2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Köszi:-)))épp most kávézom
Igazából nem vagyok fáradt, jól viselem a keléseket. Utána rögtön visszaalszom.
Este lefekvéskor kentem be neki, akkor jó volt, el is aludt, éjszaka már nem akartam.
Köszi!
Szegényke, jó fáradt lehetsz! :(
Nem használ a dentinox?
Babi tényleg tök jó a videó!
Emlékszem egyszer régen az exem unokahúgára vigyáztunk - három év körül lehetett - és este elkezdett hisztizni, hogy anyát akarja. Erre az ex is elkezdett ugyanúgy hisztis hangon sírni, hogy az anyát akarja. A kislány meg úgy röhögött utána egész este:))))
Napsütéses jó reggelt!!!
Babianyu: viccesek a videók, jót mosolyogtam:-)
Anitah: Gabucai nagyon ügyes, pár nap és szaladhatsz utána:-)
Elég rossz éjszakánk volt, Bálint éjféltől 4-ig 5-ször kelt fel utána viszont aludt fél 9-ig. Sose lesz kint a foga!!!!
Sziasztok!
Sajna mi tuti nem megyünk ma:( Az az igazság, hogy hívott a barátnőm, hogy nekik ma lenne jó ha meglátogatnánk - Sebi baba és anyukája:) - és hát nem tudtam nemet mondani:)) De legközelebb megyünk mi is mert kíváncsi vagyok rátok és a picúrokra is. Nagyon jó szórakozást nektek és amint látom az idő is csodaszép!
Sziasztok!
De jót nevettem! A marci pisilési sztorija nagyon tetszett, nem bírtam ki hogy ne nevessem el magam itt a gép előtt! :))) Szegényke! Aranyos lehetett ahogy mosolyogva tűrte! :)))
Babianyu, nagyon jók a videók a naplódba, nem semmi! Azt hittem először hogy az anyuka majd odamegy a gyerekéhez és megdorgálja, vagy ilyesmi, csak néztem hogy ő is hanyatt dobta magát! :)))
Jó kikapcsolódást kívánok a mai talihoz! :))
Monstro, mikor lesz a babatali Nálatok?
Hosszú lesz de bemásolok valamit.Nagyon aranyos.Aztán én is megyek aludni.
Gyermekeink száma miként változtatja meg hozzáállásunkat?
Az anyuka ruhái
Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.
Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.
Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid.
Felkészülés a szülésre
1. Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2. Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.
3. A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.
Babakelengye
1. Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2. Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3. Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!
Aggódás
1. Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2. Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3. Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a babakocsit.
Cumi
1. Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és kifőzöd.
2. Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3. Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.
Pelenkázás
1. Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2. 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3. Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag miatt panaszkodni kezdenének vagy kifolyna.
Pelenka tisztítás
1. Mosás, szárítás, vasalás.
2. Mosás, szárítás.
3. Szárítás.
Babaprogramok
1. Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-klubba.
2. Eljártok babatornára.
3. Eljártok a közértbe. Mert kell a kimozdulás!
Kimozdulás
1. Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2. Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol elérhetnek.
3. Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.
Otthonlét
1. Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a gyermekben gyönyörködsz.
2. Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit.
3. Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.
Lenyelt pénzérmék
1. Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért.
2. Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelenka tartamát, hogy távozott-e. (És csak akkor aggódsz, ha a lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz.)
3. Ha harmad szülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzéből
Ancsa! csak egy kicsit hozzál, mert Sára még nem evett és lehet, hogy nem is ízlik neki... Persze, hogy Andris az úr, ha nincs piac akkor semmi gond:)
puszi mindenkinek a holnapi viszontlátásig!
Jó éjt!
Ok !Én ott leszek tutira!
Olyan jó lesz!:)
Nem ígérem 100%-ra, hogy holnap reggel még a randink előtt el tudok menni a piacra-én szeretnék, de ugye a kedves kis Andriska nagy úr...
Ha megyek, veszek neked is-na de mennyit? (légyszi ne azt írd, hogy 10 kg-t mert villamosra föl-le babakocsival is elég nagy művészet közlekedni-hát még pluszban egy cekkerrel! :DD
Ancsa!
Ha lehet vegyél nekem is céklát, mert nem nagyon jutok el a napokban itt a Lehel piacra...:(((
11-kor ott leszek a randin Sárával (Bálint inkább a nagyszülőket választotta és már el is vitték így most nyugi van, mert Sára már alszik:)
Szóval a Kopaszi gáton fizetek:)))))))
Én kidobtam éppen tegnap egy OVKO Almát... Sára az első kanál után kiköpte:))) Csak egyet vettem, azt úgysem vittem volna vissza.
A cipővédő nagy találmány, de ha a gyermek olyan nagy motoros, mint nálunk Bálint akkor rögtön 2 párat vegyetek, mert nálunk egyet már elnyűtt a nagy 3 évesem:), de a cipői viszonylag éppek maradtak. Hogy miért csak viszonylag? Mert nem mindig engedi, hogy feladjam rá a védőt, felpattan a motorra és már ott sincs:)))
Ikeás rácsot mi is vettünk még Bálint idejében, de aztán nem lett sehova felszerelve. Amit én mindenkinek javasolok az a szekrényekre a biztonsági zár!!!
Most hogy mondod-tényleg fura látvány volt a gyerek. Mintha kómásan kirúzsozta volna magát-és egy csöppet félrecsúszott volna a stift :-)))
Akkor tankolj be te is céklával, mert hamar el fog tűnni a boltokból-piacokról. Tavaly kb. ilyentájt kapott el a cékla iránti vágy-sehol nem kaptunk, így üvegeset hozott haza a férjem-csak hagyjam már békén! Hihetetlen, hogy tavaly ilyenkor kívánós voltam-most meg a pocaklakóm kívánja ugyanazt! (aki időközben már kiköltözött a pocakból :DD
Nekünk is ikeás rácsunk van és tök jó.
Még nem néztem a linket de szerintem tudom miről van szó cipő kontra motorozás ügyben és én is úgy gondolom, hogy okos találmány:)
Szerintem se add oda neki az ovko kaját Monstro! Vissza lehet vinni az üzletbe és visszafizetik az árát.
hát én tuti nem adnám oda az ovko kaját...
egyetértek,a fiúk nagyon tudnak:-))