2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Monstro: nagyon jó a videó, Szasza hihetetlen ügyes!!! Szerintem nekünk ez még odébb van.:-((
A bébiétellel kapcsolatban, én egyszer adtam Bálintnak ilyet pont a múlt héten. Nagyon kiakadtam!
Meg is beszéltük a párommal, hogy jobb lenne ha most már én csinálnám neki a kajákat, legalább szokja az itthoni ízeket.
Nek van felírva sinlac,kivátsam?.lucus a sima tejpépet is megeszi.Ízben nagy különbség van köztük?.Mostanában nincs jó étvágya.A beba jó éjszakátos kaját már a 2.napja utasítja el.Ma mehetek is tápit venni.Sajnos be kell látnom nincs már tejem.de annyira sajnálom elvenni tőle.Pedig már néha kínokkal jár a cicizés,főleg a fogakkal.:-)
Felébredt a dumagép,úgyhogy megyek megetetem.
Amúgy Luca még nem kezdett el kúszni,sőt semmi hasonlót.Néha a fenekét kitolja de semmi.Próbáltam a talpnyomós trükköt,de semmi.A forgolódást is inkább csak ruha nélkül szereti,fürdés előtt.Ülni akar mindig de egyedül még nem megy neki én meg nem akarom tartogatni,mert az nem jó neki...
Sziasztok!
Eléggé megdöbbentem én is.Luca evett már ilyen ovkos kaját.Talán 2-szer.Teljesen kiadtam.Ráadásúl a tescóban le volt árazva az utóbbi időkben.a leárazott bébiételtől mindig kiráz a hideg.Az hogy az ember mehveszi magának a közel a lejárathoz lévő kajákat az oké,de bébiételbe?én nem is engedném
Jó reggelt!
Etette valaki ezzel az Ovkoval a babáját?
Mi szerencsére nem, elég durva...
Sziasztok!
Nekünk jó a csütörtök 11 óra.
Gratula Lénának és Szandinak a kúszás-mászáshoz, nagyon édik.:)
Tegnap kijött az első fogacskánk.:)
sziasztok!!
de ügyesek ezek a kis csajok, h így kúsznak-másznak!:-)gratuláció nekik!!Mi még csak forgolódunk oda-vissza, bár a mobilom már annyira lázba hozza, h azért már kezd elindulni!
én nem hallottam még erről a sinlacról, ezt tej v tápszer helyett adjátok a babáknak?ez miben más mint a tápszer?vagy csak a változatosság miatt?
ANcsa37, nagyon aranyos tortát kapott Andris. Ügyesen naplózol, nagyon tetszik a stílusa.
Szandra halálian kúszik. Vannak női kommandósok is?
Calli, jó mozgalmas napjaitok voltak nektek is! Apa úgy belejön a sütögetésbe, hogy lassan nyithat egy pizzázót :))
Vigyori Lénának is gratula a kúszáshoz. Dávid elvan háton, bár egyre többször fordul hasra, és úgy arrébb tapicskol a hasán forogva.
Szia Réka, örülök, hogy jobban vagytok! Én is jártam így majdnem a hordozóval. De én az áruházban a bevásárlókocsiból akartam leemelni a hordozót, hogy megyek megetetem a gyerkőcöt, és elkezdett kibillenni belőle. Szerencsére nem esett ki, de remegett kezem - lábam. Azóta mindíg megnézem, hogy bekattanik e.
Fülöpke, én nem mérem a sinlacot, csak a bögrét félig töltöm vízzel, nagyon megmelegítem, és annyi port teszek bele, hogy sűrű legyen, olyan keményebb főzelék-szerű. Minden este ezt kapja más-más gyümivel megbolondítva. Mondta a doki, hogy a sima gabonapépet is próbáljuk ki, így most fele-fele arányban teszem a vízbe a porokat.
Sziasztok!
Régen jártam erre felé.
Volt ez a hányós buli.Most a párom családja küzd vele.Én mondta ne jöjjenek ,de hát...így jártak:-)
Jaj sajnos nálunk is megtörtént az első baleset.Egy napig bőgtem is miatta.Hazajött apa a munkából és mi a hálószobában voltunk,ott etettem a Lucust.Én vigyáztam az unokaöcséimre is.Ők már elég nagyok.A gép előtt ültek.Apa befutott,hogy rosszúl érzi magát.Hányinger stb...
Kiakartam menni hozzá-Luca a hordiban.Megemeltem és a hordozó füle nem kattant be és hátrafelé konyúlt.A Lucus meg mint a hintából kiborúlt a parkettára.Nem volt bekötve.Még szerencse hogy nem emeltem magasra és nem indultam még el csak megfordultam vele.Apával végig gondolva a felelőtlenségemet,most ez szerencse volt mert akkor a hordi is rá esett volna.Megijedtem felkaptam.De nem is sírt annyira,inkább csak megijedt.Apa átvette gyorsan,neki már nevetett is.Én ájulás szélén sírva könyörögtem hogy vigyük be a kórházba.Apa meg röhögve a gyerekkel hiszen semmi baja sincs-röhög.Egész éjjel ültem mellette és figyeltem minden szusszanását.Hála az égnek semmi baja sem lett.Tanultam belőle...Azóta káromkodok a hordozóval is ha szembe megyek vele,még szerencse hogy kettő van,így most a másikat használom ha kell.Nem elég hogy szegénykém hányt egy napot másnap meg kiborítom...
Kanállal etetem.Púpozott evőkanállal.Botinak én barack lével adom és imádja
nem megy mellé:)
Csajok, aki Sinlacot ad a babának: milyen arányban keveri, ha azt akarja, hogy 200 ml-t jöjjön ki? Mert Marci annyit kajál egy evésre. A doboz szerint 150 ml vízhez 5-6 evőkanál cucc kell, így lesz 200 ml.De nekem ilyen arányokkal csak 160-170 ml. jött ki...
Én vagyok a béna??? :-)
És mivel etetitek. Cumiból alig tudja kiszívni, kanállal a fele mellé megy. Egyébként imádja,nagyon ízlett neki :-)És aki adja, az minden nap adja? Gondoltam felváltva adom vacsira a tápszerrel...
Amikor Tomi elkezdett mászni apa mindig a cápa zenéjét dúdolta neki.:)
Aztán mikor nagyobb lett meggvettük Neki a Cápamese c.mesét.Ezzel a zenével indul.A mai napig imádja:)
Mi is mennénk a talira, ha jó az idő,remélem úgy lesz, mert ez a mai valami bórzasztó volt.
Szofi: Léna is nagyon édes a kis sortjában, a nagyi szőnyegén.
Monstro: nagyon jó a videó Szaszáról, irtó édes.
Nekem esküszöm időnként a cápa zenéje jut eszembe, amikor Levi megindul a felépített torony felé, hogy lerombolja:)))
Mi is köszönjük a köszöntéseket:)
FredaszterNe aggódj mi már a két leesésen vagyunk túl:)Szerencsére nem volt gond, és örülök, hogy Bálint baba is megvígasztalódott. Egyszerűen imádják a mobilt!
Fülöpke: Néztem Marci új fotóit az Iwiw-en. Kedvencem a focimezesbelőttsérós:))))))
na, akkor gratulálunk az első ágyról leeséshez is! :-)
nálunk még szerencse nem történt meg, pedig mindig attól félek én is, mert napközben a mi ágyunkon alszik és mostanában hason ébred.
Marcit az utolsó pillanatban fogtam meg, hogy ki ne ugorjon az pihenőhintájából. Teljesen kicsavarodva el akarta érni az egyik csavart, hídban felnyomva magát, egyik lábán támaszkodva, kicsavarodva, miközben a hinta ugye magától is hintázik. És én meg itt ülök mellette!!! Gondos anya! Muszáj beszíjjaznom, de azt mostanában utálja, mert nem tud mozogni.
Köszönöm a köszöntéseket Bálint nevében is:-))))))
Aranyosak vagytok!
Ma 7 hónapos Bálint baba ennek örömére legurult az ágyról. Ketten is ott voltunk mellette, tesóm meg én mégis megtörtént. Miután megkapta a mobilomat hamar megvigasztalódott.
Sziasztok!
Babszi nagyon klassz Levi új járgánya:)
Monstro a tiétek is szép! Cseréltetni fogjátok?
Szasza tényleg zabálni való ahogy kúszik. Mint egy kommandós:))
Szilvicska, Kiara olyan szépen ül! Ügyes kislány! Meg persze nagyon csini a hajpántban:)