2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Sokfajta van, sőt, házilag is készítik már mert lehet venni gépet. Én most pl olyat vettem, hogy ezen rajta vannak az adagolások és kaptam hozzá szórófejet, így külsőleg és torokra sokkal egyszerűbb használni. Vagy pl a kötőhártya gyulladásra is. Megelőzésre is használható, de mint minden mással, ezzel is kell vigyázni. Annyi mellékhatása lehet, hogy ha túl sokat vesz magához valaki akkor az ezüst megjelenik a bőrben :)) mintha a bőre alatt is pénz lenne.. elszíneződik szürkére. Dehát annyit csak nem visz be senki :D
Hónapokig napi redszerességgel semmiképp sem ajánlott.
Az üvegemen ez áll:
14 éves korig napi 5 ml
80 kg testsúlyig napi 20 ml
a márkákat priviben küldöm :)
felette napi 30 ml
Mivel nyusz most nincs ő nem tud segíteni aloe ügyben. De az aloe szinte mindenre jó. Maga a zselé külsőleg, bármilyen gyulladás, sérülés, égés, zúzódásra használható. A gél pedig belsőleg alkalmazva szintén ilyenekre használható.
Mivel az aloe vera köztudottan gyulladáscsökkentő így elég széles körökben használják már :)
király, köszönöm.
kérdésem még, h van köztük olyan, ami nem megbízható gyártótól van, kell e valamire figyelni, ha ilyet akarok venni?
interneten rendeléshez akár privátban is tudsz segíteni?
megelőzésre is használható, főleg ebben a göthös időszakban?
pontos alkalmazásról van valami leírás? külsőleg, belsőleg, mennyiségek....
bocsi h ennyit kérdezek, de abszolút analfabéta vagyok ebben, de érdekelne :)
és a következő kérdésem az aloe lenne.... :)
de bárkitől kérdezem, ha esetleg Viónál kihúznám a gyufát a sok kérdéssel :)
Kolloid:
1-500 millimikron nagyságú részecskékből álló rendszer, vagy amelyben ilyen nagyságú hézagok vannak. Egy hasonlattal élve: a fenti üvegben lévő ezüst szemcsék mérete (5-10 nm) oly apró, hogy ha teniszlabda nagyságúra nagyítanánk, mellette egy baktérium öt emeletes háznak tűnne.
Hogyan hat?
Az ezüst kolloid áthatolva az egysejtű élőlények sejtfalán (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) gátolja azokat a tiol-enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, és azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja és szaporodásra képtelenné teszi őket.
A vastagbélben lévő bélflórát nem károsítja, mivel legkésőbb a vékonybélben felszívódik.
A Science Digest magazin közlése szerint (1978 márciusi szám) a vizsgált kb. 650 féle mikroorganizmus közül az ezüst kolloid kémcsőben hat percen belül minden kórokozót elpusztított. Egy szintetikus antibiotikum jó esetben 6-12 baktériumtörzset képes hatástalanítani.
A jó minőségű kolloidális ezüstnek - betartva az ajánlásokat - nincsenek káros mellékhatásai, mivel testazonos részecskékről van szó. (A 19. és a 20. század fordulója táján a tudósok felfedezték, hogy a legfontosabb testnedvek - vér, nyirok - kolloidok.)
Ezüst kolloid használata javasolt:
A kolloidális ezüst oldat gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetve a test belsejében megbúvó fertőzések, gyulladások esetén. Alkalmazható torokgyulladás, nyelvgyulladás, szájnyálkahártya gyulladás és sérülés, fogínypanaszok, fogszuvasodás, légzőszervi és orrüregi fertőzések, influenza, tüdőgyulladás, fülgyulladás, szemgyulladás, kötőhártyagyulladás, gyomorfekély, bélpanaszok és candida fertőzés kezelésére. Használatával kivédhető többek között a láb, a köröm, a körömágy, a fül, a hónalj, a hüvely és egyéb testrészek gombásodása. A fejbőrbe maszírozva segít megszüntetni a korpásodást, és a fejbőr viszketését.
Beszámolók szerint hatásosnak bizonyult az AIDS, őzkullancs okozta Lyme-kór, agyhártyagyulladás, nyirokérgyulladás, ízületi gyulladás esetében is. Az allergia és szénanátha esetén gyorsan megszünteti a megfázásos jellegű tüneteket, a szemviszketést percek alatt elmúlasztja. Felülfertőződés nélkül orvosolja az égési sérüléseket, vágott sebeket, horzsolásokat. Napégésre, pattanásos bőr kezelésére fantasztikus.
Egy neves Magyar belgyógyász, Dr. Elek Csaba néhány HPV vírussal fertőzött páciensét laboreredményekkel dokumentáltan, kigyógyította ebből a vírusfertőzésből, mégpedig ezüstkolloid alkalmazásával.
A méhnyakrák világviszonylatban és Magyarországon is a mellrák után a második leggyakoribb daganatos megbetegedés a nők körében. A HPV (humán papillómavírus) felelős érte. És bár kezelik, igazából nincs hatásos gyógymód ellene.
------------
Bioboltokban kapható, interneten rendelhető.
Sziasztok,
Vió, hol, hogyan lehet ilyen ezüsthöz jutni? és hol lehet megtudni, hogy pontosan mire, hogyan jó?
köszi :)
Én ezüsttel kezeltem a gyereknek és magunknak. A kötőhártya gyulladás lehet vírusos és baktériumos, ez utóbbinál használ az antibiotikumos szemcsepp, és az ezüst, a vírusosnál csak az ezüst segít, de az sem pusztít hanem megakadályozza a tovább szaporodást. De a szervezet fogja legyőzni. (nálunk az utóbbi volt és szinte észrevehetetlen volt a gyulladás, szépen szinten tartottuk)
Jobbulást!
:)
<333
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek, jobbulást a betegeknek!
Boldog Szülinapot kívánunk Mi is Norchy!
Na az evéssel nálunk is akadnak problémák, mert egyedül szeretne enni az Én Drágám is, de sokszor csak az üres kanalat nyalogatja. Ilyenkor begurul, és nekiáll kézzel enni. Csak nagyon ritkán engedi, hogy segítsek, de sebaj, lesz ez még jobb is!:-)))
Inni viszont nagyon szépen iszik már pohárból, de azért történnek még balesetek!:-(
nálunk is problémás, főleg mert sokszor nem akar enni, ha én adom, csak ha egyedül ehet :) kis makacs :)
de a tányértól-szájig út hosszabb és göröngyösebb, mint gondolnánk :)
áááá ne legyél,Gréti sem tud kanállal enni,próbálgatja,de több kerül a földre!
Szerintem még nincsenek ezzel elkésve!
Sziasztok!
Én is boldog szülinapot kívánok Norchy!
Jobbulást a betegeknek!
Szeretném kérdezni, hogy már minden baba önállóan eszik?
Zsókám kézzel igen, kanállal is néha próbál de inkább eldobja....
Kicsit el vagyok keseredve!
sziasztok..
Norci..
én is boldog szülinapot kívánok..:)
na ezt leirtam valahogy..:)
dedinnyevagy....:)immájóóóó'