2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Ilyen pisilős akció nállunk is volt egy pár.Tudnék mesélni...
A fiúk nagyon tudnak.:)
Akkor holnap tali 11-kor? Jaj de jó lesz!!!
És előre is köszönöm az üvegeket.
Be kellett ugranom a munkahelyemre, ami a Fővám tér mellett van-életünkben először villamosoztunk :DD és mit ad isten, Babiékkal megint összefutottunk hihihi...
Szóval kimentem a piacra és találtam még sütőtököt-igaz, csak egyetlen árusnál. 128 Ft/kg. Ma már nem volt neki, de holnap reggel megint elzötyögök Andrissal, veszek tőle és megpróbálom eltenni befőttként. És céklát is veszek még-ennek is gyorsan lejár a szezonja minta sütőtöknek-ma kóstolta Andris először és nagyon ízlett neki. Akkorákat cuppogott, nem tudtam az ételt elég gyorsan a szájába tenni. De ahogy utána kinézett! Még jó, hogy sötétkék felső volt rajta.
Ha bejön a recept, akkor közkinccsé teszem.
Fülöpke!!!!!
Halálra nevettem magam a naplódon.
Írtó édes lehetett Marci!!!
HA előbb találtam volna ilyet már rég vettem volna.
Egy nyár alatt mi 2-3 pár cipőt használtunk el.Az összeset szét motorozták.Konkrétan volt egy cipője tominak aminek nem volt orra és az újjai kilátszottak.Én szenté avatnám azt aki kitalálta ezt a védőt!!
Mi is most akarunk rácsot venni,mert a nagyszoba és az előszoba között nincs ajtó és Boti már kifelé araszol.Én a teszen néztem Ikeásat.Szerintem nekünk az lesz.
Ancsa!
Halmokban áll a szekrényemben a bébiételes üveg.Olyan szívesen odaadnám,de messzi vagyok.Mindig bfélretettem jó lesz majd vmire.Apát már sírba viszem vele,mindig szid miatta,hogy minek.
Az utóbbi üvegektől már megváltam a hely hiány miatt.
mi is megyünk. Marci 10-kor kajál, utána indulunk, ha késünk, majd csatlakozunk hozzátok.
Szofi, szívesen elvinnénk titeket, de sajna a 2 babakocsi nem fér be a kocsiba :-(((
huu jó sosat írtartok:) míg olvastam még tudtam kinek mit fogok írni de mire a végére értem teljesen elvesztettem a fonalat:)
Ha jóidő lesz lehet mi is csatlakozunk hozzátok ahogy Szandra napirendje engedi.
Köszönjük a bókokat Szandra nevében:) A család gerillaharcosnak nevezi mióta kúszik:)
Babszi mi is rácsot keresünk, mert Szandra is simán lemenne a lépcsőn ha ahgynánk, de még nem igazán érzi a veszélyt csak forogna lefelé, ami persze nem kis koppal járna.
Mi 6-7x eszünk, vagy 8x :) ebből kettő mindig éjjelre csúszik. Nekünk van ovko kajánk a múltkor vettük de még nem adtam oda neki akkor most ne is adjam?
Megnéztem! Azt mondod érdemes később ilyenre beruházni? Szétmotorozzák a cipőjüket?
Gratulálunk Lénának a mászó tudományához, nagggyon ügyi, így ahogy írom:)
Fredaszter:Remélem délutánra már csendesedik nálatok a helyzet!
Én szombatra várom az asztalost, hogy lezárja a lépcsőket.Levi is nagyon megindult, igaz ő még csak kúszik, de már erősen jön a konyha felé. És közben röhög:)
Remélem, mi is tudunk menni, de mi is csak később.
Ha megyünk egy-két babakajás üveget én is tudok hozni:)
Annyira sokan írjátok ezt a Sinlacot, mi még sohasem próbáltuk, de megnézem én is.
A cukkinitól Botit úgy kirázta a hideg...
Egy falatot nem tudtam a szájába rakni annyira utálja az ízét.
Tök jó dolgot találtam a teszen!!
Zseni volt aki kitalálta.Nem is lövöm le a poént.De akinek már akkora a babája hogy motorozik (és nem soká a törpék is akkorák lesznek) az megérti majd hogy miért is tetszik az a dolog.Én rendeltem is egyet.Nektek is ajánlom!!!
Íme a link:
Jaaaaj de jóóóóó!:)
Úgy örülök.Jó lesz személyessen is talizni.:)
Remélem sokan leszünk.:)
Lányok!!
Holnap akkor ki tud jönni?
Sziasztok!
7 szopi, 10 gyümi igény szerint szopi, 13 főzelék, 16 tejpép + igény szerint szopi, 19 főzelék vagy jóéjt papi 19,30 fürdés utánna szopi. 20 tenti reggelig. 7-7,15 körül ébresztem.
Én nem számolom honyszor eszik.Mindig akkor adok Neki amikor kéri.Vagy cicit,vagy bébi kaját,vagy Sinlacot.
Jajj Szofi mennyi puklitok lesz még...
Tudnék mesélni a 6 év alatt hányszor jártunk a baleseti sebészeten.Meg mennyi ragtapaszt használtunk el.Jön a nyár az a legrosszabb.Ilyenkor olyanok a gyerekeim mintha össze lennének verve.Csupa kék,zöld folt a lábuk.Meg lebarnulnak Vivi haját kiszívja a nap...
Mint az utca gyerekek.:)
Hát remélem hogy nem vernek meg.:)
Majd elkezdem gyüjtögetni Neked.Majd szólok délután az ovónéninek hogy most egy darabig nem viszek Nekik.