2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Igen, így szokott újabban, ha megunja megfordul és úgy alszik tovább! Ma reggel is produkált, felébredt (köztünk a nagyágyban) és mi volt az első? Szinte még ki sem nyílt a szeme, de hasra vágta magát, majd négykézlábra és hintázott előre-hátra! :D A másik pillanatban meg már aludt is tovább, de hason. (Pedig úgy nem is szokott!) :))
Csináltam róla képet, majd mindjárt felrakom.
Tegnap meg már a fenekét is az égbe tolta, mint aki tornázik, kinyújtott lábakkal! Azt hittem felfalom! :)))
Anitah tényleg haláli ahogy Gabuci alszik! Így oldalra fordul a pihiszékben - meg láttam múltkor a babakocsiban is:)? Apának is mutattam:))
Babszi ti is nagyon édesek vagytok!
Fredaszter Bálintnak gratula a popsiemeléshez, nemsokára beindul ő is:)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogyan kell videót feltölteni a naplómba???
Felvettem ahogy a Lucus dumál és nem bírom feltenni...Aki tudja írja le lécci,
Köszi...
Most jöttünk meg apával.Vettünk egy új szőnyeget.Egy nagy méretűt,hogy Botika tudjon teperni rajta.Olyan édi.:)
Meg vettem futó muskátlit meg egy forgót amit a cserépbe kell rakni.Olyan szép lesz az erkélyünk idén nyáron.:)
Botika majd nézegetheti.
Na elolvasgatom mit irogattatok.
Látom Gabuci nem aprózza el, egyszerre két kislánnyal próbálkozik. Vagy inkább ők nála:)
Szofi: Megnéztem Lénát a nádasban, hát díjnyertes fotó:)
Köszi! :)) Most nem rég visszafordítottam, hogy nehogy elzsibbadjon az a keze amelyik alatta van, de visszafordult. Úgy látszik nagyon tetszik neki ez a póz. :D
Szegény Bencus! :( Előbb-utóbb majd csak megadja magát az álommanónak! :)
A brendonos kép tavaly októberben készült, de csak mostanában jelent meg,és most kaptuk meg a képeket.
Fredszter jók a karácsonyos képeitek. Én is kb egy-két hetes lehettem 2008 karácsonyán.:)
Gabuci annyira édes az alvós képen!! :))
Bár az enyém is aludna! 8 óta fent van és kb másfél órája üvölt torka szakadtából mert álmos de elaludni nem akar... :(
most olvasgattam vissza, köszi a commenteket:-))
Babszika: édespofa a másik Levike is:-))
Igen emlékszem arra a képre:) Anyu mindent eltesz emlékbe:)
Én is horgásztam az exemmel annak idején. Ültem órák hosszat a tó vagy folyó parján. És egyzser én is pikkelyeztem:) Olyan büdös lett a kezem, még napokig hal szagu voltam.Már nem vagyunk együtt:)
Babszika! De szépek vagytok a képen! :)))
És az ásítós is nagyon tetszik! Annyira édes! :D Mennyi idős volt ott Levike?