2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Monstro a 23 szerintem nekünk is oké. Tulajdonképpen alkalmazkodunk ahhoz,ami mindenkinek jó.
Fülöpke: nem is várjuk el, hogy apa mindig minket fotózzon, így is nagyon kedves volt tőle, hogy ilyen szépen megcsinálta a képeket és ilyen gyorsan!Megnéztem az esküvői oldalát is, nagyon jó képeket csinál.:)
Sziasztok!
Nagyon jók a képek, pláne ahol a babák a fűvel ismerkednek:-) Aranyosak mind!
:)
Igen, most kezdte érdekelni mi is az a himbilimbi ott...
Húú Szofi jó nagy pocid volt:)) Rólam akkor már nem is készült kép:) az utolsó az ami fent van az adtalapomon, de ott csak 38 hetes voltam:))
Mesekeksz nagyon cuki Levibaba:) a legjobban a sapis kép tetszik:)
Calli jót választottatok:) zenél, énekel és még telefon is:) tuti választás volt:)
ANitah, Babi várjuk a cikkek megjelenését:) Én nem igazán tudok írni ilyeneket:) A megismrekedésünkre már nagyon nem is emlékszem:)) NA jó de mégis:) de semmi különös nem volt benne hacsak az nem hogy a neten ismerkedtünk meg:)
Reméljük minden rendben lesz:))
Sajnos jövőhétre egész héten esőt mondanak holaptól:(((
Mesekeksz, nagyon édes Levibaba! És mekkora haja van neki is! :D
Rólad is kérünk képeket! :))
Szofi, nagyon aranyos Léna a sírós képen! A kis mosolygós ilyet is tud? :))
De jó hogy babáztatok! Jól van Sebi baba? Mi még nem jutottunk el Ádám babához, a betegeskedések miatt, de most hogy már mindenki jól van elmegyünk. Már alig várom hogy megszeretgethessem! :D
Jó nagy pocakod volt! :))
Sziasztok!
Húú, Lányok! Nagyon jók a képek! Megnéztem mindet és a naplókban is olvastam az élményeket! De jó lett volna ott lenni Veletek! :))
De majd hamarosan! :D
Örülök hogy jól éreztétek magatokat, szépek vagytok, a Babucik pedig gyönyörűek! :)))