2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
köszönjük...:))
jövő hónapban már mindenki betölti..:)))
most született mindegyik babuci..:)))
én átvenném,de sajna nem kell..:(((
pedig jó lenne..:((
ők akkor is figyelnek,mikor mi nem is gondolnánk,és mikor ő úgy gondolja,kibuggyan belőle,amit elraktározott a kis buksiba..:)))
lesz videó,megígérem...
szombaton nem tudom,hogy lesz-e egy szusszanásnyi időm,mert most tartjuk Berni szülinapját...sajna idáig csúszott..14.én volt,akkor kerűlt Dalma kórházba,másnap,ugye,a múlt 7 végét meg szerettem volna kivárni,meg Kingáék is fostak..de majd most...:)))
Igen, nálunk is ez van, hogy a tesó iszonyat sokat dumál neki, nekem, tehát soha nincs csend a lakásba, örökké dumál körülötte valaki, ő meg raktároz!
De én is azt mondom, hogy egyik baba sincs elkésve azzal, hogy beszéljen! Sőt!
De tény, hogy Dalma szókincs nagyon nagy! Kis ügyike!
Várjuk majd a videot Meezy!!
Csajok! Hogy jutok be a klubba?
Egyszer már olvastam, de eltűnt...:( Olyan béna vagyok!
azért írtam így...
de oké,bocsiiiiiii..csak elfutotta a fos az agyam....
basszus,dobtam egy hátast tőle.........
istenem,hogy a magyar egészségügy mit meg nem enged magának,ez vérlázító...és akkor csodálkoznak,hogy alakosság fele műhiba perben áll???
és akkor a hülye külföldi ide jön gyógyulni..jaaaaaaa,azt elfelejtettem,hogy nekik jár minden,hisz ők ezt kifizetik...mi meg egy üres papírról leolvashatjuk mi jár...
a pofám,az jár,de minek?????????
Damendke: Én is ettől tartok , hogy a bölcsi majd ezt váltja ki belőlük:-( bár nagyon szeretnek a nagyszülőkkel lenni! Nálunk is az alap szavak mennek leginkább. apa, anya , oda , tátá, baba stb... De a hisztit azt minden gyerek mesterfokon végzi:-) főleg mikor mindketten anyásak:-) de van időszak mikor ez úgy lemúlik róluk aztán pár nap múlva megint eszükbe jut!
a barátnőmnek az én fiaimtól 3 hónappal idősebb a gyereke és most született meg a kistesó:-) biztos nehéz lesz neki!
Hát mi Dalmától levagyunk maradva :D mondanak pár szót de ők inkább egymás között kommunikálnak. :D ilyenek vannak hogy apa, add oda, nyamm, a viki próbálkozik: sét-sét csűűűűcsssss :D Igazából azt veszem észre hogy lusták kifele kommunikálni.
Dehogy nem rossz!!! Sírni tudnék mikor eljövök és délután rohanok értük. Tegnap apa jól elintézte az értük menetelt, és negyed 5 re értem oda értük (pedig 3kor már szerettem volna elhozni őket) és viki azóta is nyomja a hisztit, a sértődöttet. Üt vág minket, nem akar hozzánk jönni, a babakocsiba alig bírjuk belerakni mert feszítí ki magát. Gondolhatod hogy a sírás környékezett :(
Jobbulást mindenkinek! Hála az égnek mi már kilábaltunk belőle, nálunk is az egész családot ledöntötte:-( C vitamint adj a kicsinek Kriszta , nekünk ez mindig bevált. Meezy nagyon ügyes Dalma!:-) Nálunk a fiúk csak szavakat mondanak, bár azt sem mindig értem:-)
Damnedke: Nem rossz , hogy nincsenek veled a lányok. Én ha a nagyszülőkre hagyom a fiúkat , akkor nagyon hiányoznak , nem tudom mi lesz ha bölcsibe mennek, de muszály lesz hozzá szokni:-(
A lányok mondogatnak már szavakat?
köszi..:)
szarul,de büszkén....:)))
Nagyon ügyes, gratula!
Hogy vagy?