2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Hát igazából már nem tudom mert tegnap szinte egész nap ezeket nézegettem és rengeteg oldalon jártam.
Azt hiszem, hogy nem is a konkrét töréstesztjét olvastam, hanem több helyen is írták, hogy jók az eredményei.
Hol látjátok?
Amúgy még Léna sem kúszik. Már emelgeti a fenekét de haladni inkább olyan úszó technikával halad:)
Én is megnéztem a képeket.Nagyon ügyeske.Én meg itt örülök hogy már kúszik Boti...
Ő miért nem jár vissza erre a fórumra?
Bencének, Sárának gratula a fogacskáihoz:))
Botinak pedig a kúszáshoz nagy gartula:))
Az én lányom meg elkezdte feltornázni magát négykézlábra:))
Gratula a fogasbabának!!
Boti meg elkezdett kúszni.Olyan aranyos!!!
Igen, én mindig. Tízórai után szopi van, ebéd után tea, uzsi után is tea. A többi alkalommal szopi van, este meg tápi.
Gabuci szereti a teát, Hippes édeskömény-et iszik. :)
Sziasztok Csajszik! :D
Üdv Szihalomról mindenkinek! :) Most közelebb vagyok Hozzátok!
Remélem mindenkinek jól telik a Húsvét? A naplók olvasásával kicsit el vagyok maradva, mert eddig még minden napunk tök zsúfolt volt. Holnap már megyünk haza és akkor bepótolom! :)
Puszi mindenkinek! :))
lenen egy kérdésem: hozzátáplálás után adtok inni a babának. csak magamból indulok ki , hogy evés után mindig iszok. Ha igen akkor mit? Anna eddig csak szopizott, igaz ismeri az etetőpoharat.
Sajnos rossz időt mondanak erre a hétre:(
Jó reggelt!
Olyan rossz idő van:((( Remélem délutánra jobb lesz, hogy kimozdulhassunk!
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok! Puszillak benneteket!
Sajnos az én sem tudom, de nagyon érdekel.
Marci tényleg éde a mezben, és mindíg csodálom, hogy milyen csuda jó képeket csinál apa.
Jó reggelt és szebb időt!
Apától megkaptuk a reggeli ásványvizes locsolást, így elhervadni biztos nem fogunk.
Luca tűkön ülve várja a locsolókat, de nem tudom ebben a ... időben hányan merészkednek ki. (Pár legényt azért beszerveztem, biztos ami biztos :))
SOk locsolót, szép napot nektek!
Azt hiszem Anitah tudja, hogy kell. Sajna ezt én sem tudom:(
Marci haláli a focimezben! Tök jól megy a kék szeméhez!!
Nagyon szépen köszönjük, hogy bár átcsúsztunk októberre,mi lehetünk a legfiatalabb "szeptemberi babák! Ez egy igazi jó csapat (októberieket szinte nem is ismerem, így nem tudom ők milyenek).
Mindenkinek köszönjük a "megemlékezést":))))))))
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog nyuszi ünnepet kívánunk!
Nekünk jó a csütörtök!