2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Ha mentek mi is megyünk tutira.Persze délelőtt lesz a találka.Nekünk csak az jó,mert hát Viviéket nem szívesen vinném magammal Apa nélkül.
Momstro nekem is jó a 22-e!
Sajnálom a kardigánodat:(
Ma mi is buszoztunk és hazafelé le is kellett szállni mert Léna megunta a tömeget! Nem alacsony padlós de nem is a tök régi nagy busz volt. De ma ezdődtem lépcsőn cipelésben is úgyhogy mostantól nincs akadály!
Ide csak a 103-as busz jár (Kelenföldi pu-Népliget közt közlekedik) de csak alacsonypadlósra szabad szállni.
Mi hazafelé Babival nem akartunk a forgalmas út mellett a tűző napon sokat várni-felszálltunk az első buszra-ami hagyományos kék busz volt. Az első fékezésnél majdnem dobtunk mindketten egy hátast-pár centi híjján egy fiatal srác ölében landoltam.
Én szinte minden nap megyek Andrisostul a Kopaszira-persze csak ha szép idő van és nincs valami fontos elfoglaltságunk. Ha valakinek kedve támad sétálni-szóljon nekem, mehetünk együtt.
A mai nap rossz híre: séta közben elhagytam a kedvenc zöld kardigánomat. Igen szomorú vagyok :((
És észre se vettem-mondjuk nagyon sok motyóm volt-győztem Andrist és magam vetkőztetni-olyan meleg volt.
És köszönöm az üvegeket-délután elrobogtunk a piacra, tök és cékla megvéve-hétvégén befőzés :-)
Sárunak mekkora haja van:)!!
Kiara is olyan szépséges!
A fiúk meg igazi kis urak!
Olyan jó nézegetni benneteket!
Nagyon köszönjük apácskának hogy ránk áldozta a délelőttjét-annnnnnnnyira jó képeket csinált!! Egy órája nézegetem.
Andris szinte minden képen a cumival van elfoglalva-hol a sajátjával hol Sáruéval :DD
Annyira édesek a babák, és nagyon szépek a mamák! Igazi, tavaszi fíling-vacak esős napokon előveszem és egyből jó kedvem lesz!
Nagyon jó volt veletek találkozni-menjünk máskor is!!!
vegre:-)
Levike gyonyoruseges kis hajasbaba, nagyon szep kisfiu!!!
Es rolad kep??
na ügyik vagytok
tessék naplót indítani akkor
na megyek csicsikálni
jó éjt mindenkinek
Csajok!
Nagyon jó volt a mai találkozó, a képek meg egyszerűen szuperek, nagyon szépen köszönjük a profi fotós Apukának:))))) Már szét is küldtem a családnak e-mailben a linket, hogy ők is megcsodálhassák, az édes bébiket:)
Nem tudom Ti hogy vagytok, de én hulla vagyok! Tudom sokszor írtam már, de most a buszhoz sétálva végképp elhatároztam, hogy vezetnem kell!!!!!
Nagyon várom a következő találkozót!
Anitah, megkönnyeztem a szüléstörténetedet! Egyszer talán eljön az ideje, hogy én is megírjam a miénket...
Holnap megyünk babaúszni, úgyhogy én most elteszem magam holnapra (Sára már itt szuszog mellettem, neki is lepirult a pofija:).
puszi Mindenkinek!
Jaj, de jók a képek!
A babakocsik az előtérben az olyan jó ötlet!!!
Köszönjük!:)
Füéöpke_ Levinek is jó kis színe lett, de pici piros pöttyök is mellette. Most már jobb a helyzet,lehet, hogy kenni kéne már valamivel?
Ezt Anitahnak akartam, nem Mesekeksznek :-)))
Megint ügyes vagyok!
Jaaaaj De jóóóóó!!!!
Hát igem aki profi az profi!!!!:)
Majd én is írok a naplóba hogy mik voltak.:)
tettem képeket a naplómba, + ott a weboldal címeis
Babszi: Marci arca is kipirosodott, de lett egy kis színe is.
Már én is nagyon várom!
Olyan jók lehetnek,mert a babák nagyon jól pózoltak!!:)