2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Calli, tetszik az új naplód, nagyon szépek az idézetek! :) Ha találok jót elküldöm. :)
Olvastam hogy Bencus nem eszi a tápit! Akkor mit adsz neki vacsira?
Szegény Monstro, Fredaszter, sajna már én is tudom, hogy az ilyen éjszaka iszonyúúúúú! Bár már kint van a foga Marcinak, szerintem hozzászokott az alatt az 1 hét alatt az éjszakai keléshez, mert azóta rendszeresen felébred :-/ Most éjjel is este 9-1-ig aludt, aztán kellett neki 120 ml tápszer, mert nem volt tejem, de nem akart visszaaludni, de én igen, úgyhogy közöttünk kötött ki... 5-kor felébresztett 5 perc szopiért, aztán fél8-kor megint 120 ml tápszer, azóta jókedvűen tombol,én kevésbé :-) és már reklamál a tízóraiért....
Hol az én egész éjszakát végigalvó gyerekem?????
Monstro: mikor kapjátok vissza a babakocsit?
Csajok! Akinek már van sport babakocsija és nagyon meg van vele elégedve, az írja meg, hogy milyen típus. Akár priviben is! köszönöm előre is!
Nagyon tanácstalan vagyok és a mostani is tetszett mikor megvettük, de mára már nem szeretem. Segítsetek!
Babianyu, nagyon jó a szőnyegetek, Boti olyan édes a képeken! :)))
Itt is esik az eső, de olyan mintha el sem akarna állni! :(
A 22.-ének örülök, mert nekünk az a legjobb időpont a talira!
Fredaszter, szegény, jó fáradt lehetsz! :( Biztos Bálint is az, hátha a következő éjszaka nyugisabb lesz!
Mesekeksz, hajrá! :D Én is elterveztem már hányszor hogy tornázni kéne, de lusta vagyok! :S Pedig még a hullahopp karikámat is elhozattam legutóbb anyukámékkal, mert a költözésnél otthon maradt. Mióta elhozták csak ott áll, még nem vettem elő. :S Balázs már le akarta vinni a tárolóba, de nem engedtem. :D
Ismerős a dolog!Én most hívtam a fodrászom hogí mi van.Hát nem repdesett.Kaptam holnapra új időt.Hát igen 3 gyerek melett eljutni fodrászhoz...
At Askoban vettük és pont akciós volt.Nagyon megörültünk,mert direkt nem akartunk drága szőnyeget venni.Ennyi gyerekhez nem szabad.Ez nagyon olcsó volt így ha valami rá borul vagy Boti lebukja nem fogjuk sajnálni.
Sziasztok! Rossz az idő, esik,esik,esik.
Monstro, hasonló éjszakánk volt nekünk is. Most kávéval próbálom élénkíteni magam.
Uh szegény!Ezek nagyon tudnak fájni.Nekem már többször is úgy kiment a jobb bokám hogy fekvőgipsz volt rajta.Hideg vizes borogatás és felkell polcolni.
Az éjjel Botinak megin 37.8 volt a láza.Semmi baja amúgy .Nem köhög nem folyik az orra.Tuti a foga csiálja.Csk már kint lenne...
Sziasztok!
NA mi aztán jól elaludtunk!!8.30 ra fodrászhoz kelett volna mennem.GYerekek itthon maradnak és pihi van.És szakad az eső:(
Sziasztok!
Szegény Annaluca, mi újság a lábaddal?
Monstro, egy kicsit irigyellek:-)))
Mától nagy fogyókura van, mert ez így ne mehet tovább:-(gombóc artúr hozzám képest egy kispályás kezdő!szóval vége az édességnek, és ha Levikém elalszik délelőtt kezdődik a torna
Sziasztok!
Monstro kíváncsian várjuk az élménybeszámolót!
Jaj lányok itt megint esik az eső:((( Fáj a fejem:((((((((
Köszi! :)
Örülök hogy jól éreztétek magatokat! :))
Míg el nem felejtem: Múltkor írtam hogy a 22.-e nekünk nem jó, mert lagziba megyünk. Ez lefújva, mert úgy döntöttünk nem megyünk, mármint a lagziba. :) Gabucit nem akarjuk ezzel terhelni, sok lenne ez még neki. Így hát nekünk jó az a hétvége. Mindegy hogy szombat v vasárnap, ahogy Nektek jó.
Sziasztok!
Jaj, szegény, jól megjártad! :-( Mit mondott a doki? Nincs bokaszalag szakadásod?
Én ugyanígy jártam 2,5 éve, leestem a lépcsőről, ill. kihagytam egy lépcsőfokot mert a sötétben nem láttam. Olyan szarul léptem hogy bokaszalag szakadásom lett, egy csomó ideig nem bírtam ráállni, bokavédőt kellett hordanom és 2 hétig csak mankóval tudtam közlekedni. :(
Pihentesd sokat! Mielőbbi gyógyulást!
Fülöpke látom MArci is rájött hogy mi is a jó a habtapi szőnyegbe:)) Mintha Szandrát látnám:)
Annaluca nagyon szupi Dávid új járgánya:)Vigyázz magadra és pihentesd a lábad!!
Anitah Gabuci zabálnivaló ahogyan alszik a székébe:)) És már a fekvőtámasz is megy neki?
Léna is nagyon cuki a kirágoknál és ahogy nevet a babára hát az is nagyon édes:)
Sziasztok.Ma pihi volt Botikámmal összebújva.:)
Olyan jó volt apa csinált mindent.Egy kincs ez az ember.:)
Na megnézegetem mit írtatok meg a naplókat.:)
Sziasztok csajok!
Sajnos lemaradtam mint a borravaló! Olyanzsúfolt a péntek szombatom, hogy nem értem ide. Sőt tegnap leestem anyuéknél a lépcső oldalánál 2m magasból. Talpra érkeztem, de a "pehelysúlyom" nem tetszett a bokámnak. Este már az ügyeleten voltunk, de szerncsére nem látszik semmi, "csak" rálépni nem tudok. Ma jött Luca 2 barátja Fehérvárról, így most együtt tologatják a babát. Anyu főzött nekünk, teljes a kiszolgálás.