2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Nekem muszáj volt, nem csinálta meg senki rajtam kívül. :(
Múltkor nosztalgiáztam, aminek nem örültem! :( Mert vettünk fagyasztott halat ami tele volt pikkellyel meg az uszonya is rajta volt, így mérgelődtem annyit! A hajam is tele volt mire végeztem vele. :SSS De ezt azt hiszem írtam már.
Fülöpke, nagyon aranyosak a képen a gyerekek, Polli nagyon szép kislány! Milyen kis vasgyúró Marci mellette! :D Nagyon édes!
A pocakos képek is aranyosak!
Nekem is készült a legutolsó nap, a szülőágyon, azt hiszem az a naplómba a legelső bejegyzésnél lévő kép. Videó is készült akkoriban, pontosabban 20.-án, 2 nappal szülés előtt, mert akkor volt sógornőméknek (Gabuci keresztszüleinek) a lagzijuk. Majd szétnézek még én is pocakos kép ügyben. :)
Monstro, nagyon édes Szasza ahogy majszolja az almát! :D Nem semmi! :)))
A képek is nagyon jók!
Jó szórakozást, kikapcsolódást és feltöltődést a hétvégére, Apa biztos ügyes lesz Szaszával! :))
Na halat azt én nem pucolok! Egyenlőre még csak ott tartok, hogy bedobom és kiveszem a botot - egyszer már hal is volt rajta:) De nem én teszem rá az etetőkaját meg a kukacot:)
Amúgy tényleg nagyon jó kikapcsolódás!
Sziasztok!
Hű de sokat írtatok! :)
Ancsa, Szilvicska, köszönöm! Arik vagytok!
Várjuk a Tiéteket is! :))
Mesekeksz, szépek vagytok a képen! Levike nagyon édes kis hajas baba! :D
Calli, nagyon tetszik az egyedi vonalzód! :)
Megnéztem hogy kell csinálni és nagyon tetszik hogy Te döntesz mi legyen ráírva.
Szofi, nagyon tündéri Léna a nádasban a napernyő alatt! :))) Anno mi is sokat jártunk horgászni az exemmel, szinte minden hétvégén kint voltunka tónál. Biciklire pattantunk, és mentünk, felszerelkezve. Peti imádta! Szép színünk volt akkoriban. :) A halpucolást viszont utáltam, tiszta pikkely volt még a hajam is! :(
És mennyibe kerül a HA-s? Mondjuk nem hiszem, hogy olcsóbb mint a sima - akár recept nélkül is. Lénának nincs baja tőle úgyhogy akkor nem is kell elmennem.
Merre mész wellneselni?
Sziasztok!
Monstro jó hétvégét! Pihenj jó sokat!! Apának meg kitartás a babázáshoz:)))
Ancsa nekünk is mindíg hétvégére fogy el a tápszer:) Hétfőn mennem is kell feliratni habár nem tudom, hogy a sima kettes tápszert támogatja-e a TB?
Sziasztok!
Ancsa nem próbáltad még vacsira a jó éjt pépet vagy főzeléket?
Lehet ha jobban jóllakna nem kelne fel.
Jaj ne is mondd! Kész rohanás volt a mai este. Kiderült este 6-kor, hogy nincs már itthon tápszer és előttünk a hétvége. Van még tejcsim, de egyre kevesebb, estére szinte semmi-Andris meg még felkel éjjel 2x is táplálkozni.
A doki 7-ig rendelt-mellbedobással érkeztünk. Felírta a laktózmentes tápszert, de egyetlen közeli patikában sem volt. Babakocsival villamosoztam fel-alá a Fehérvári úton. Tök jó volt-általában segítettek fel és leszállni, de nem mindig.
Végül sikerrel jártam-zárás előtt 2 perccel estem be a gyógyszertárba, ahol volt raktáron tápi. Férjem meg persze autóstul külföldön. Még jó, hogy megvettem ezt a könnyű babakocsit-a másikkal még villamos közelébe se mentem.
Én az unokatesómék által ismertem meg a férjem, hol máshol mint egy bringaversenyen (sportos a családunk, mint tudjátok:) De utána még 2 év volt mire össze is jöttünk, igaz akkor a 3. nap összeköltöztünk:)
Szasza! boldog 7. hófordulót!
Nekünkjó a 22-23-i hétvége, de megpróbálunk alkalmazkodni a többséghez!
Babianyu! Sára sem eszi meg az almát, de ha babánnal keverem azért nagyon odavan:) Esetleg Boti úr is megenné így... de lehet, hogy már próbáltad, mint tapasztalt anyuka:))))
és ezt szorozd meg hárommal
ezért vagyok én dög fáradt estére...
Mindnekinek mégegyszer köszönöm a kedves köszöntéseket!!:)
Szofi LÉna tényleg nagyon ari a nádasban, de a horgászszékben is:)
Fülöpke Nincs is nagy feje Marcinak:) Pont akkora amekorának lennie kell:) Viszont neked is nagyon szép pocid volt:)
Calli tetszik a volanzód:)
Lányok ez a vonalzó dolog hogy működik? Küldesz képet meg idézeted és a többit ők csinálják, vagy ti mondtátok meg hogy milyen színű, mintájú legyen?
Tényleg nagyon helyesek!
Tegnap még ezt nem is láttam:)
Mesekeksz: jók a képek, Levi nagyon szép baba!
Aranyosak vagytok együtt!
:))
A húgom is állandóan interneten ismerkedik de olyan szörnyű fazonokkal! Mi is csak röhögni szoktunk:)
Azért tök jó, hogy mindenkinek ilyen jól alakultak a dolgok:))
Van még egy fél-Levink, az én kiskrampuszom András Levente :-))
Szofi, a ti révbejutásotok tiszta hálivúúúúúúd! Akár film is lehetne belőle.
Én meg könyvet írhatnék az internetes ismerkedésről. Komolyan, olyan fazonok vannak! A barátnőim sírva könyörögtek, hogy regisztráljam magam újra és újra-majd meghaltunk a röhögéstől esténként, olyan levelek jöttek. Csak ízelítőül: az egyik fickó nickneve Bika Bika volt :DDD
Volt számítógépes agykutató, fénymásolószerelő, rajztanár, kommandós, diplomás halász és még sorolhatnám.
Azért jó, hogy ennek az időszaknak vége és nem kell tovább ismerkednem-humorosan fogtam fel, de ha őszinte akarok lenni, néha nagyon elegem volt belőle és fájt, hogy nem tudok egy normális fazont se kifogni. Aztán amikor végképp lemondtam róla-nem is regisztráltam magam újra, így levelet olvasni tudtam de válaszolni már nem-akkor írt apa. Aztán minden nagyon gyorsan történt. És ez pont így volt jó.
Ez is véletlen kép:) A barátnőmmel msn-eztünk és kérte, hogy küldjek neki képet a hasamról. Azért csináltam - mire ő megkérdezte- ez nem fáj?!! Ja és akkor már terhes volt:))) Ezen olyan jót nevettünk tegnap:)
Láttam a régi képeidet:) Nagyon helyesek vagytok mind a kettőn:)
Milyen sokan ismerkedtetek a neten:))
Mi kollegák voltunk apával úgy tíz éve és ő nagyon szerelmes volt belém - de mivel én nem így megbékélt azzal, hogy csak barátok legyünk. Nagyon jó barátok lettünk de aztán mindketten mással jöttünk össze. Másfél éve úgy alakult, hogy ismét találkoztunk és felelevenítettük a barátságot. Majd mivel mindkettőnknek meromlott a kapcsolatunk marhára sajnáltuk egymást. A vége pedig az lett, hogy összejöttünk és azonnal megfogant Léna:)) Persze történtek még dolgok közbe de a lényeg, hogy sosem gondoltuk volna ,hogy így alakul a dolog. De imádom!!