjárásra??:-)
Ti,hogy vgytok?
Én: Gravida+MagneB6 3*1,Utrogestan 3*1
Borsi: szeptember 19.
Sziasztok!
Szépen gyűlnek az időpontok, már régen vártam, hogy ez a fórum elinduljon, később is indult, talán a hónap közepén, ha jól emlékszem. Nekem még nincsen hivatalos időpontom, csak saját számításom, ami szeptember 10-e, ez biztos fog módosulni, de nagyon nem merem még beleélni magam, előző terhességemnél (ami nem sikerült) akkor teljesen meg voltam győződve, hogy kisbabám lesz áprilisban, azután a sors nem így akarta, úgyhogy nagyon óvatosan gondolok még erre a dátumra. Mindenki nagyon vigyázzon magára, most ennél nincsen fontosabb! puszi
Otis: Femibion + 2x2 Magne B6 (reggel-este) + 1000mg C-vitamin délben + Duphaston 2x1 (reggel-este)
És mindezt úgy csináljam, hogy közben a rókázás határán vagyok, az anyósomékkal lakunk, de ők ebből semmit ne vegyenek észre, mert még titok a baba! :))))))))))))
Szabin vagyok! :))
Alakul a táblicsku, még nincs ugyanaznapra jósolt kismami :) Bár ki tudja, nálam pl. még változhat a dátum, hiszen saját számítás volt.
Üdv. Szilvaaa! Dokihoz mikor mész? Van már gyermeked vagy ő lesz az első?
Otis: szeptember 21.
Callista: szeptember 2.
Sziasztok!
íme a frissített táblázat:
Callista: szeptember 2.
Imo: szeptember 28.
Nagyon szívesen beírok mindenkit, csak szóljatok, hogy ki szeretne még szerepelni benne.
Most mennem kell ebben a fránya esőben a csatornázási művekhez...
Vigyázzatok magatokra és a babókra is nagyon.
puszi