2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
És a pelus számának csökkenésével szinte egyenes arányba mennyi baba kezd már dumálni... :) Tök szupi!
Na jóét mindenkinek!
sziasztok
aztaaaaaaaaaa..
én ott hagytam volna agyereket..:))nem tudtam volna kifizetni....:(
:)
én nem használom a kuponokat,talán egyszer használtam..ha kell,elküldöm neked őket..
Én inkább DM párti vagyok, de ha a Rossmannban látok valami jó akciót, akkor benézek oda is. :)
A DM-ben vagyonokat hagytunk, mióta Gergő megszületett! Mindent ott veszek, mosószer, öblítő, kozmetikai cuccok, pelus, tejital...stb. Viszont a kuponakciókkal rengeteget lehet spórolni, épp múltkor néztem, hogy majdnem mindent kuponra vettem, és a végén 3000 forinttal fizettem kevesebbet! :) A pelust is a tejitalt pl. mindig 25%-os kuponnal veszem meg. Nem mindegy, hogy 4500 Ft egy csomag pelus, vagy 3200! :) Januárban egy csomó extra pontot lehetett szerezni, így kiváltottam magamnak egy Stahl Juci könyvek (Édességek). Ez a 4. Stahl könyv volt, amit így "ingyen" hoztam el a DM-ből. Jó cserébe ott hagyunk egy vagon pénzt, de így azért valami visszajön hozzánk is! :)
(na, most is adhatna nekem valamit a DM, mert így reklámozom őket..:D )
ügyeske!! :D
Én meg nem tom mi van:( a csajok 2 napja iszonyat nyűgösek :( a szemük már oké, de köhögnek és takonykór van. Olvastam hogy járhat együtt a két dolog de nem tom mit csináljak már velük. Délután megyünk vissza a dokihoz.
sziasztok..
én is kipróbálom a DMeset...bár én a Rossmannba szoktam járni,mikor melyik esik útba...
Sziasztok!
Én az elejétől fogva azzal mosom a Nóri ruháit, mint a miénket, csak kb. fél éves koráig külön mostam. Azóta a mieinkkel együtt, de mostanában a sok kisruci mellé már nem nagyon fér a mieink közül. A kis "maszatmanci"!:-))))
Öblítőben Nekem is a Len.r a kedvenc, nagyon sokáig a kéket használtam, de most 2x már a sárgát vettem,annak is nagyon jó az illata.
A DM-est még Én sem próbáltam, na de majd most! Szerencsére eddig Nóri bőre sem volt érzékeny semmi ilyesmire...remélem nem is lesz!
Azt elhiszem, hogy a Lenor és Ariel párosítás fini!!! :)
most megnéztem, a fehér DM öblítőnek csak simán balsam a neve. én nagyon szeretem, ráadásul pénztárca barát! :)
DMesetet?a fehér az általában mandulás..talált?kipróbálom én is,asszem..:)
én Lenor frest használok,a sötét kéket,de ha elfogy és nincs rá keret,akkor ami jön..de amint tudok,ismét vissza a Lenorra..az Ariellel együtt nagyon fini tud lenni..:)
no, mindenki eltűnt....:(
én is lépek, vár az angol könyvem!
Képzeljétek! Ma voltam Brigivel ilyen zenés-tornás baba "bulin". Nagyon élvezte a kisasszony! Annyira jó volt. Más, mint a baba klubb. Más mondókákat tanulgattunk, más volt az egésznek a felépítése.
Kicsit kimozdultunk ebbe a hülye hidegbe. :)