2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Igen az Pözümi és az ő férje készítette a képet. De ha jól tudom már nincsenek együtt:( Pedig van egy édes kicsi fiuk is:(
A képen Babszika, Szilva és a férje, Monstro és a férje, Ancsa és a férje és mi apával:)
Köszi:-)))
Olyan kis pici volt, most meg.....!:-D
Én pont lecsúsztam erről.Egy-két héttel:(
De a kövaetkezőn már ott voltunk Tomival:)
Nagyon jó a kép, én megismertem mindenkit. Illetve két apukát nem ismerek, a fehér pólósat, de gondolom az Ancsa férje, és azt aki Szilva előtt ül, de gondolom a férje lehet, mivel Bálint van az ölében. :))))
Egyedül csak azt a kismamit nem ismerem aki Babszika mellett ül, de gondolom Ő a Pozümi. Ugye? :))
Gabuci is felébredt egyszer, fél 4-kor. Szopizott és vissza is aludt.
Mesekeksz, hát igen, de az nem jut eszébe az ilyennek hogy mást is felver vele? Csúcs hogy egyáltalán nincsenek tekintettel egymásra az emberek! :(
Hát ez az! :D Nekem is rendszerezni kéne őket, de olyan sok van hogy az egy csomó időt igényelne! Így mindig csak halogatom. :)
Petiről is rengeteg fotó készült anno, egy jó pár album tele van képekkel! :))) Olyan jó elővenni őket!
Jó reggelt mindenkinek!:-)
olvasom, h volt egy pár nehéz éjszaka?nem lehet, h front miatt?nálunk borzasztó nyomott az idő, és az eső is esik!bár nekünk szerencsénk volt, mert Levit ez az idő mindig elnyomja, úgyh mi aludtunk:-)
Minket az anyukám férje hozott össze, a párom az ő barátja volt, de jól sikerült az az este, mert kb egy hétre rá összejöttünk:-))
Anitah ez tök jó hír!szomszédokról lehetne mesélni:-)kedvencem a hajnal 6-os húsklopfolás, vagy a hajnali fúrás:-))
Hát nem lehet könnyű neked ... mit szólnál egy kis sétához holnap a Feneketlen tónál ha jó az idő ?A férjemnek dolgoznia kell .Igaz itthonról de az olyan szinte ha nem lenne itthon.. Persze a vendégek, akik jöttek volna, felhívtak, hogy mégsem jönnek :(
Amúgy én is teljesen kiborultam ma. Anna kétszer kellet fel éjszaka,5-kor utoljára. Majd reggel nem akart szopizni ütött- markolt sírt, teljesen magam alatt voltam...Csak úgy tudtam mellre tenni ,hogy félálomban volt...persze a markát azt tömte a szájába ezerrel...
Igazad van! Azt sem tudom mikor voltam utoljára szórakozni! Engem tökre kikapcsol a net, úgy szeretek ide feljönni Hozzátok! :)))
Nagyon örülök hogy megtaláltam ezt az oldalt, főleg Benneteket! :))))
Azóta ez a fő oldi ahol fent vagyok! :D
Remélem én is! :)) Majd kiderül! Mindenesetre mikor tegnap jöttünk haza a csípővizsgálatról az ajtóba összefutottunk a barátnőmmel, akivel együtt szoktunk sétálni, beszélgetünk mikor Paris kiviharzott az ajtón, egy kis cserép virággal a kezében, felemelt fejjel, még csak arra sem méltatott minket hogy ránk nézzen, nem hogy még köszönjön is! :S Utána koslatott a barátja, az szintén még csak arra sem nézett.
Szerintem mindenki örül ennek a hírnek! :)))
Jaj szegényke! :( Lehet a fogacska kínozza?
Biztos jó a hordi, várjuk a képeket! :)
Igen, olyan furcsa hogy ilyen kicsik is voltak! :D Hogy szalad az idő, most meg már milyen nagyok! :)))
Szoktam nosztalgiázni, nézegetni a képeket Gabuciról, van egy rahedli a gépen! Ki kéne írni lemezre őket, mert mindig bennem van hogy ha elszáll a gép (kopp kopp) akkor a képek is elvesznek. De mindig elfelejtem.
Nekem a 13. bejegyzésnél lévő kép volt sokáig a kedvencem amin égnek áll az összes haja! Olyan mintha direkt be lenne lőve, pedig nem. :D
Nállunk is van egy ilyen.Egy folyosón lakunk és amikor mászkál az ajtónk előtt megy el és úgy kopog...
Ja és persze mindig éjszaka mászkél.Apa azt motda levágja a cipője sarkát.Csak úgy hívjuk miss kipikopi.
Szofi nem tudom mi volt most.nállunk ilyesmi nem nagyon fordult még elő.Még a cici sem kellett neki.Itt járkáltam vele a lakásban.Hát nem tudom.Remélem a mai éjszaka jobb lesz.
Sziasztok!
Ez tényleg jó hír nektek! A mi felső szomszédunk is elköltözhetne már!
De jó hogy ennyien a neten ismerték meg a párjukat! Ma már ez a módi! :D Én nem társkereső oldalon ismertem meg Balázst, hanem tök véletlenül egy játék oldalon...
Na de erről majd bővebben a cikkemben. :))
Most kicsit gonosz vagyok, mert feldobott a hír hogy elköltözött Paris a 4.-ről! ;>
Ez volt az a hülye picsa aki állandóan csak konfliktust okozta a hülyeségeivel, biztos tudjátok! Apával Parisnek neveztük el, P. Hilton után, mert detto olyan, a kutyájával úgy járt kelt a lépcsőházban hogy felvert mindenkit a cipője kopogásával. :S Már mindenki utálta. És most elköltözött! :)))))
Neki duráltam magam és elmentem a hátiért.Már bele is raktam Botit.Olan jó.Nagyon klassz
Majd holnap jön a nővérem és csinálunk képeket és beteszem a naplóba.Ez nem a fém vázas hát.Ez olyan mint a hordozókendő csak nem kell megkötni.