2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Bátyámnak a Máté névről a tökfőzelék jut eszébe :) Nem is értem, biztos vmi óvodai emlék.
Mi már évek óta sorolgatjuk a neveket, de mindig másban egyeztünk meg, majd később egyikünknek sem tetszik. Így majd az lesz a babó neve, ami először eszembe jut a szülőszobán....:)))))))))
Najó, talán mégse:)
Patakon nőttem fel, de újhelybe mentem férjhez, szal most ott élek (bányácskán), de az igazi az mégis spatak. Ott bodroghalász felé laktam, nem messze az ÁVG-től. A szívemcsücske patak marad, míg élek!
Te újhelyben merre laksz?
Szia Dyna!
Kitartás anyuci, majdcsak jobb lesz idővel:)
Egyébként igazán közel lakunk egymáshoz!:)
nálunk is a párom az akinek egy név sem tetszik
Nekem anno az Ádám, Dávid név tetszett neki nem, bár Ő találta a Kristófot és ez bejött nekem is, de ha megint fiam lesz dunsztom sincs milyen nevet választunk majd
:))))) azt hittem, hogy csak én férjem húz le minden nevet ilyen társításokkal....
Jajj pasik!!!!
Az Emma szerintem is szép név. Mondtam az uramnak, hogy ha újra kislányunk lesz (a kétévesünk Anna), akkor legyen a neve Emma, de még húzgálja rá a száját. Amúgy tetszik még lánynévből a Viktória, Veronika, Vera.
Ha fiú lesz a másodikunk, akkor Milán lesz, ez má 100:)
:-))))))
kövér név....:-))
Apa is mindig valami ismerőshöz társítja.Kövér volt,csúnya,debella ja és k...a:-))))
otis: köszi a választ.megpróbálom a kettőt.még a munkából is hazajöttem,annyira fáj:-(
remélem hamarosan jobb lesz.
Nekünk Apával a Vince és az Ádám(sajnos ez csak nekem) tetszik,lányba pedig a Boglárka,Noémi stb.Lányból sok van:-)
Az Emma is nagyon szép, de azt a legjobb barátnőm lestoppolta, hogy ha neki egyszer lesz egy kislánya, akkor Emma lesz.
A Norina is nagyon szép szerintem, de a párom szó szerint libabőrös lesz, annyira nem tetszik neki :(
fiúban meg nem gondolkozom elvből
hátha kislány lesz
sziasztok, megjöttem a városból... borzasztó idő van, teljesen szétáztam :(
Pözümi, nekünk is Bori lesz ha kislány, simán Bori és nem Borbála :) lánynévből van még az Anna és a Hanna, viszont fiúnevekből egyetlen egy tetszik mindkettőnknek, a Bende.Ha esetleg két vagy három fiúnk lesz, akkor Bende1, Bende2 és Bende3 lesz a nevük :D
a polibétől tényleg büdi lesz az ember, de én szeretem a szagát :DDDDD