2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Én is lemaradtam a dátumról, de a sétáról nem szeretnék, szóval írjátok meg a dátumot és az időpontot!
Mindenkinek sok locsolót (vagy keveset, ha úgy jobb:) Kellemes Húsvétot!
Calli, jó kis áprilisi tréfát űzött valaki veletek! Örülök, hogy megoldódott a helyzet, és így nyugodtan kimozdulhattok.
Bálint nagyon huncuk krapek, hogy nyújtózkodik a fiókhoz!
Luca gyorsan átesett ezen a hánykolódáson, reméljük te nem jössz össze Vukkal!
Anitah, nagyon tetszik a cicus, hogy trónol a szekrény tetején! Jó utat nektek.
Léna tündéri kiscsaj. Mindenkit le tud venni a lábáról a mosolyával!
Hűha, ébredezik, a többi napló így későbbre marad.
Luca már igazi nagylány! Biztosan nagy kaland neki, hogy először buszozik egyedül:))
Mindjár mi is festünk Lénussal apának egy képet:)
Jó reggelt mindenkinek!
Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek Levibabival!Reméelm szép idő lesz a holnapi első locsolásos körmenethez:-)
Monstro: igazi kis csajos a babataxi:-)nekünk is a nyuszi hozta a babakocsit:-))
puszi mindenkinek
SZiasztok!
Köszönjük a húsvéti köszöntőket.
Mi innen kívánunk boldog nyuszis ünnepet, fiúknak hímes tojást, lányoknak kölnivizet (kisebbeknek tiszta vizet).
Tegnap már tojást festettünk, mert Luca ma ment a dédihez a keresztanyujával. Úgy izgulok, mertmost buszozik először egyedül. Fehérváron találkoznak, de azt mondta ne vigyem be, bemegy busszal. Most itt várom a telefont, hogy a gyerkőc megvan, és indulnak a Bakonyba. Szerencsére a buszmegállóban volt egy jó ismerős, aki mondta, hogy segít neki,(bár ő egyedül is tudja) meg a sofőr is a szomszédunk.
Jó reggelt! Igazán friss vagy:)) Reggel én nem szeretek fürdeni, mindíg fázom akkor!
Nektek is kellemes ünnepeket!
Monstro nagyon klassz a járgány.Igazi csajos:)
Szofi hét Léna igazi kis hölgy:)Remélem ti is jöttök a kopaszira jó lenne személyessen is találkozni a kisasszonnyal.
Babszika, Anitah jó utat és érezzétek nagyon jólmagatokat! Kedden "találkozunk" :-)
Babszika: megvan a kismamás újságom és hát igen, ti vagytok a legszebbek LEvikével :-)))) De csak egy kép van rólatok :-(, igaz, hogy az nagy!
sziazstok:) Ma jó napunk volt, voltunk bababoltba kocsit nézni SZaszának, aztán hozott is egyt neki a nyuszika:) megnézhetitek a naplóban hogy milyen:) Itthon kipróbáltuk, és anniyra édes volt benne ahogy örömködött. Járt keze lába:) LÁthatóan tetszett neki:)
Andriskának nagyon boldog féléves szülinapot kívánunk!! sok-sok puszival És üdvözöljük a naplóírók között:) Már be is jelöltem kedvencként. Nagyon édes ahogy feszít az új kocsijába:)
Anitah és Babszika jó utat holnapra, vigyázzatok magatokra!!! AZtán kérjük a beszámolót, hiszen idén már a nagyfiúk is mennek locsolkodni:)
Kacaj ideje hogy elkezdj naplót írni, hogyan fogsz így visszaemlékezni a dolgokra ha kérdez majd? Szóval hajráááá
Mindenkinek kellemes nyusziünnepeket kívánunk Janikával. Aki írt priviben, köszönöm mindenkinek, kitettem a képeket az adatlapomra, hogy aki megnéz, megcsodálhassa őket :))) S a húsvéti jelek is nagyon aranyosak, azokat is köszönjük! Én csak így írok most egyben Mindenkinek!
Janikának jön a foga, így leginkább ölben van, sokat sír szegény. :( Vissza sem tudok olvasni.
Kicsit off leszek:
Csajok, ha valakinek esetleg van "felesleges" Univer bébiétel logója, akkor írjon privit és cserében küldök vmi mást, ami éppen neki kell...
Nekem nagyon kéne, még 50 papír hiányzik a ringató könyvhöz, és nagyon szeretnék egy olyat, de én főzök, így alig fogy pár konzi...:(
Na én megyek is, pakolok be holnapra.
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok még egyszer és sok-sok puszi mindenkinek! :***