2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Monstro nekünk is jó a 22-23. De igazából bármelyik:)
Jaj nagyon kíváncsi vagyok a képekre!!!
Anitah szép lett a szüléstörténeted!
igazán sajnálom hogy nem lehettünk ott, mert apum ugyan átjött hogy elvigyem, de egy óra körül tudtunk csak elndulni, mert a gyerekem aludt másfél órát:) kb két hónapja nem aludt ennyit:) igaz éjjel meg kukorékoltunk:) Kíváncsian várom a képeket:))
Szóval mi meg ha már apum úgyis itt elmentünk vásárolni:) Mert hétvégén megyünk wellnesezni a csajokkal és kellett hab testemre egy új fürdőruci:) Elöl hátul mindent takar:) Tanakini vagy hogy a csudába hívják:) Bár az alsó fertályt nem dehát mégiscsak "most" szültem:)) Egyszermeg cask lefogyok:)
Ja-ja megjöttünk, szuper volt,képek feldolgozás alatt, ha kész, lököm:-)
Monstro: nekünk is jó a pünkösd, de csak a szombat, vagyis máj 22. vagy a máj 29. Előtte is jó a május, akkor a vasárnap is.
én már nem ígérek semmit:)
A céklát, hogy készítettétek el a babának? A nagyobb problémám az, hogy a kisaszony úgy eszik mint a kismalac.mindig össze vissza kalimpál nyúl a kanál után, tesz a szájába vagy mellé.. a cékla meg nem jön ki a ruhából.. amúgy hiába minden előke meg tetrapelus mindig kitornázza magát...
Akkor írja meg mindenki neki mi lenne a jó és amelyikre több szavazat érkezik az lesz a befutó:) Nekünk Májusban minden hétvége jó.
Szóval kérek alternatívákat:
május 1-2
május 8-9
május 15-16
május 22-23
május 29-30
Igazság szerint mi úgy akarunk menni hogy előtte elmegyünk anyukámékhoz, ott leszünk 1-2 napot és onnan akarunk menni Pestre. Nekünk ez akkor lenne jó ha Petinek szünet lesz suliba. Májusba 2-szer lesz szünet, először 3. 4. 5., ami hétfő, kedd, szerda és akkor úgy csinálnánk hogy péntek délután mennénk Szihalomra és akkor ott lesz az 5 nap. Azon a hétvégén jó lenne, de akkor meg május 1, Nektek az bizos nem jó.
A másik, pünkösdkor, az 23. 24. nekünk az is tökéletes lenne! Csak sz a gond, hogy 22.-én lagziba megyünk, tehát nekünk akkor a szombat kilőve. :( De a vasárnap jó.
De ha Nektek vagy a többieknek nem jó így, akkor majd megoldjuk valamelyik hétvégén.
Fredaszter, Ti is jöttök ugye?
Babi ez tényleg szuper volt:))
Fredaszter kitartás, pár nap és tényleg ki fognak jönni azok a fránya fogacskák.
Gabuci neked gratulálunk az üléshez és a mászáshoz:) Nagyon ügyes nagyfiú vagy már:) Anyukádnak pedig jobbulást, reméljük már nincs nagy baja.
Csajok én a mai napot lemondom, nem megyünk, mert hulla vagyok. Éjjel is többször keltünk, azután fél ötkor úgy döntött Ő már ki is aludta magát:)) Szóval neketek jó szórakozást, hiszen az idő csudaszép:) Gondolatban ott leszek veletek:)
ANtah mikor legyen? TI mikor jöttök fel pestre?
Április már nem fér bele, de mondjuk május 8-9?
Mikor van pünkösd?
Mi is megyünk -ancsával.Egyedül tuti nem leszel:)
Gratula a mászó nagyfiúnak.Nagyon ügyes babuci!:)
Amikor megláttam ezeket a videókat elgondolkodtam Vivi mit szólna ha én is ezt csinálnám az egyik hisztilyénél.Szerntem csak nézne.
Sziasztok!
Mi megyünk, de remélem nem egyedül leszünk!?:)